De sendte mig nogle sokker med personligt print i den forkerte størrelse ift. den jeg havde bestilt. Jeg fik egentlig hurtigt og venligt svar fra kundeservice, at jeg enten kunne få købet refunderet e... Ver mais
A empresa respondeu
Købte en kop med tekst på, varen ankom til den forventede leveringstid og var rigtig godt pakket ind. Dog synes jeg teksten på koppen er lidt utydeligt, ikke i hvad der står, men farverne derpå.... Ver mais
Jeg handler normalt aldrig hos firmaer med lav trustpilot bedømmelser, men valgte alligevel, at give det en chance og jeg har på ingen måde fortrudt. Har kun oplevet god kundeservice via deres FA... Ver mais
Jeg modtog ikke pakken til fars dag og har først modtaget den her 2 dage efter. Det kan jeg vel leve med. Jeg kan så ikke leve med, at jeg ovenikøbet modtager en helt flad papkasse med et stykke... Ver mais
Respondeu a 12% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Har handlet med dem flere gange og har altid været tilfreds
Så 👍 herfra
Super god og hurtig service! Kan varmt anbefale dem!
Jeg bestilte en ordre d. 26/11-21 - allerede dagen efter blev ordren afsendt og jeg var imponeret over den hurtige behandling. Pengene blev trukket d. 30/11, men pakken forsvandt (formentlig i GLS-systemet). Jeg kontaktede kundeservice d. 1/12 og de sagde at den formentlig blev leveret d. 2/12 eller 3/12. Siden har jeg ikke hørt fra dem, og på Track & Trace står den stadig som ankommet til et GLS-depot den dag hvor den blev afsendt. Jeg har kontaktet Kundeservice mange gange, men jeg får ikke svar fra dem (udover det svar jeg fik fra Lars Kroejmand d. 1/12 om at den nok blevet leveret d. 2/12 eller 3/12) Jeg har siden kontaktet dem d. 3/12, 6/12 og 7/12 - dog uden respons. Leveringsproblemer kan forekomme, men dårlig kommunikation forringer oplevelsen yderligere. Nu står jeg uden pakke (som var speciallavet til julegaver) og et mindre rådighedsbeløb på kontoen, da pengene selvfølgelig er væk). Måske man hører fra dem?
Bestilte en bryllupsplakat
Der skulle skrives de korrekte navne og jeg bestilte. Opdagede da jeg fik bekræftelsen at der også var dato for brylluppet nederst på plakaten. Den fortrykte dato passede ikke.
Skrev til kundeservice 2 minutter efter bestilling, en søndag aften. Fik respons mandag morgen at desværre kunne det ikke rettes, da ordren var gået videre.
Ja min egen fejl men alligevel undres man. Det ville ikke koste dem at kopiere en ny og yde service .... til gengæld kan de få en dårlig anmeldelse.
Dog skal det siges at kundeservice skrev de naturligvis var kede af at jeg jo nok blev skuffet. Jeg har bestilt en ny plakat et andet sted og heldigvis var den mere en 50% billigere ....så det hele går jo alligevel.
DET ER SÅ DÅRLIG KUNDESERVICE!!
De leverede et smadret krus, hvorefter at jeg kontaktede dem over 3 uger, hvor jeg fik en tilbage melding på, at de vil sende et nyt! Dog, jeg fik ingen mail på det nye krus, og jeg endte med at få en tilbagemelding på, at jeg ikke vil få tilsendt kruset alligevel, selvom de gentagende gange forsikrede mig, at jeg vil få kruset og at den var sendt! Føj
Sikke da en møg butik.
Hvis de bestemmer sig for ikke at ville printe dit design.
Skal du selv kontakte dem for at få info.
Ellers beholder de dine penge
Gode priser og hurtig levering og flotte produkter! Køber herfra igen!
Jeg var lidt usikker på at bestille noget, da anmeldelserne her på Trustpilot var lidt blandede. Men jeg tog chancen, da varen ikke var så dyr. Og det gik fuldstændig gnidningsløst. Varen kom indenfor et par dage og var præcis som beskrevet. Ingen problemer og fin kommunikation fra bestilling til modtagelse af varen. Her tør jeg godt handle igen.
Jeg har for lang tid siden købt et plakat i ramme til et bryllup med datoen på. Brylluppet blev skubbet - så jeg bestilte en ny plakat.
3 uger efter modtagelsen vil jeg så flytte plakaten til den eksisterende ramme og opdager at plakaten faktisk ikke er særlig pænt lavet.
Kvitteringen mv var selvfølgelig blevet væk.
Jeg satsede og skrev til kundeservice med billeddokumentation.
De vil mægtig gerne hjælpe mig, på trods af at jeg hverken havde kvittering eller noget ved hånden.
Få dage senere modtog jeg en ny fin plakat som erstatning.
DÉT kalder jeg god kundeservice!
Tak for det og keep up the good work ☀️
Varen kommer defekt. Hurtig kontakt med kundeservice som sender nyt produkt. Efter modtagelse af tre defekte produkter (forskellige fejl tilmed) kontakter jeg kundeservice for at få penge retur. Nu har jeg intet hørt i over en uge. Det er under al kritik.
Varen kommer beskadiget og mangelfuld, efter 3 mails stadig intet svar 🤬
Positivt: hurtig levering
Negativt: Elendig kvalitet på den personaliserede pude med billeder og den efterfølgende "service" på reklamationen, der ikke blev taget alvorligt.
De er svære at komme i kontakt med, så brace yourself med en god omgang tålmodighed. Eller bedst: vælg et andet firma til at lave puden :-)

Resposta da Radbag
Super flotte produkter, i langt bedre kvalitet end forventet. Bestilte bl.a. 2 dørmåtter med navn (som gaver) - De er så flotte og så godt lavet, at jeg er nød til at bestille en til mig selv også! Levringen var hurtig som lovet. Alt i alt er jeg yderst tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget fra Radbag.dk.
Meget tilfreds nemt at bestille hurtig levering flot design det her var anden gang jeg handlede hos jer og kunne forestille mig det ikke er sidste gang
Super fin oplevelse, godt produkt, hurtig levering og fair priser. Jeg kunne dog godt ønske mig, at det interaktive "program" til at designe sin egen dørmåtte var mere bruger venligt og der var mulighed for at rette i den, efter den er lagt i "kurven".
Meget tilfreds. Forholdsvis hurtig levering ift at det sendes fra udlandet. Produktet lever op til forventningerne.
Mega flotte produkter. Hurtig levering. Super butik
Leveringen skete til tiden, men pakken blev leveret til min adresse og ikke til den anden adresse som jeg havde skrevet den skulle leveres til. Ret ærgerligt når det var en fødselsdagsgave til min veninde som bor over 100 km væk fra mig.
Varerne levede fuldstændig op til forventningerne 🙂
God og sjov hjemmeside 👍
Jeg vil handle der igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.