LittleUnBox Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ren positiv oplevelse! Søde Susan, som for nyligt har overtaget LittleUnbox og desværre kæmper med efterslæb og dårlige anmeldelser fra tidligere ejer. Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

​For two years, we happily received our boxes and were satisfied. However, over the last six months, everything went downhill. Money was deducted more than a month in advance, yet I constantly had... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil

Escrito pela empresa

LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super koncept!

Var i starten lidt skeptisk overfor det. Men da jeg så modtog den første pakke var det helt fantastisk og sjovt ikke at vide hvad der var i. Super gode og brugbare produkter! Nu glæder mig hver måned til at modtage min pakke!

Ps. Årsagen til jeg var skeptisk var primært forbrug ... efterfølgende har jeg tænkt om i måske kunne lave et koncept med en boks med brugte ting også. ? Tænker der vel er nogle der gerne vil støtte op om det 😀

2 de dezembro de 2020

Hej Sabina,
Sikke en dejlig anmeldelse ❤️ Hvor er det bare dejligt at du fik en rigtig god oplevelse, når nu du var lidt skeptisk til at starte med.🌟 Det er vi rigtig glade for.
Vi glæder os til at fortsætte med at forkæle jer🥰
Rigtig dejlig dag til dig.
Camilla // LittleUnBox

Classificada 5 em 5 estrelas

Littleunbix er en god overraskelse

Littleunbix er en god overraskelse, som kommer hver måned til mit barn. Der er flotte gaver til barnet fra nogen gode firmaer. Min pige var glad for at pakke den op og se, hvad har vi inden i den her gang.

2 de dezembro de 2020

Hej Daria,
TUSIND TAK for for din søde anmeldelse❤️ Det sætter vi rigtig meget pris på🙏
Vi glæder os meget til at fortsætte med at forkæle dig og din søde pige🥰
Camilla // LittleUnBox

Hyggeligt koncept

Hyggeligt koncept. Box’en kommer til tiden, god service og dejlige produkter. Min datter elsker sin boks.

10 de novembro de 2020

Hej Miranda,
Tusind tak fordi at vi får lov til at forkæle dig og din datter med Littleunbox.❤️ Det er vi meget taknemlige for.🥰Vi glæder os allerede til at i skal modtage den næste.🎁 Tak fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om os her på Trustpilot.🌟

Lækreste service ever 🤠👍🏼😍

Simpelthen bare den lækreste service 🤩
Min kæreste blev SÅ glad da pakken kom, det er den bedste oplevelse man kan give 🥰

Hej Roland,
Jubiii hvor er vi bare glade for at høre det.❤️ Tusind tak fordi at du skriver, og ikke mindst fordi at du er så sød at forkæle hende med Littleunbox.🎁
Rigtig dejlig weekend til jer. 🌟

Elsker deres box

Elsker deres box! Og ualmindeligt sødt personale der ansat.
Og deres leveringstid er bare i top! Anbefaler dem til hver og en jeg kender.

Resposta da LittleUnBox

Hvor er du bare sød Bettina.❤️ Tusind tusind tak for de rosende ord. 🥰 Det betyder rigtig meget for os. Og tak fordi at du anbefaler os.❤️
Rigtig dejlig aften og weekend til jer.🤗

Fantastisk!

Hurtig levering, og værdifuldt indhold. Jeg er fan!

Resposta da LittleUnBox

Vi er fan af jer❤️ Tak fordi at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det er vi rigtige glade for. Vi glæder os meget til at skal modtage jeres næste box.🎁
Rigtig dejlig aften og weekend til jer.🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggeligt og god værdi for pengene

Det gør barslen lidt mere hyggelig når der dumper en lille gave ind fra tid til anden, og så er der bare rigtig god værdi for pengene hos Littleunbox. En god gave at give sin bedre halvdel og sin lille ny. Det er nogle gode varer man modtager og der er altid et rigtig fint lille personligt touch.

4 de novembro de 2020

Hej Niclas,
Hvor er det bare skønt at høre at det kan være med til at gøre barslen endnu mere hyggelig.❤️ Tusind tak for din anmeldelse, og fordi at du tog dig tid til at skrive. Det betyder rigtig meget for os. Vi elsker at sende jer og den lille Littleunbox hver måned🤗
Rigtig god aften til jer. 🌟

Fantastisk

Helt vildt skønt og gode, brugbare gaver. Er meget positivt overrasket i forhold til HappyHello, som jeg også har prøvet.

3 de novembro de 2020

Hej Mette,
Hvor er jeg bare glad for at høre at du er blevet positivt overrasket, og at i er blevet glade for produkterne i jeres Littleunbox.❤️ Det betyder alt for os.
Husk at du endelig bare kan skrive hvis du ønsker din novemberbox tidligere. Man modtager nemlig sine bokse omkring samme tidspunkt som man bestilte.🥰 Du kan altid bare skrive til hello@littleunbox.dk. Vi svarer hurtigt 🌟
Rigtig dejlig torsdag til jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre ting til ingen penge

En masse lækkert til vores lille dreng, til nærmest ingen penge!

3 de novembro de 2020

Hej Charlotte,
Tak fordi fordi at vi får lov til at forkæle jeres lille dreng.❤️ Og tusind tak fordi at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om Littleunbox. Det betyder rigtig meget for os. 🌟 Husk at du altid kan skrive til os hvis du ønsker at modtage din november-Littleunbox tidligere. Hello@littleunbox.dk
Vi glæder os meget til at i skal modtage den.🎁
Rigtig dejlig dag til jer.🥰

Classificada 4 em 5 estrelas

Virkelig lækre ting, men ...

Virkelig lækre ting men havde ud fra billeder af tidligere bokse troet der ville være mere direkte til baby, fx mere end et stykke legetøj.

2 de novembro de 2020

Hej Charlotte,
Tusind tak fordi at du har givet dig tid til at lave en anmeldelse her på trustpilot.🥰 Hver måned varierer indholdet, og vi prøver altid på at komme "hele vejen rundt". Jeg kan dog allerede godt afsløre, at der vil være mere end ét stykke legetøj med i jeres novemberbox.❤️ Jeg håber at i synes den er god.🌟🌟🌟🌟🌟 Husk at du altid kan skrive til os på hello@littleunbox.dk, hvis du ønsker at modtage boxen før.🤗 Man modtager dem nemlig omkring samme tidspunkt som man bestilte sidst.🎁
Rigtig god aften. 🥰

Elsker konceptet for littlebox

Elsker konceptet for littlebox!
Jeg elsker generelt abonnementboxe, og nu hvor jeg er blevet gravid, tænkte jeg at prøve littlebox. Man får mange ting for prisen i boksene og de er så hyggelige og personlige med små håndskrevne beskeder! Man føler sig virkelig speciel med de her bokse, så jeg vil blive ved med at abonnere og give glæden videre til min baby 😍👌🏻

1 de novembro de 2020

Hej Saba,
WOW en skøn besked at læse.❤️ Tusind tusind tak fordi at vi får lov til at forkæle dig, og den kommende lille.🎁 Det er vi rigtig glade for at vi får lov til. 🌟Pas på dig selv og den lille i maven❤️ Vi glæder os til at i skal have den næste Littleunbox.🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig levering!

Jeg bestilte min første littleunbox fredag og modtog den allerede lørdag morgen.

SÅ god box med en masse forskelligt indhold, som alt sammen faldt i god smag hos både lillemanden og jeg.

Simpelthen så hyggelig at pakke ud med sit barn og med en lille personlig note som bare lige sætter prikken over i’et.

Kan klart anbefales til andre forældre!

31 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Hej søde Aida,
TUSIND tak for din skønne anmeldelse af Littleunbox her på trustpilot.❤️ Tak fordi at du har taget dig tiden. Vi elsker at sende lillemanden hans månedlige Littleunbox.🌟 Vi glæder os allerede til at i skal modtage den næste.🎁
Rigtig dejlig aften og weekend til jer. 🤗

LOVE IT

OMG.. fantastisk koncept. Jeg ELSKER det og glæder mig allerede til November boksen❤️ Og man får bare en fin hilsen med.

Opinião espontânea

Resposta da LittleUnBox

JUBIIIIIII.🌟 Hvor er det bare dejligt at høre Aisha.❤️ Tusind tak for din rigtig dejlige anmeldelse af os .🎁 Du kan tro at vi også glæder os helt vildt meget til at i skal modtage jeres næste box!🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Så mange gode ting man ikke…

Så mange gode ting man ikke nødvendigvis selv ville købe, er virkelig tilfreds!

Hej Annesofie,
Det er lige præcis det vi håber at i tænker, og selvfølgelig bliver positivt overrasket over.🥰Hvor er vi glade for at i blev tilfredse med jeres Littleunbox.❤️ Rigtig dejlig dag til jer, og tusind tak fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Great service and very high quality…

Great service and very high quality products.

Hi Joana,
Thank you for your nice review. We always strive to provide the best service and high quality of our boxes. So we are very pleased that you liked the Littleunbox.
Have a pleasant day 💕

Fantastisk koncept ⭐️⭐️⭐️

Fantastisk koncept ⭐️⭐️⭐️ Fedt med en box, som kan starte med forkælelse til den gravide mor og som fortsætter efter fødsel af baby 🌸
Søde Camilla, som står klar til at hjælpe og vejlede ❤️
Jeg er kæmpefan!!!

13 de outubro de 2020

Hej søde Louise,
Tak tak TAK.❤️ TUSIND tak for din rigtig søde anmeldelse her på Trustpilot. 🥰Vi er kæmpe fan af at have de sødeste og sejeste medlemmer.🎁
Pas på maven, og rigtig dejlig dag.🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

God service 👍

13 de outubro de 2020

Hej GR,
Tusind tak for din anmeldelse og dit køb på Littleunbox.❤️ Tak fordi at du har taget dig tid til at bedømme os. Det sætter vi utrolig meget pris på. Lad os endelig høre hvad vi kan gøre bedre, så du bliver endnu mere tilfreds.🌟🌟🌟🌟🌟
Rigtig dejlig aften.

Virkelig hyggelig boks

Virkelig hyggelig boks, min søn elsker den 🤩 og især legetøjet er et hit 🙌🏼

7 de outubro de 2020

Hej Dorthe,
Jubiiii hvor er vi bare glade for at høre det.❤️ Vi elsker at din søn elsker sin Littleunbox.🎁 Vi glæder os rigtig meget til at han skal modtage sin næste.🤩 Tusind tak fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder meget for os.
Camilla // Team Littleunbox

Kan varmt anbefales

Skønneste månedlige pakke med dejlige overraskelser og et håndskrevet personligt kort sætter prikken over i'et 🤗
Levering uden problemer

7 de outubro de 2020

Hej Lena,
Weee. Det er vi bare så glade for at du sætter pris på.🥰 Vi ELSKER at sende de personlige kort til jeres dejlige børn. ❤️ Det er så hyggeligt - også for os. Tak fordi at i er en del af Littleunbox familien.🎁
Rigtig dejlig aften til jer.
Camilla // Team Littleunbox

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais