Vi har gennem mange år, med stor tilfredshed, handlet vores bambus strømper hos sortesokker.dk En enkelt gang har vi oplevet en fejl på et produkt, hvor vi kontaktede virksomheden pr e-mail.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Alt som forventet. Kassen tingene ankom i var gået temmelig meget i stykker men lod til at være pakket fint, så det er nok nærmere et problem med postvæsenet. Edit: Blot til uddybning efter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- hej@sortesokker.dk
- sortesokker.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Rigtig gode produkter og god pasform
Rigtig gode produkter og god pasform

God kvalitet hurtig levering
God kvalitet hurtig levering. Produkterne er som beskrevet og til en god pris.

Resposta da Sortesokker.dk
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser. Bestilt mandag, ankom tirsdag. Bliver ikke meget hurtigere.
Super behagelige sokker og undertrøjerr.

Resposta da Sortesokker.dk
Hurtig levering og god servise.
Hurtig levering.
God service, jeg havde spørgsmål som blev svaret på omgående, via e-mail.

Nem og hurtig handel
Jeg modtog mine varer hurtigt efter bestillingen. Dejlige produkter.

Resposta da Sortesokker.dk
Behagelige strømper med rigtig god…
Behagelige strømper med rigtig god holdbarhed! Dejligt med farve og nummer indeni når man skal pakke vasketøj sammen. Hurtig levering og god service.

Nem hjemmeside
Nem hjemmeside, hurtig levering og virkelig godt produkt!

Rigtig god shoppeoplevelse
Fine strømper, god kvalitet, hurtig levering ⭐️

Resposta da Sortesokker.dk
Fortrød min order - ingen problem overhovedet
Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og super nemt at sende retur med gratis pakkelabel fra sortesokker. Og pengene kom tilbage på mobilepay den første hverdag så 10/10 for behandlingen af min order og returnering.

Fantastik
Fantastik. Jeg fik en forkert størrelse og fik tilsendt nye sokker, som tilmed var justeret i størrelse ift hvad sortesokker tænkte jeg skulle have. Super service.

God kundeservice
Fik leveret en bluse med fejl på. God kundeservice der sendte en ny samme dag.

Mediano 20 sorte sokker
Købte mine første sorte sokker ved et tilfælde.
Under EM slutrunden i Tyskland hørte jeg mediano og der kunne man få 20 % rabat hvis man brugte koden
Mediano20 og købte 10 pr sokker.
Og lige siden har jeg været fast kunde ved sorte sokker de er perfekt til mig med en str 48 der er god plads og så holder de ok.

Hurtig levering. God service
Bestilte sokkerne tirsdag aften, kunne hente dem om torsdagen.

10 par sokker blev til 15 og 10 stjerner
Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev straks reageret fra firmaet med lovning af nye sokker.
Modtog ny pakke et par dage senere. Med 5 par sokker!!! Havde regnet med en sok eller måske bare et par. Yderst generøst. Det er dejlige sokker, bløde og uden sammensyning over tæerne og de går et fint stykke op over anklerne. Så 10 stjerner herfra

Super tilfreds!
Min lev. blev 1 dag forsinket pga. Post Nords nye terminal i Brøndby, som jeg fik et svar på ved henvendelse på mail.
Rigtig god kvalitet og pasform, god pris ved køb af 30 par.Et sted jeg handler igen. Finn

Resposta da Sortesokker.dk
Super service hurtig levering.
Fik valgt en forkert leverings type, det blev fixet hurtigt og nemt.
Meget tilfreds med varekvaliteten, levering, service.
Kun stjerner her fra

Resposta da Sortesokker.dk
Skulle bruge nogle billige…
Skulle bruge nogle billige arbejdssokker
Det lever dette produkt helt op til
Og hurtig levering

Resposta da Sortesokker.dk
Skulle bruge sokker til en julegave og…
Skulle bruge sokker til en julegave og bestilte først d. 23/12-25 kl. 13.
Til min store overraskelse fik jeg sokkerne allerede samme aften kl. 20.
Det var da en utrolig fin service fra både Sortesokker og Burd.
Sokkerne var af god kvalitet og blev godt modtaget.

Resposta da Sortesokker.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.