Leia as opiniões dos outros
Fra første designmøde til det færdige køkken har servicen og det professionelle niveau været helt i top. Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg, som har leveret... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Beware of Rotpunkt as the ecological…
Beware of Rotpunkt as the ecological material of the cupboards have eggs and larvae of insects that destroy the interior of the material used to build the kitchens. This is seen after 1-2 years and the insects continue to multiply, leaving powder inside the cupboards and outside all over! The insects start to get out flying inside the whole house! It’s been a mess in our case! We used professional sprays with proper medicines several times! No result! We were forced to knock down all cupboards, spray the whole house, leave for 6 months to check the damages and healings and buy a new kitchen, after 3,5 years!!
Kæmpe anbefaling af Rotpunkt Århus
Kæmpe anbefaling af Rotpunkt Århus. Med et nyt køkken/bryggers-projekt i hovedet snusede vi rundt i forskellige køkken-butikker. Vi trådte ind i Rotpunkt Århus uden nogle forventninger, men blev med det samme mødt af Cecilie, som var utrolig imødekommende og formåede at fange vores interesse uden at være anmassende, men blot fortælle netop de fordele og ting der skilte sig ud ved dem. Mulighederne virkede uendelige, og vi besluttede hurtigt at vi ville fortsætte processen hos Rotpunkt. Derfra tog Cecilie os gennem hele processen, var utrolig lyttende og satte sig ind i vores ønsker og behov. Hun ydede en utrolig flot service ud over det sædvanlige.
Vi er utroligt glade for vores nye Rotpunkt køkken, og selvom der var lidt detaljer omkring opsætning, blev der lyttet og rettet op, og alt i alt er vi virkelig tilfredse. Materialerne er flotte, robuste og ser eksklusive ud. Stor tak, og vores varmeste anbefalinger til Rotpunkt - og særligt Cecilie.
Superflot køkken - godt samarbejde
Da vi ville have nyt køkken fik vi anbefalet Cecilie fra Rotpunkt i Århus. Cecilie og et andet køkkenfirma fik lov at give et bud på vores køkken i et 125 år gammelt hus. Cecilies løsning var helt i tråd med stilen i vores hus – farver, materialevalg m.v. var helt i top, og vi har nu et alletiders flot køkken. Det er æstetisk flot, men samtidig også meget funktionelt. Vi er utroligt glade for løsningen, og kan give Rotpunkt Århus (Cecilie) de allerbedste anbefalinger. Der bliver lyttet og spurgt ind – der bliver fulgt op og koordineret. Man er ikke i tvivl om, at de vil levere den allerbedste løsning på alle parametre. Og det har de gjort ☺
Deres montør til køkken / bordplade er i øvrigt virkeligt dygtige og kompetente.
Kæmpe anbefaling: Imponerende service, god proces og flotte produkter
Fra første besøg i butikken i Aarhus blev vi mødt af en meget kompetent og imødekommende konsulent, Cecilie. Hun var god til at fortælle om kendetegnene ved Rotpunkts produkter, og da vi først var blevet introduceret for dem, var det ikke relevant at besøge andre køkkenbutikker. Cecilie fulgte os gennem hele processen med fremragende sparring og rådgivning undervejs, og sammen landede vi en plan for fuldt inventar til vores nye hus. Servicen var udover al forventning, alle spørgsmål blev besvaret, og uklarheder opklaret. Efter montering var der småting, som blev fikset med den største selvfølgelighed. Vi kan kun give Rotpunkt - og i særdeleshed Cecilie - vores allerbedste anbefalinger! Vi har været yderst tilfredse og trygge gennem hele processen. Samarbejdet, tilgængeligheden og serviceniveauet har været langt over forventning - og vi er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat. Kæmpe anbefaling af Rotpunkt Aarhus herfra! :-)
Fra første designmøde til det færdige…
Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg, som har leveret et virkelig flot stykke arbejde hele vejen igennem. En gennemført og sublim indsats fra start til slut.
Kan klart anbefale andre at tale med Sebastian
Kæmpe ros og tak!!!
Stor tak til Claes fra Rotpunkt i Esbjerg for at gøre vores drøm om et nyt køkken til virkelighed. Super god vejledning, gode fif og input til fede løsninger, så vores nye køkken er blevet præcis som vi har drømt om.
Rotpunkt Horsens - En fantastisk oplevelse fra start til…
En fantastisk oplevelse fra start til slut
Vi har nu haft vores køkken i et år, og kvaliteten er virkelig imponerende. Alt står stadig flot, og det er tydeligt, at der er valgt materialer og løsninger, der holder.
Pia kom med rigtig gode idéer til indretningen, som gjorde, at vi har fået det optimale ud af pladsen. Hun havde også et skarpt øje for farvekombinationer, som har givet køkkenet et smukt og harmonisk udtryk.
Noget af det, vi har sat allermest pris på, er hendes evne til at tage højde for vores budget og samtidig komme med kreative og alternative forslag, så vi fik mest muligt ud af pengene. Hun har været yderst professionel hele vejen igennem og lyttet til både vores behov og vores drømme.
De få ting, der har drillet eller været i stykker, har hun ordnet med det samme – hurtigt, effektivt og uden besvær for os.
Vi er virkelig glade for resultatet og kan varmt anbefale Pia til andre, der ønsker et køkkenprojekt med høj kvalitet og en leverandør, man kan stole på.
Rotpunkt Kolding v/ Claus Mogensen…
Rotpunkt Kolding v/ Claus Mogensen skulle faktisk have flere stjerner end de 5 der er muligt at give og grunden.
Vi har lige fået lavet nyt badeværelse fra A-Z og mange byggemøder inden før vi tog på en 7 ugers ferie.
Vi skulle blandt andet have et skab på 75x75 og højde på over 2 meter med 2 låger.
Vi tog først henvendelse til et af de helt store køkkenfirmaer som tømmeren anbefalede.
Svaret var her, at det ikke var muligt, noget kunne de gøre, men det skulle være med 4 låger, idet 75 cm bredde ikke var muligt.
Så rettede vi henvendelsen til Rotpunkt, det var ikke noget problem og var forundret.
Alt var muligt og skabet ankom u samlet grundet højden, normalt er alt jo samlet.
Alt i alt en kæmpe fornøjelse hele vejen igennem fra start til slut.
Nuvel det koster mere når man skal have noget udført som ikke er en standard vare.
Vi er super glade og det er absolut alle pengene værd.
Ikke mindre end 5 stjerner for den…
Ikke mindre end 5 stjerner for den profesionelle håndtering af Nicolaj i Kolding for den fineste proces med at nå hen imod vores drømmekøkken til et meget prisvenligt budget. Et køkken som vi ikke troede var i vores liga!
Med en venlig vedholdenhed i at kunne matche vores drømme ved at tegne et nyt køkken til en rigtig fornuftig pris uden at ende med et udstillingskøkken, der skal tilpasses. Tak for at lytte og omsætte de mange ord og valg til lige præcis det drømme køkken vi nu har bestilt!
Kan på det kraftigste anbefale Rotpunkt i Kolding og Nicolaj og de søde kolleger, der lige kigger forbi når vi er der. Tænk vi får et køkken i vanvittig god kvalitet, som er meget mere end vi havde forestillet os. Med den kommende kontrol måling kommer det til at være helt perfekt og uden slinger i valsen- YES!
Ærgerlig oplevelse da jeg ringede til…
Ærgerlig oplevelse da jeg ringede til afdeling i Kolding for vejledning.
Meget anbefalelsesværdigt
Jeg har renoveret flere gange og har brugt Rotpunkt Aalborg hver gang til alt inventar. Hver eneste gang har de leveret en virkelig gennemført løsning.
De er fantastiske til at tænke i kreative løsninger og ser muligheder man ikke selv nødvendigvis havde overvejet. Kvaliteten er høj og man får en god service fra start til slut.
Rotpunkt Aalborg hjælper gerne med hele pakken for eksempel komplette badeværelsesløsninger med inventar spejle osv hvilket gør processen nem og overskuelig.
Hvis jeg nogensinde skal renovere igen kommer jeg helt sikkert tilbage endnu en gang. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Rotpunkt Esbjerg
(Rotpunkt Esbjerg)
Vi har været meget tilfredse med hele forløbet af vores store køkken og badeværelses projekt med Rotpunkt i Esbjerg, Stor tak til Anne!
Meget kompetent rådgivning før, under og efter hvor løsninger hurtigt og overskueligt bliver belyst, vurderet og efterfølgende ført ud i livet.
Et meget højt service niveau hele vejen igennem med en løsningsorienteret tilgang. Vi havde en enkelt skuffe der ikke passede samt en transportskade, der blev lynhurtigt handlet og nyt bestilt alle var hurtigt videre 💪
Kan kun anbefale den gode kvalitet kombineret med professionel rådgivning og viden.
Stort tak til Martin i Rotpunkt Aarhus.
Stort tak til Martin i Rotpunkt Aarhus.
Stor viden omkring produkterne og fantastisk service med masser af fleksibilitet i fht. levering af både køkken og badeværelse samt bordplader.
Der var en fejl i hullet på pladen til badeværelset, som blev hentet og leveret på ny inden for et par dage, uden problemer.
Rotpunkt kan klart anbefales.
Tak til Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg…
Tak til Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg for et godt samarbejde. Råd og vejledning. Fuld tilfredshed!
Tusind tak til Pia fra Rotpunt Horsens!
Vi havde et helt fantastisk forløb hos Rotpunkt Horsens, da vi skulle købe vores nye køkken, bryggers og badeværelser. Pia er super kompetent og leverede super flot inventar, skræddersyet til vores behov og ønsker!
Hun var god til at komme med nye løsninger vi ikke selv havde tænk på og samtidig designe det efter vores ønsker og stil. Hun var så god til at få os til at føle os trygge i hele processen.
Vi er super tilfredse med forløbet og vil 100% købe køkken og inventar hos hende igen.
Hun får 10/5 stjerner her fra ⭐️
Rigtig god proces hele vejen igennem
Rigtig god proces hele vejen igennem. Pia er super kompetent og serviceminded. Rotpunkt leverer gode kvalitetsprodukter og vi ville til enhver tid handle hos Rotpunkt Horsens igen.
Vi var i Rotpunkt Glostrup
Vi var i Rotpunkt Glostrup, og Kasper er virkelig passioneret, lyttende & leverer en tryghed.
Hurtig og flot 3D tegning fik vi lavet, så vi fik visualiseret vores drømmekøkken.
Klar anbefaling herfra!
Super kvalitet og endnu bedre service
Super kvalitet og endnu bedre service. Vi har købt vores nye køkken i Rotpunkt Køge, vi havde aldrig hørt om mærket og gik kun der ind da de var nabo til andre kendt køkken firmaer. Så snart vi så materialer og muligheder var vi sikre på at det var et Rotpunkt køkken vi ville have. Susanne og Rasmus i Køge er fantastiske, og det er så dejligt at alt kan lade sig gøre og man går ærlig rådgivning.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse!
Til hver en tid vil jeg anbefale Rotpunkt Køkkener, Aarhus:
Jeg blev mødt af en rutineret og fleksibel erhvervskonsulent, Flemming Iversen, som formåede at samle ønsker og muligheder til et drømmekøkken.
Kompetent udarbejdelse af tegninger, detaljeorienteret og gennemsigtighed i kommunikation og projektledelse.
Spot on!
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos ROTpunkt Køkkener i Glostrup – især takket være Kasper. Allerede ved første møde fik vi et fantastisk indtryk. Kasper lyttede, forstod vores ønsker og kom med gennemtænkte løsninger, der gav mening og løftede vores egne idéer.
Han formåede at udfordre os på en konstruktiv måde, hvilket skabte nye perspektiver og god energi i hele køkkenprocessen. Det var ikke bare en køkkensnak – Kasper gik et skridt videre og talte også om indretning og stemning, for at forstå, hvem vi er, og hvordan vores hjem skulle føles.
Vi var to mennesker med forskellige billeder af, hvad vi ville have – og Kasper formåede at finde en løsning, der ramte os begge. Det er en sjælden evne.
Jeg ville uden tøven anbefale Kasper i Glostrup til andre – han leverer langt over forventning og gør en forskel.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.