Ren positiv oplevelse! Søde Susan, som for nyligt har overtaget LittleUnbox og desværre kæmper med efterslæb og dårlige anmeldelser fra tidligere ejer. Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For two years, we happily received our boxes and were satisfied. However, over the last six months, everything went downhill. Money was deducted more than a month in advance, yet I constantly had... Ver mais
Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag... Ver mais
"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.
Informações de contacto
A.P.Møllers Alle 9C, , 2791, Dragør, Dinamarca
- +45 51899000
- hello@littleunbox.dk
- littleunbox.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Min datter elsker at pakke sin boks op…
Min datter elsker at pakke sin boks op hver måned, så kan kun anbefale det til andre. Hurtig levering og top kundeservice. Vi glæder os allerede til næste måned :)

Resposta da LittleUnBox
Ikke den lovede værdi for pengene
Jeg er desværre mega skuffet over kassens indhold til lillebror på 6 mdr.
Efter en hurtig søgning på nettet, kan jeg se at kassens indhold, kun har en værdi på 283,85 kr..
Kassen indeholdt:
- Pablo range 89,95 kr.
- Aktivitetshjul 99,95 kr.
- Hagesmæk 79 kr.
- Baby meal 14,95 kr.
Ydermere kommer vi ikke til at serverer fabriksfremstillet færdigmad til vores dreng, så det er røget ud.

Wow , bare wow
Vi modtog i dag den første boks til min datter på 2 år , den blev leveret så hun kunne pakke den op fra morgen af , og heldigvis havde vi en fridag , for fingermaling var et hit lige med det samme 🙈
Så vi prøver endnu en lækker boks

Vildledende markedsføring
Jeg modtog en kasse til baby på 3 måneder.
Kassen indeholdte følgende ting, som var egnet til en baby på 3 måneder:
-Oball
-Filibabba bideringe
-Aloveraspray
-En rangle
-Vådservietter
Derudover indeholdte kassen et dameblad og pose med skumfiduser, hvilket undrede mig, idet firmaet reklamerer med, at indholdet i kassen er nøje udvalgt til en baby på 3 måneder.
Da jeg kontaktede kundeservice, oplyse de, at damebladet og skumfiduserne blot var tiltænkt som en lille ekstra ting.
På deres hjemmeside reklamerer de med, at kassens indhold har en værdi på mindst 400 kr. Ved opslag på internettet viser det sig imidlertid, at værdien af genstandene til baby kun beløber sig til cirka 340 kr. Jeg synes derfor ikke, at konceptet lever op til forventningen og jeg mener tilmed at virksomheden anvender vildledende oplysninger i deres markedsføring.

Klart anbefaling
Altid til at tage fat i og hurtig hjælp. Bedste service jeg nogensinde har haft

Resposta da LittleUnBox
Fint koncept og god service
Fint koncept og god service. Der kan jo ske fejl alle steder, vi er kun mennesker, men det er måden man håndtere forløbet efter en fejl der viser hvilken type firma man er og jeg har kun ros til jer😃

Super kundeservice.
Super kundeservice.
Til trods for at min pakke ikke dukkede op, så var LittleUnbox hurtig til at hjælpe. Leveringsfirmaet sendte sms om at pakken var leveret på min adresse, men da vi har overvågning, så var det tydeligvis ikke hos mig pakken var blevet leveret. Jeg skrev til (både leveringsfirmaet og) LittleUnbox som hurtigt sendte en ny pakke afsted - som heldigvis dukke op. :) Indholdet blev godt modtaget - storebror hapsede dog frugtsmoothien og de to legetøjsbiler, mens lillesøster var optaget af bideringen fra Manostiles.

Resposta da LittleUnBox
Produkter var super godt kvalitet
Produkter var super godt kvalitet. Grød var lækre, og alle ting vi få vil bruge i fremtiden

Resposta da LittleUnBox
God levering og bare en mega sød pakke…
God levering og bare en mega sød pakke med rigtig gode og relevante ting ☺️

Stor succes!
Jeg har været meget tilfreds, og der har min søn os! Han blev glad hver gang der stod en pakke til ham, og indholdet er bare lige i skabet hvergang! Og hvis man skriver til hende så får du svar hurtigt, og så er der bare go service!
Det eneste der er træls er at de stopper når barnet er 2 år, min søn har fået hans sidste pakke, så den bliver savnet

Stor succes
Har indtil videre kun modtaget 1 box, så er super spændt på de næste
Dejlige brugbare produkter, med undtagelse af et enkelt produkt (noget børne tandpasta), der ikke vil blive brugt da det ikke indeholder den tandlæge anbefalede mængde flour
Men alt andet er en kæmpe succes

Resposta da LittleUnBox
God hjemmeside og der kommer meget…
God hjemmeside og der kommer meget hurtigt svar, hvis man kontakter dem på mail.
Glæder mig til at få min pakke meget snart 😁👏

Resposta da LittleUnBox
Varme anbefalinger herfra ❤️ Så…
Varme anbefalinger herfra ❤️ Så hyggelig og sød kasse vi har modtaget. Med en dejlig kombi af lidt af det hele og ting man ikke selv har fået købt :) .
Samt Hurtig levering.

Resposta da LittleUnBox
Det er det mest fantastiske pakke at…
Det er det mest fantastiske pakke at får. Ville ønske det havde været en mulighed den gang jeg fik den store 😊

Resposta da LittleUnBox
Super fin og hyggelig pakke
Super fin og hyggelig pakke. Min datter er altid blevet glad for legetøjet og så er der os altid en lille ting med til mor.

Resposta da LittleUnBox
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.