Multitools.nl Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Commande passée sur le site mutitoolsshop.fr la semaine dernière. Paiement via PayPal débité de suite. Et depuis plus rien. D’après leur site, les commandes sont expédiées dans les 48h. J’aurais d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hands down een van de beste webshops die ik ken. Niet eens omdat ik er giga vaak of veel besteld heb, maar vanwege een uitmuntende service, vriendelijkheid, en snelheid. Zelfs bij een meermaals defect... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voorraadinfo op de website is niet altijd up-to-date. Daar kwam ik helaas na een week wachten op bestelde product achter. Dit product kon ook niet op korte termijn geleverd worden. Na contact met Mult... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Enkele weken terug een richtkijker besteld via de website Ricktkijkers.nl. Het pakje kwam echter nooit aan. Enkele mails en telefoontjes over en weer maar uiteindelijk dan toch een nieuwe levering toe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para acampamento

We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

916 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

filter kosteloos toegestuurd

Ik had een verkeerd filter besteld, waarvan de waarde minder was dan de verzendkosten. Na een telefoontje met Multitools werd mij het juiste product kosteloos opgestuurd. Hartelijk bedankt voor de fantastische service!

17 de janeiro de 2024

Leatherman Charge

Ik heb deze week een leatherman Charge TTI plus besteld. Levering was vlot en volgens afspraak. Helaas stond er op de de site een foto van een andere uitvoering (duurder) dan wat er geleverd is.

Na een uur gebeld door de leverancier en de fout werd direct hersteld. Daarom nu 5 sterren gegeven.

29 de dezembro de 2023

Hoofdlamp besteld

Hoofdlamp besteld. Op de website stond dat het op voorraad was en binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Info klopte niet. 2 maanden gewacht, slechte communicatie vanuit het bedrijf, telefonisch slecht bereikbaar. Uiteindelijk verzocht om mijn geld terug te laten storten, zou binnen 2 werkdagen gebeuren, na 2 weken reminder gestuurd omdat het nog niet was ontvangen. Hier bestel ik nooit meer.

12 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Post.nl is bestelling kwijt geraakt

Post.nl is bestelling kwijt geraakt. Zag wel foto van pakketje van sorteercentrum. Gemeld aan multitools. Ondanks dat hun er niks aan konden doen wordt er kosteloos nieuwe bestelling gestuurd. Waar vind je nog zo'n service. 100 sterren!!!! Top

21 de abril de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Een product niet op voorraad, maar ik had het wel echt nodig. Ik kreeg toen een goed alternatief aangeboden en dezelfde dag nog verzonden.

1 de fevereiro de 2023

Extrem unzuverlässig

"Lieferzeit 3 Werktage". Inzwischen warte ich seit 3 Wochen. Seit Tagen nur "Lieferung versandbereit"! Weiß jetzt schon, dass ich die Ware wohl nie erhalten werde. Werde definitiv nie wieder dort bestellen. Über 100 Euro für nichts! Hätte ich lieber die 40 Euro mehr bei Amazon bezahlt! Da hätte ich die Taschenlampe schon. Und wenn nicht, gäbe es wenigstens das Geld zurück!

10 de janeiro de 2023

Mooier dan op internet

Had een bestelling gedaan en het kwam gelijk binnen het mes ziet er ook nog mooier uit in echt dus als je mes wil kopen mijn advies is hier ze reageren ook gelijk als je ze mail stuurd.

8 de outubro de 2022

Goed contact

Vorig jaar een kurkentrekker besteld en laten graveren. Na een jaar is een metalen onderdeel helaas gebroken. Na contact is oplossing gevonden voor nieuw artikel.

20 de abril de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Gaat prima, als het maar op voorraad is

Meerdere bestellingen gedaan en wanneer ze de producten op voorraad hebben gaat het allemaal prima. Maar ik heb een paar maand gewacht op een product dat blijkbaar niet op korte termijn geleverd kan worden. Deze order heb ik geannuleerd, maar geld wordt niet teruggestort en op de mail die ik er achteraan stuurde wordt niet gereageerd.
Update; inmiddels is het openstaande bedrag keurig terugbetaald.

2 de abril de 2022

Na 2 maanden geen geld terug en reageren niet

Multitools reageert niet op email en telefoon.
4 december 2021 een product terug gestuurd en de afspraak was, dat het bedrag terug gestort zou worden. Verschillende emails gestuurd waar niet op gereageerd word en telefoon word niet opgenomen. Het is nu 1 februari 2022. Waardeloos!

1 de fevereiro de 2022

Super service bij multitools

Super service bij multitools
5 messen besteld
Op 4 messen zat een langere levertijd
Na 2 dagen gebeld dat ik graag alsnog de messen wilde laten graveren dit is werkelijk keurig gedaan dikke pluim

20 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bij zaklampen.nl een Acebeam T 27…

Bij zaklampen.nl een Acebeam T 27 zaklamp besteld, hier zou 3 tot 5 werkdagen levertijd op zijn.
Na deze tijd een mailtje gestuurd naar zaklampen.nl , en kreeg via multitools.nl na 1 dag een mailtje terug.
Deze zaklamp was volgens Acebeam niet meer leverbaar.
Ik heb deze mail beantwoord met een voorstel voor een ander type.
Niets meer vernomen.
Telefonisch contact proberen te maken, kreeg antwoord apparaat aan de lijn, gevraagd om mij terug te bellen, niet terug gebeld.
Wederom mailtje gestuurd, uitdrukkelijk mijn geld terug gevraagd, nog geen antwoord ontvangen.
Dit bedrijf adverteerd op meerdere web sites, met name zaklampen.nl -multitools.nl en denk nog meer

14 de dezembro de 2021
logótipo da Multitools.nl

Resposta da Multitools.nl

Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en uitgelegd dat het een misverstand was. Wij hebben inderdaad nog meerdere shops, hier zijn we ook trots op. Inmiddels werken wij al een tijd niet meer samen met Trustpilot maar met Webwinkel Keurmerk. Dat is ook de reden dat er ook geen reviews bijkomen. Met vriendelijke groet, Marco Croes (Eigenaar)

Classificada 3 em 5 estrelas

Langzame klantenservice

Aanvulling:
Gesproken met de eigenaar die reageerde op deze beoordeling. Dat heeft dus geholpen. E.e.a. is nu goed afgehandeld. Het heeft wat moeite gekost en dat heeft kennelijk te maken gehad met de vakantieperiode. Wellicht is het handig als verkopers dat gewoon melden. Duidelijkheid is alles, dan kan je als consument zelf de keuze maken en hoef je niet te gissen waarom dingen niet lopen zoals verwacht.

Ik heb het product geretourneerd en ga mijn heil ergens anders zoeken. Dat is een persoonlijke indruk en gevoel bij deze verkoper gebaseerd om mijn ervaringen. Ik denk dat Multitools het goed bedoelt, maar dat ik pech heb gehad.

Van één naar drie sterren aangepast.

----
Langzame klantenservice. Gebrekkige website.

Ik wacht nog (drie dagen) op een reactie / actie na het retourneren van een defect product. PostNL heeft het afgeleverd. Geen reactie. Eens kijken of dit helpt. Tickets worden gesloten zonder overleg.

20 de agosto de 2021
logótipo da Multitools.nl

Resposta da Multitools.nl

Goedemorgen, bedankt voor je review in de aangepaste versie. Klopt helemaal door de vakantieperiode duurt het verwerken van de retouren 1-3 werkdagen. Excuses dat het wat te lang duurde. Overigens werken wij al een aantal maanden met Webwinkel Keurmerk waar onze klanten Multitools beoordelen. Met vriendelijke groet, Marco Croes (Eigenaar)