Sortesokker.dk Opiniões 712

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har gennem mange år, med stor tilfredshed, handlet vores bambus strømper hos sortesokker.dk En enkelt gang har vi oplevet en fejl på et produkt, hvor vi kontaktede virksomheden pr e-mail.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og su... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt som forventet. Kassen tingene ankom i var gået temmelig meget i stykker men lod til at være pakket fint, så det er nok nærmere et problem med postvæsenet. Edit: Blot til uddybning efter... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

De er de bedste sokker jeg nogensinde…

De er de bedste sokker jeg nogensinde har haft
Jeg har købt uden topelastik og sømme ved tæerne.
De sidder perfekt og glider ikke ned
Jeg kunne ønske mig i også begyndte at sælge dem i hvide.

10 de dezembro de 2025

Hej Mona,

Tusind tak for din dejlige anmeldels. Midt i juletravlheden, har vi desværre ikke holdt øje med dette, og jeg ser den først nu.

Det er skønt at høre, at pasform og komfort rammer plet for dig.

Vi får jævnligt ønsket om andre farver. Og det tager vi med i overvejelserne. Men for nu holder vi fast i vores sorte univers 😊

André

Lækre

Lækre, lune sokker…som ikke kradser ved sart hud

12 de dezembro de 2025

3 gode oplevelser

Jeg har handlet online 3 gang og det har alle gange være så fint. Sidste gang, den anden dag, var der en lille fejl i leveringen. Jeg ringede og talte med Stine, der var sød, hjælpsom og løste problemet med det samme.

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig levering og god kvalitet

meget gode og hurtig levering

men ville være fedt hvis de også havde endten grå sokker eller navyblå sokker da de har navyblå underbukser som jeg købte og de er meget gode vil hel klart bestille igen herfra

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode strømper i super god…

Super gode strømper i super god kvalitet. Alle pengene værd.

24 de novembro de 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.

Godt at have dig med på holdet 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse med rabat og cashback.

En fremragende oplevelse. Produkterne er som forventet og levering ganske nem og uproblematisk. Når man samtidig får rabatter og cashback, så er der ikke et øje tørt :-)
Kan anbefales.

16 de novembro de 2025

Hej Kristian,

Tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at alt forløb som det skulle, og at du er tilfreds med både produkter og pris.

Rart at have dig med i vores lille sokkefællesskab. 😊

Andre fra SorteSokker.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er stoppet med rene…

Jeg er stoppet med rene bomuldstektiler, så de her t-shirts med 65% Bambus 30% Bomuld 5% Elastan er helt perfekte. Bakker 100% op om den her forretning

9 de novembro de 2025

Hej Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og beklager, at jeg først får svaret nu.

Det glæder os, at bambusblandingen fungerer godt for dig. Kvaliteten og komforten er noget af det, vi er mest stolte af. 😊

Tak fordi du bakker op om os. Det sætter vi stor pris på.

Alt ok,flot flot!

7 de novembro de 2025

Hej Knud,

Tusind tak for din anmeldelse – og beklager, at jeg først svarer nu.

Det glæder mig , at alt var som det skulle være. 😊

Tak fordi du handler hos os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sortesokker har brudt deres eget…

Sortesokker har brudt deres eget koncept og gentagne gange ændret på deres "sortesokker". Du kan altså ikke altid regne med at kunne fylde op udne at ende med flere forskellige slags sokker. Kvaliteten er dårligere end da de startede. Har nyere sokker fra dem der er blevet slidt hurtigere end ældre modeller.

5 de novembro de 2025

Hej Mads,

Tak for din feedback – og undskyld det sene svar.

Det er ærgerligt at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede. Vores mål er netop stabil kvalitet og samme type sokker hver gang.

Men vi lytter også til de tilbagemeldinger vi får, og i det omfang det giver mening, tilpasser vi vores sortiment og sokker efter disse. Men forsøger at begrænse det.

I forhold til kvalitet har vi desværre haft en produktion af bomuldssokker, der ikke var helt som den skulle være. Det er der blevet rettet op på.

Så jeg håber du vil skrive til mig på info@sortesokker.dk, meget gerne med dit ordrenummer, så vi kan se på det og finde en god løsning sammen.

André fra SorteSokker.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais