Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beder d. 12.01.26 om at få mit fastnetnummer flyttet til fastnet.nu, og får besked om, at abonnementet vil træde i kraft d. 09.02.26. Får samme dag, 09.02.26, mail om at fastnet.nu er taget under kon... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Utroværdig, fyldt med dårlige undskyldninger, som de heller ikke overholder. Tænk jer godt om inden I indgår aftale med Fastnet.nu Fastnet har overført mit abonnement til Duka. Annoncerer på... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Mine forældre har begge mobilabonnement ved jer, og min far mister/eller får stjålet sin mobil fredag aften. I skriver sådan omkring spærring af sim kort: ***Du skal kontakte vores kundeservice hurt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har flyttet min svigermors fastnet abb. fra TDC til fastnet.nu og i den forbindelse behøvede jeg et par til-retninger omkring vis nummer. Første mail sent udenfor normal arbejdstid - svar og fejl... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Et virkelig dårligt firma

Et virkelig dårligt firma, hold jer langt væk. Det undrer mig at ældresagen samarbejder med dem.

Jeg henvender mig for at høre, om jeg kan bruge deres mobile bredbånd med data til at streame tv og efter en snak om mit forbrug ender jeg med at købe et abonnement. Det holder så kun en uge, så er der ikke mere data. Jeg henvender mig til kundeservice og efter mange snakke frem og tilbage, hvor medarbejderen også skal hente vejledning hos kolleger, da han ikke selv ved noget ender det med at de anbefaler at jeg finder en anden udbyder. Jeg gør så opmærksom på, at jeg gerne vil bruge min fortrydelsesret i forhold til den D-link ruter de har sendt til mig og medarbejderen siger, at den skal jeg ikke tænke på og ikke returnere.
Jeg har nu modtaget en faktura hvor jeg er faktureret 1660 kr. for 91 GB og betaling for router på 448 kr.
Jeg henvender mig igen til kundeservice, hvor medarbejderen igen ikke kan svare på noget men skal snakke med chefen og der er intet at gøre.
Jeg har aldrig været udsat for noget lignende og jeg føler virkelig at jeg er blevet fuppet.

12 de abril de 2024

Kære Lotte,

Vi beklager meget den oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte, og vi tager din feedback meget seriøst.

For det første er det vigtigt for os at sikre, at vores kunder får den rette vejledning og information om vores produkter og tjenester. Vi er kede af at høre, at der har været en misforståelse omkring dit forbrug og den datamængde, der er inkluderet i dit abonnement. Vi vil aldrig anbefale en 75 GB data pakke som erstatning for en fast internet forbindelse der benyttes til streaming, som vi skriver på vores hjemmeside omkring vores 75 GB produkt ” Nok til almindeligt internetforbrug. Der er også plads til at se lidt film og tv i månedens løb.”

Vedrørende routeren er de 14 dages fortrydelses ret udløbet og derfor kan vi ikke tage den retur.

Vi forstår din frustration og ønsker at gøre det rigtigt. Vores mål er altid at levere en positiv oplevelse for vores kunder, og vejlede ud fra de oplysninger vi får fra vores kunder, det er netop derfor vi har et godt samarbejde med Ældre Sagen

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tak til en hjælpsom og positiv …

Stor tak til en hjælpsom og positiv Tine supporteam/kundeservice på fastnet.nu Jeg har den tid jeg har været kunde haft en positiv oplevelse ifht kundebetjening

30 de janeiro de 2024

Hej Bitten

Mange tak for dine pæne anmeldelse.

Det er vi utrolige glade for at høre.

Louise

Classificada 1 em 5 estrelas

Presist dagen efter at min…

Presist dagen efter at min fortrydelsesret var udløbet, meddelte fastnet mig at min datid var udløbet og anbefalede at skifte til højere datid. Uheldigt for dem, har jeg en ny mobil som registrerer datatids forbrug , Jeg havde kun brugt under det halve af deres oplysninger. Efter slutopgørelsen får jeg kun 85 procent tilbage

11 de dezembro de 2023

Hej Arne,

Tak for din besked til trods for anmeldelsen ikke er positiv :)

Jeg kan dog ikke genkende det scenarie du beskriver - den eneste besked du har modtaget omkring dataforbrug, var at du på dit gamle abonnement i september havde brugt 80% af det inkluderede.

Hvad angår regnskabet er jeg ligeledes uforstående overfor din beskrivelse: Du har på din første faktura betalt frem til og med januar, og får nu på slutopgørelsen penge retur fra datoen du har opsagt abonnementet, frem til slut januar hvor der tidligere er betalt til.

Hvis du har øvrige spørgsmål vil jeg meget gerne høre fra dig på 70 30 00 37.

Classificada 1 em 5 estrelas

Betaler for en vare, der ikke leveres...

Min gamle mor i rullestol, på 2.sal i lejebolig og meget afhænig af sin fastnettelefon med abonnement hos Fastnet.nu, som lejer sig ind hos Yousee's kobberkabler... har snart været uden fastnet-telefonforbindelse i to måneder.

To måneder...Problemet er p.t.ikke løst!!!

Vi får søde og rare folk i røret hos kundeservice og får at vide at der er en kabelfejl og gravearbejde forude.
Vi får først en dato tre uger frem for fejlrettelse og da datoen oprinder, bliver reparation atter udskudt ca tre uger.
Vi har forsøgt at kontakte yousee( kabelejere), men får at vide at de ikke har abonnementet og har atter kontaktet Fastnet.nu - søde og venlige medarbejdere, men ingen løsning på problemet, her og nu.

Det går ikke stærkt med fejlretninger på fastnettelefoni, muligvis fordi lednings-kobber-ejeren ikke har har travlt/prioriterer hurtig fejlløsning, når det ikke er deres egne abonnenter ?!

Der sidder hun stadig - uden fastnetforbindelse; til familie, div. aktører i kommunen, kan ikke bestille Flex-handicap transport, kan ikke komme i kontakt med madleverandør, fysioterapeuter, sygehus/læge osv

Betaler for en vare der ikke kan leveres ...

pårørende.

17 de novembro de 2023

Hej Peter,

Jeg har fuld forståelse for at situationen absolut ikke er optimal, nu hvor din mors telefon (ud over mobiltelefonen) er ude af drift.

Som min kollega har fortalt dig, så er der tale om en kabelfejl. - Det der er hammer irriterende ved denne sag, hvor i alt 20 brugere, på tværs af udbydere er berørt, at der mangler en grave tilladelse for at kunne færdiggøre fejlretningen.

Som min kollega ligeledes har nævnt, så er der krediteret for 2 måneders abonnementspris - så der betales altså ikke for en ydelse der ikke fungerer.

Seneste status er, at fejlen er forventet løst senest d. 24/11 kl. 17

For yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os igen.

God weekend.

Classificada 3 em 5 estrelas

Fastnet giver os gode muligheder for at spare..

Endnu en prisstigning på telefoni via kobberkablerne i jorden.
Ikke en prisstigning som Fastnet ønskede, så Fastnet har handlet og sat ekstra speed på tilbud om at flytte det gamle fastnet nummer over på mobilnettet.
Jeg synes at Fastnet er gode til at skrive på en let forståelig måde og flytningen af det gamle nummer kunne næppe gå mere gnidningsfrit.

De to ting der koster to stjerner er at Fastnet ikke tilbyder en omkoblingsboks hvor man kan sætte simkortet i og så koble de gamle eksisterende telefoner til, hvorefter alt kører som tidligere, samt at data ikke er med i "Fastnet på mobil", men hvis der bruges data, så koster det ved siden af.
Den detalje er farlig, fordi mange smartphones automatisk bruger mobildata!

En omkoblingsboks vil dog fjerne denne risiko totalt.
Ærgerligt at man skal omkring Amazon for at købe den.

8 de novembro de 2023

hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Indholdet i "Fastnet på mobil" abonnementerne er lavet ud fra en teori om at langt de fleste kunder enten vil anvende en bordtelefon med SIM, eller en simpel mobiltelefon. Derfor indeholder abonnementerne som udgangspunkt ikke data - det er dog muligt at lave et fast tilkøb af data. :)

Den omkoblingsboks vil jeg meget gerne høre mere om og jeg vil derfor høre om du vil kontakte vores support på support@fastnet.nu med lidt yderligere information om denne, da det lyder som en rigtig smart løsning.

Rigtig god dag

/Frederik

fastnet.nu udnytter ældres tillid

Fraråder fastnet.nu
Jeg er gået tilbage til eesy. Her får man ikke tilsendt en fysisk regning første gang, men betaler f.eks. via MobilePay. Uden gebyr. Med fastnet.nu følger en opkrævningsgebyr på 49 kr. Næste regning var ikke fysisk, men på mail, men også opkrævningsgebyr på 49 kr. Ved tilmelding til PBS er gebyret så 9.75. Men stadig ikke nogen gratis løsning. Jeg tror de lever højt på deres samarbejde med Ældresagen og omvendt. Ældre mennesker viser jo en tillid der er nem at udnytte.

5 de setembro de 2023

Hej Levi,

Vi arbejder på højtryk på at implementere en kreditkortsløsning, hvor der selvfølgelig ikke er gebyrer forbundet med betalingen. Fastnet.nu har absolut ingen interesse i at udnytte vores kunders tillid.

Classificada 1 em 5 estrelas

skulle have et nyt sim kort …

skulle have et nyt sim kort det blev sendt med DAO det tog 9 dage trods det var sendt EXPRES ringede efter 8 dage og klagede med det resultat at sim kortet blev annuleret og så på 9. dag sender de et nyt igen desværre med DAO også EXPRES det er i dag modtaget på 12. dag ergo jeg har ikke haft telefon i 21 dage så nu er der skiftet selskab kære fastnet find en anden leverandør kunne jeg give minus stjerner fik i 5

28 de agosto de 2023

Hej Sonja,

Jeg vil gerne beklage dit forløb, det er absolut ikke den type behandling vi vil ønske vores kunder. jeg håber du på et senere tidspunkt vil overveje at skifte retur, så kan jeg garantere du ikke bliver udsat for samme manglende post leverance.

Du ønskes en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fastnet.nu klarede at få mit fastnet…

Fastnet.nu klarede at få mit fastnet nummer op at køre på 1 times tid.

Deres langt større konkurrenter kunne ikke klare opgaven på 4 dage.

TAK!

4 de agosto de 2023

Hej Palle,

Super kundeservice

Super kundeservice - ingen ventetid og meget hjælpsomme medarbejdere

20 de julho de 2023

Hej,

mange tak for din pæne anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

TipTop!

TipTop!
God kundeservice.
Velfungerende hjemmeside.

20 de julho de 2023

Hej Lars,

Classificada 5 em 5 estrelas

Følte mig virkelig godt behandlet af…

Følte mig virkelig godt behandlet af hjælpsom og kompetent medarbejder

8 de junho de 2023

Hej Gitte,

Dødsfald! Pas på!

Tilføjet 5.9.2023, pga firmaets besvarelse d. 5. september - tre måneder efter mit opslag!
Jeg afmeldte telefonnummeret telefonisk, og oplyste at abonnenten var død.
Modtageren af afmeldingen sørgede samtidig for afmelding af det lejede telefonapparat, så det ikke skulle afleveres tilbage.
Så den procedure om nulstilling firmaet oplyser, gjaldt så åbenbart ikke i april, da jeg afmeldte abonnementet pga dødsfald:

Pas på med dette firma, i forbindelse med abonnentens død!
Selvom man afmelder telefonnummeret - telefonisk - pga dødsfald, fremsendes ikke et girokort, til afløsning af den pbs-betaling, som Fastnet.nu godt er klar over, at banken afmelder.
I stedet sendes der en rykker fra et svensk inkassofirma, pr brev, med gebyr.
Men inden PostNord får taget sig sammen til at levere brevet fra Sverige, til afdødes postkasse i Danmark - så er betalingsfristen i rykker-brevet overskredet!
Selvom man så skynder sig at betale, så når inkassofirmaet at udskrive rykker nr. 2, pr brev, fra Sverige til afdøde - med yderligere gebyr.
Pengemaskine - overfor en afdød!
Og man får nok ikke refunderet den periode af den betalte telefonregning, hvor telefonnummeret har været afmeldt.

6 de junho de 2023

Hej John,

Jeg vil gerne beklage det forløb du har været ude for.

Såfremt Fastnet.nu bliver gjort opmærksomme på en kundens bortgang, sættes alle ubetalte regninger selvfølgelig i rykker-stop. - er et krav mod en afdød i mellemtiden røget til inkasso, så trækkes sagen selvfølgelig ligeså snart Fastnet.nu gøres opmærksomme på kundens bortgang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sidder stadig og venter på…

Sidder stadig og venter på kundeservice. Der er gået 4 timer i telefonen. Overvejer stærkt nyt selskab.

Startede med nummer 8 og er nu nummer 2 i køen
Det er bare for meget. Kan kun blive bedre.

5 de junho de 2023

Hej René,

Det ser desværre ud til at vores leverandør af vores kundeservice telefon system, beklageligvis ikke har haft opdateret med korrekte lukkedage!

Vi holdt lukket i går grundet grundlovsdag.

Jeg beklager meget du har måtte spilde tiden sådan i går!

Såfremt vi fortsat kan være behjælpelige vil vi meget gerne høre fra dig - nu er telefonen åbnet igen :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Fastnet er da under alle kritik !!

Fastnet er da under alle kritik !!! De har lukket min fars simkort inden han har fået et nyt , til sin nye tlf.
Hvad bilder de sig ind ??? Manden bliver 90 år og SKAL kunne ringe efter hjælp, for han er ikke rask.
Føj for H...... en dårlig behandling !!!

31 de maio de 2023

Hej Anette,

Vil du ikke kontakte vores kundeservice så vi kan finde en løsning på problemet?

Betaler for at betale 😡

OK løsning til at beholde sit fastnet nr. Men at I ikke har en kortbetalings løsning er under al kritik. At man skal betale mellem 10 og 50 kr er simpelthen ikke OK. Overvejer en ny løsning.

11 de maio de 2023

Hej,

Kortbetalingsløsning er lige på trapperne, for det er virkelig noget vi har manglet! - vi forventer det er parat til efteråret.

Mvh,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ikke rose Faatnet.nu nok

Jeg kan ikke rose Fastnet.nu nok. Det er det bedste telefonselskab ever. Ingen lang ventetid, når jeg ringer og har brug for hjælp til noget.
Overmåde venlig og hjælpsom og humoristisk betjening.
Absolut fine og fordelagtige tilbud, der dækker forskellige behov.
Jeg er så glad for Fastnet.nu

27 de março de 2023

Hej Kirsten,

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Rigtig god sommer

Fastnet.nu

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais