The Salonized customer service is very good. 👌 I have been working with Salonized for 8 years and I whenever I have a question or a problem, they are always available to help me. The chatbot doesn’t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wir sind in unserem Friseurteam mit Salonized sehr zufrieden! Jeder kann jederzeit und von überall auf unseren Terminkalender zugreifen und Termine vereinbaren oder Abends auf der Couch gucken, was f... Ver mais
One of the worst Customer service experiences of my life. As a major barbershop with over 15 seats across two locations we expected Salonized to help not hinder our business. What a mistake. I... Ver mais
Ik werk sinds 2018 met Salonized. Ik kan vanaf dag één niet meer zonder! Door Salonized worden er veel digitale dingen uit handen genomen. Alles werkt automatisch. Zo worden er herinneringen verstuurd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Salonized, the super practical all-in-1 solution for your salon. With Salonized you don't have to install any more software or follow expensive trainings. Salonized works completely in the cloud on any computer or tablet. Simple, always and everywhere so you can spend more time on your customers.
Informações de contacto
Vijzelstraat 79, 1017HG, Amsterdam, Holanda
- (+31) 020-8932386
- info@salonized.com
- salonized.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Wij zijn zeer tevreden werken een paar…
Wij zijn zeer tevreden werken een paar jaar ermee.
Sinds kort ook het pinapparaat gekocht.

Resposta da Salonized
Deze dame is niet vriendelijk en een…
Deze dame is niet vriendelijk en een beetje arrogant. Ook voor mijn gelnagels is het werk maar half gedaan in zéér korte tijd dat ik aan haar vroeg of het wel gelnagels zijn? Ze antwoordde ja...maar na een week is mijn nagellak er al voorraan aan mijn nagels weg. Ik ben echt niet tevreden en is geen aanrader. Alsook werd me verteld dat ze haar prijzen plots met meer dan 50€ zou verhogen? Wel, mij zie je er niet meer!
Waardeloos sinds overname Treatwell
Veel storingen en klanten service is nauwelijks bereikbaar. Sinds overname door Treatwell is het echt waardeloos. Kritiek wordt niet geaccepteerd.
Vandaag ook weer onmogelijk in te loggen en telefoon wordt niet beantwoord.

Beste salon software ooit ❤️🫶😊👍🏽
Beste software ooit. Ik gebruik het nu 1 jaar.
Ik was aan het twijfelen tussen Treatwell en salonized. Maar omdat hun een integratie hebben met Treatwell heb ik voor hun gekozen. Omdat ik veel boze klanten heb gesproken van Treatwell. En Treatwell heeft geen klantenservice telefoon nummer en zijn erg moeilijk te bereiken. Dus niet aan te raden om als ondernemer met hun te werken.
Maar Salonized heeft een telefoon nummer dus ik bel hun vaak voor vragen en ik wordt altijd keurig geholpen.
Ook voor mijn Treatwell integratie wordt ik keurig geholpen aan de telefoon. 📞
Voor de rest vind ik Treatwell geweldig ik boek voor mijzelf en mijn partner echt alles bij Treatwell via de app.
Massages en kapper en wellness echt geweldige app.
Maar wat ik zeg ik heb veel ondernemers gesproken die met Treatwell software werken en die niet happy waren met de klantenservice. Dus super dankbaar dat ik na een lang onderzoek tot de juiste keuze ben gekomen.
ik ben al 1 jaar lang, blije vaste klant bij salonized en kan het iedereen van harte aanbevelen. Gewoon bellen met vragen tussen Office hours.
Ik heb het ook mijn baas aangeraden waar ik af en toe werk als zzp in de wellness en hij heeft nu ook salonized in de wellness en is er super blij mee.
Je krijgt een boekingwidget die je op je main website kan plaatsen…… plus je krijgt nog een gratis mini website erbij die ik ook gebruik voor mijn social media kanalen en die ik echt geweldig vind….. i Love dat je last minute privé afwezigheid kan inplannen als je tussendoor between clients even wilt shoppen or family visiting. En dan even geen boekings wilt aan nemen. Ben echt super blij met deze software.
Vriendelijke groetjes,
Gabriella van GAB Health & Wellness.

Een hele slechte klantenservice
Een hele slechte klantenservice. Probeer al dagen een medewerker te pakken te krijgen met een error in mijn agenda! Vandaag app ik om half 6 en wordt er gewoon niet gereageerd op mijn diverse verzoeken. De link werkt niet naar behoren. Wanneer ik het voor de zoveelste keer aangeef krijg ik een antwoord waar ik helemaal niets mee kan. Wanneer ik op de link druk (op instag of mijn klant) gaat het bij de eerste categorie goed (dienst), komt er een tweede afspraak bij of voor de 2e keer dan geeft het systeem aan dat ik 3 maanden niet beschikbaar ben. Wordt er vervolgens aangegeven dat ik vakantie heb ingegeven in het systeem (wat er helemaal niets mee te maken heeft) vervolgens komt er een antwoord over de maximale periode die je in kunt stellen, waar het ook niet over gaat. Op een terugbelverzoek reageren ze niet, de chat wordt niet gelezen, de chatbox snapt mijn vraag niet maar ondertussen ben ik wel lid en kunnen mijn klanten niet online inboeken. Super slechte klantenservice en heel slecht bereikbaar. Ik wil mijn abonnement opzeggen, er zijn zo veel andere opties die wel hun telefoon gewoon opnemen bij vragen. En druk...zijn we allemaal. Maar een klantenservice die niet goed loopt, waarbij je klanten misloopt is not done! Een filmpje bekijken met instructies zou ook handig zijn wanneer het niet zo snel is opgenomen. Het is amper te volgen zo snel gaat het!

good system great services
I am using salonized for almost 4 years now and nothing better than this in this moment

Minder stress en gedoe
Ik gebruik Salonized nu een maand of 6 en ben erg tevreden. Heb verschillende boekingssysteem geprobeerd maar vind deze er tot nu toe uitspringen. Hij is erg makkelijk in gebruik en je kunt veel dingen zelf (makkelijk!) instellen zoals bevestigen en herinneringen van afspraken mailtjes aan klanten, roosters, medewerkers en ruimtes. Welke tijden je praktijk open is maar bijvoorbeeld ook de tijd tussen afspraken in ( buffertijd). Ik heb inmiddels de betaalde versie en ook daar zijn gradaties in waarbij je kunt kijken wat er bij jou past. Ja, het is niet zoals sommige systemen gratis maar je krijgt er zoveel gemak en minder stress voor terug dat het het geld voor mij meer dan waard is.

Resposta da Salonized
Ik ben erg tevreden over de…
Ik ben erg tevreden over de duidelijkheid die dit systeem biedt. Het werkt eenvoudig en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de dames van de klantenservice krijgen van mij een 10!!! Zij zijn er echt op uit om je goed te helpen en dat lukt ze ook!! Heel klantvriendelijk bedrijf!

Resposta da Salonized
Very satisfied about the app and the…
Very satisfied about the app and the support. They always respond fast and provide good information and details. One small drawback that needs improvement in my opinion is the integration with Treatwell. It would be great to see the metrics from Treatwell within the Salonized app. Overall great experience and an easy to use product.

Resposta da Salonized
Het scheelt mij zoveel tijd
Het scheelt mij zoveel tijd, en ik werk veel relaxter. Je kan de salonized agenda overal raadplegen op je mobiele telefoon, tablet of desktop. Heb nu veel meer tijd over voor andere dingen zoals rustig mijn zakelijke bestellingen plaatsen zonder dat de telefoon elke 5 min overgaat. Het is nu in balans.
De klantenservice via de directe chat werkt ook snel. Tot nu toe geen problemen gehad.
Heel erg handig!

Resposta da Salonized
App werkt niet én geen contact mogelijk!!
Belachelijk slechte klantenservice!
Al maaaanden doet mijn wachtlijst email het niet.
Telefoon is weken niet bereikbaar, hoe vaak kan een bedrijf in training zitten?
En als de telefoon dan wel overgaat wordt er niet opgenomen!
Online wordt geen contact terug opgenomen op terugbel verzoeken niet gereageerd.
Ik ben echt een geduldig mens maar dit slaat alles nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo’n slechte klantenservice en een app die zo vaak niet werkt!
Belachelijk!

Resposta da Salonized
"Voor ons de beste boekingsagenda ter…
"Voor ons de beste boekingsagenda ter wereld!"
Bij Murata Massage Spijkenisse werken we elke dag met liefde, aandacht en precisie — en dat verwachten we ook van de systemen waarmee we werken. Salonized overtreft die verwachtingen ruimschoots.
De gebruiksvriendelijkheid is fantastisch: zowel voor ons team als voor onze klanten werkt het snel, overzichtelijk en intuïtief. Afspraken plannen, klantgeschiedenis bekijken, behandelingen aanpassen — alles gaat soepel. Ook de koppelingen met e-mail en betaalmethodes zijn perfect geïntegreerd.
Maar wat het écht bijzonder maakt, is de support: snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Bij vragen worden we altijd professioneel geholpen, met aandacht voor onze specifieke situatie als Japanse massagesalon.
Dankzij Salonized kunnen wij ons volledig richten op wat we het liefste doen: mensen helpen ontspannen en herstellen. Voor ons is dit zonder twijfel het beste boekingssysteem ter wereld. Bedankt Salonized!
Met waardering,
Team Murata Massage Spijkenisse

Resposta da Salonized
Super tevreden van de snelle service
Super tevreden van de snelle service. Wanneer ik een vraag heb wordt deze snel behandeld. absoluut een aanrader!

Resposta da Salonized
Ik sukkelde met het opzetten van het…
Ik sukkelde met het opzetten van het werkrooster nadat ik een extra medewerker had aangemaakt. Ik had enkele dagen dubbele boekingen. Maar Jodie heeft het voor me opgelost en er zelf, samen met mij aan de telefoon, ons beider rooster voor mij ingezet. Nu staat alles correct voor mezelf en mijn medewerker. Bedankt daarvoor!

Aanrader
Het is gewoon makkelijk. Klanten vinden het ideaal en wij ook.

Resposta da Salonized
Teleurstellende service en gebrek aan focus op basisfunctionaliteiten
Al weken wordt mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden om bepaalde problemen te bespreken, maar dit is tot op heden niet gebeurd. De basisfunctionaliteiten van het systeem zijn erg beperkt en het programma loopt regelmatig vast, met name in het klantenbestand, de rapportages en de marketingmodule. Helaas blijken deze problemen niet oplosbaar te zijn.
De focus lijkt meer te liggen op het introduceren van nieuwe betaalde functies waarmee extra inkomsten gegenereerd worden – zoals de nieuwe webshop, de eigen (te dure) pinautomaat of de marketingmodule – dan op het verbeteren van bestaande functionaliteiten of het oplossen van bekende problemen die al jaren in de ideeënbox staan.

Aanrader
Aanrader. Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast ook vakkundig.

Resposta da Salonized
De kapster beloofde dat mijn haar wel…
De kapster beloofde dat mijn haar wel wat warmte zou hebben maar dat het niet geel of oranje zou uitslaan. Helaas is mijn haar op sommige plaatsen echt oranje.
Oplichting en waardeloze service
Wat een verschrikkelijke klantenservice! Salonized beweert dat ik de maand juni 2024 nog niet heb betaald, waardoor ik telkens geblokkeerd word.hierdoor kan ik mijn eigen agenda niet eens inzien. Contact opnemen met hen is een ramp: telefonisch zijn ze onbereikbaar, terugbelverzoeken worden genegeerd en via de chat duurt het dagen voordat je eindelijk een reactie krijgt.
Ondanks dat ik heb betaald, blijven ze volhouden dat er geen betaling is ontvangen. Uit pure frustratie heb ik het nóg een keer betaald, maar zodra ik om bewijs vraag, wordt het ineens moeilijk en krijg ik alleen maar ontwijkende en domme reacties. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen bewijs ontvangen. Dit is gewoon oplichting!
Salonized, jullie zouden je moeten schamen. Jullie klantenservice is waardeloos en jullie personeel lijkt niet eens te begrijpen hoe ze hun werk moeten doen. Zoek mensen die wél capabel zijn, want dit is echt beneden alle peil.