Ren positiv oplevelse! Søde Susan, som for nyligt har overtaget LittleUnbox og desværre kæmper med efterslæb og dårlige anmeldelser fra tidligere ejer. Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For two years, we happily received our boxes and were satisfied. However, over the last six months, everything went downhill. Money was deducted more than a month in advance, yet I constantly had... Ver mais
Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag... Ver mais
"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.
Informações de contacto
A.P.Møllers Alle 9C, , 2791, Dragør, Dinamarca
- +45 51899000
- hello@littleunbox.dk
- littleunbox.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hyggelig kasse en gang om måneden
Spændene og sjove små ting som altid er relevant i forhold til babys alder.

Resposta da LittleUnBox
Der er virkelig gode og varierede…
Der er virkelig gode og varierede produkter i boksene fra LittleUnBox, og de vækker især glæde hos vores dreng på snart to år. Det eneste minus er, at de leveres i pakkeshop i stedet for hjem til, selv om jeg har bedt om hjemmelevering, men det er jo nok fragtfirmaet der er problemet. Jeg kan i hvert fald bestemt anbefale månedsoverraskelser fra LittleUnBox!

Resposta da LittleUnBox
Intet mindre end en fantastisk…
Intet mindre end en fantastisk oplevelse. Lækre produkter og unik kundeoplevelse.
Camilla har skabt noget lækkert for forældre :)

Rigtig godt koncept
Rigtig godt koncept, præcentere mig for både kendte og ukendte baby produkter som passer til babys udvikling.
Derudover også en rigtig god kundeservice.

Resposta da LittleUnBox
Vi er super glade for den hver måned
Vi er super glade for den hver måned, og vi kan bruge det hele. Så vi glæder os hver måned, så jeg synes det er godt givet ud

Resposta da LittleUnBox
Super hurtigt service og en super glad…
Super hurtigt service og en super glad pige der modtager sine pakker

Altid søde
Altid søde
Klar til hjælpe svare på Spørgsmål
Gode ting de sender som passer til ens barns alder ❤️

Resposta da LittleUnBox
Indholdet i deres boxe er fantastisk og passer til ens barns alderen.
Vi er utrolig glad for vores box hver måned.
Udover det så er deres kundeservice virkelig god. Vi er helt trykke ved at har abonnemen ved dem og har planer om at forsætte

Elsker vores boks
Elsker vores boks. Den er bare en god blanding af det hele, også elsker min dreng af den står ude foran døren om morgenen 😄

Resposta da LittleUnBox
Jeg synes det er nogle gode produkter…
Jeg synes det er nogle gode produkter der er udvalgt til Boxen.
Det er altid spændende at modtage og åbne Boxen.

Dejligt abonnement
Dejligt abonnement. Syntes man får meget for pengene og den lille personlige hilsen er mega hyggelig. Kan godt anbefale det

Super fantastisk koncept.
Super fantastisk koncept.
Man får ting med man ikke tænker over at købe, min søn elsker sin månedsboks og har nu også bestilt til lillesøster.
Kan virkelig anbefale sådan en boks😊

Super godt
Så skønt et koncept. Gode produkter som samtidig er meget populære herhjemme. Vi glæder os helt vildt til næste box

når postmanden kommer…
Min søn elsker når postmanden kommer med littleunbox pakken til ham for så er der gaver😊👏 vi er glade for produkterne og produkterne bliver flittigt brugt.

Kan virkelig anbefales!
Rigtig fedt koncept! Camilla er det sødeste menneske og altid klar på at hjælpe! Der mærkes tydeligt at de vil give det bedste og de går aldrig ned på deres kundeservice! Kan virkelig anbefales!

Resposta da LittleUnBox
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.