Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem i godt humør og installerede ladeboks. Det udførte arbejde er virkelig flot lavet, der er gået op i detaljerne så det ser rigtigt pæn ud - meget tilfreds med det... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde besøg af Faheem til at sætte en ladestation op. Han var meget grundig og et behageligt menneske at tale med, så det var en rigtig god oplevelse. Kontakten med kontoret var god og de var hjæ... Ver mais
Installation af ladestander til vores elbil. Første møde med Gronell var online med video så de kunne se eltavlen samt mulighed for kabelføring. Vi aftalte tidspunkt for installationsarbejdet. Fahe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret videreuddannelse på alle niveauer.
Informações de contacto
Industrivænget 19, 3400, Hillerød, Dinamarca
- info@gronell.dk
- gronell.dk
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Ladestander
Gronell var tilknyttet installationen af vores ladestander gennem Looad. Informationen omkring installationen har været ganske fyldestgørende, og selve installationen af boksen er udført til UG. Faktisk bedre end forventet, hvis jeg skal være helt ærlig.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert kigge i deres retning igen, hvis behovet opstår.
Pas på ..(ladeboks til elbil)
Pas på ... Køb selv dit lade kabel - da Gronell tager overpriser pr. meter. 50kr pr. meter koster 180 kr. pr. meter hos Gronell.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gronell indtil regningen kom. En rigtig sød og god elektriker kom og installerede en lade boks til elbil - og der var 10m elkabel med i installationen. Nu har jeg fået en ekstra regning på 5650kr ud over installations regningen - da Gronell påstår at have brugt 41m kabel - det har de ikke, men kræver penge for det alligevel. Så køb dit eget kabel: Waskönig+Walther N1XZ1 5G6 3L+N+PE
Så kan de ikke fuske med meter målene eller tage 180 kr. pr. meter.

Resposta da Gronell ApS
Er tilfreds.
Er tilfreds.
Der var lidt udfordringer med at få lader og bil til at samarbejde, men installatøren var tålmodig og gav ikke op.
Min oplevelse med Gronell har været god på alle måder.
Kontakten med kontoret var god og de var hjælpsomme med at løse problemet omkring min booking.
Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem…
Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem i godt humør og installerede ladeboks. Det udførte arbejde er virkelig flot lavet, der er gået op i detaljerne så det ser rigtigt pæn ud - meget tilfreds med det hele 😊
Great experience!
Gronnell helped with installation of charging box at my home. The booking questionnaire was elaborate with lots of supplementary information that made it super easy to fill-in with the appropriate choices.
Faheem Hatami was the assigned electrician to my case. He arrived right on time, explained the installation process in detail and then carried out the installation swiftly and efficiently - extremely satisfied with his professionalism.
Overall, a seamless experience!
Installatør Jannik super hurtig til at…
Installatør Jannik installeret el lader super hurtigt og ingen problemer.
Veludført arbejde
Veludført arbejde, helt som jeg forestillede mig det skulle se ud. Montøren var meget kompetent og imødekommende og alt var fuldt tilfredsstillende.
God service hele vejen igennem
Ladestander installation
Havde booket ladestander via evdk og Gronell stod for installationen.
Meget behagelig installatør kom som aftalt og alt arbejde udført som forventet.
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til at…
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til at hjælpe - Tak 🙏
Har sat en ladestander op hjemme hos os…
Har sat en ladestander op hjemme hos os selv, men de kunde ikke få den til at virke.
God og imødekommende service
Virkelig god service og veludført arbejde. Nem kommunikation med enkle og hurtige løsninger på det, der kan drille, når man har med et ældre hus at gøre.
Har i dag fået opsat en boks til…
Har i dag fået opsat en boks til elbilen. Service, udførelse, planlægning, oprydning m.m fantastisk arbejde. Faheem, gør det ganske fint.

Resposta da Gronell ApS
Mail om booking kl
Mail om booking kl. 11-14 forstod jeg sådan, at montøren ville komme kl. ca. 11 og ville være færdig kl. ca. 14, men der menes, at montøren kommer et sted i det tidsrum. Teksten burde ændres. OK til montør Faheem Hatami.
Super kompent og god service.
Super kompent og god service.
Faheem som var her er meget dygtig og serviceminded.
Virkelig god service
Virkelig god service. Havde en god og konstruktiv dialog med Faheem som stod for installationen.
En god og professionel installatør
En god og professionel installatør (Max)Både god vejledning, og stolthed for sit håndværk. Vil varmt anbefale Gronell.
Installation af ladestander til elbil
Installation af ladestander til vores elbil.
Faheem fra Gronel mødte op som aftalt. Han var yderst sympatisk og fagligt kompetent. En kombination jeg som kunde sjældent oplever. Vi havde en god snak og fandt sammen ud af den bedste installatilnsløsning.
Stor anbefaling af Faheem og Gronell.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.