Tragiczny czas dostawy i ciągłe przesuwanie terminów! Przy zakupie na stronie deklarowano dostawę do 4 dni. Zakup zrealizowałam 10 września, co w teorii powinno oznaczać dostarczenie do około 14 wrze... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Ver mais
Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Ver mais
Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.
Informações de contacto
Kniewska 3/7, 70-846, Szczecin, Reino Unido
- mytrendyphone.pl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Transakcja przebiegła pomyślnie
Transakcja przebiegła pomyślnie, jestem zadowolona z dokonanego zakupu, towar zgodny z opisem. Polecam!
Oki z jednym minusem
Ogólnie byłoby super: etui powerbank działa (mam nadzieję, że jak najdłużej), czas przesyłki ok. Jedyny minus za opakowanie, pudełko porozdzierane. Niby mało istotne ale jak płacę i daję komuś w prezencie to chciałabym, żeby wszystko było pełnowartościowe.
Not accurate search result
Tempted by promotion, searching for Pixel 7 Pro case, I have got the case for Pixel 7, so not the one I need.
The parcel by Polish post took more than week to be delivered.
Double disappointment .
Błyskawiczna wysyłka
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
I got the package really fast
I got the package really fast. And I'm so happy with the quality of the case for my phone 14 pro max.
dostarczenie przesyłki
Czas dostarczenia przesyłki był zbyt długi - 8 dni
dzięki jest OK
Fast delivery and very good service
Fast delivery and very good service. I recommend this store!
High quality products
High quality products, and good service.
Nie mają towaru
Kupiłem kamerkę internetową, która była dostępna na stronie sklepu z 24-godzinnym terminem wysyłki. Po 24h nic się nie działo, więc napisałem do nich na czacie. Trudno się rozmawiało, gdyż rozmówcy tłumaczyli na polski - sklep jest prowadzony przez międzynarodową firmę. Odpowiedzi były bardzo ogólnikowe i nikt nie był w stanie powiedzieć mi, kiedy trafi do mnie kamerka. Następnego dnia napisano do mnie na maila, że kamerka „powinna być” u nich na stanie w przyszłym tygodniu. Poprosiłem o anulowanie zamówienia, na zapytanie kiedy zostaną zwrócone pieniądze dostałem odpowiedź - najszybciej jak się da. W komunikacji zero precyzji… Nie mają na stanie tego produktu i nie aktualizują strony produktu - nadal jest dostępny na stanie magazynu i nadal jest reklamowany szybką przesyłką. Czekam kiedy otrzymam swoje pieniądze z powrotem. Kamerka Obsbot Tiny 2 - prawie 1400 zł.
Edit:
W nawiązaniu do komentarza. Tak, skontaktowano się ze mną z przeprosinami i z wyjaśnieniem, że nastąpił błąd w aktualizacji strony. Wystąpiła też prośba o wykasowanie komentarza. Przeprosiny przyjmuję, ale mój komentarz zostaje, jako odzwierciedlenie doświadczenia zakupów w firmie. Na pocieszenie dodam, że pieniądze zostały zwrócone szybko - po prostu anulowano moją płatność. Kamerkę mam u siebie, przyszła z Niemiec w przeciągu dwóch dni.

Resposta da MyTrendyPhone.PL
Polecam wszystkim
Bardzo dobry towar za przystępną cenę, szybka dostawa
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia i szybkiej dostawy
Fast delivery
Fast delivery, fast cashback from unwanted item. Quality of product 7/10.
!!! NOT RECOMENDED !!!
Nie polecam tej firmy, jak i zakupów w niej produkt, który zakupiłem, dotarł do mnie uszkodzony. Zwrot towaru jest na koszt klienta totalnie nieporozumienie i zero profesjonalizmu.
Nie polecam. Odrazu był problem z kontaktem . Po zgłoszeniu i odesłaniu reklamacji cisza. Po ponownych mailach odpowiedź że nowy przedmiot zostanie wysłany po dotarciu na magazyn . Mijają dwa miesiące od zgłoszenia , zero odzewu ,zero zwrotu pieniędzy lub towaru . Dno
Zakup bezproblemowy
Zakup bezproblemowy, produkt (sylikonowe oprawy na telefon) bez zarzutu, tanio, przesyłka pocztowa błyskawiczna
Udane zakupy po raz kolejny
Kolejny raz robiłem zakupy w Waszej firmie i jestem bardzo zadowolony. Polecę znajomym aby rownież skorzystali z Waszych usług. Pełen profesjonalizm i duży wybór, ponadto szybka wysyłka.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.