Emails worden automatisch beantwoord, en niet gelezen. Na mijn bericht aan ze( want dat is verplicht), dat mijn schoenen te klein waren voor mij en ik retour wilde sturen, kreeg ik een email waar a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... Ver mais
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Ver mais
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
De schoenen ( orthostap pijnstillende…
De schoenen ( orthostap pijnstillende schoenen)na een tijdje uiteindelijk binnen gekregen. (4 weken)In het begin lopen ze niet verkeerd maar ook niet super. Ik heb ze 3 maanden licht gebruikt en de zolen zijn al aangedaan met verschillende slijtplekken. Zeer slechte kwaliteit dus. Ik krijg geen compensatie omdat ik ze 5 maanden geleden gekocht hebben en ze een 30 dagen retour beleid hebben. Ik kon ze pas na 2 maanden dragen ivm operatie aan mijn voet.
goed produkt voor een prima prijs!
prima kwaliteit
Ik heb inmiddels 2x sokjes besteld prima kwaliteit
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, zit al ruim een maand te wachten op een bestelling!! Komt rechtstreeks uit China vandaan, niks Nederlands bedrijf!! Iedere keer beloofde mailtjes maar nog geen bestelling!! Nooit meer hier bestellen!!!
Top bedrijf
Ik had sokken waar een foutje in zat maar stapgezond heeft die meteen op gelost
Top bedrijf en het dragen is een genot
Ik heb al heel veel beloofde mailtjes…
Ik heb al heel veel beloofde mailtjes ontvangen maar nog geen schoenen due ik wel betaald heb. Ze reageren nirt op de vraag om mijn geld terug te storten
Echt slecht
oplichters
Schoenen besteld maar ze waren te klein. Geprobeerd om ze terug te sturen maar dit wilde stap gezond niet.
Kreeg ook mijn geld niet terug. Na vele mail waren ze bereidt om de helft terug te betalen. Dit dan maar geaccepteerd. Ik ben het gewoon als ik via een website schoenen koop en ze passen niet dat ik dan de schoenen terug kan sturen en mijn geld dan teruggestort krijg (- verzendkosten).
Oplichters
Aangifte gedaan wegens oplichting/fraude.
Reactie van Stapgezond slaat nergens op.
Mailtjes worden beantwoord met een standaard-onzin mail, zoals 'wacht rustig af'.

Slechte service…
3-2-2026 sokken besteld en bevestigd gekregen...tot op heden een maand later nog steeds geen sokken in huis. Bedrijf is telefonisch onbereikbaar en zelfs via mail geen respons op vragen van ons. Waardeloos!!!!!!

Hier geen bestelling plaatsen
Hier geen bestelling plaatsen. Zijn een stel oplichters. Je bestelling wordt nooit verstuurd. Als je contact zoekt dan wordt je afgescheept met een waardeloos antwoord dat het bij de douane lang duurt en ga zo maar door.

Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Ook geen reactie gekregen na diverse e-mailen.

Dit is inderdaad rommel
Dit is inderdaad rommel, komt uit China kun je daar beter kopen veel goedkoper. Terug zenden gaat heel moeilijk.
GA HIER NOOIT KOPEN

Resposta da STAPGEZOND
Wat jullie vertelde is dus ook zo!!
Wat jullie vertelde is dus ook zo!!
De kousen zitten super en de verzending liep ook op rolletjes! Dus heel tevreden met alles!

Fijne compressiesokken
Fijne compressiesokken. Levering ging goed. Na veel dragen wel de tenen doorgesleten

Resposta da STAPGEZOND
Levertijd te lang, te duur en orthopedische kwaliteit twijfelachtig
Levertijd te lang. Als je ernaar vraagt komen er ronkende teksten zonder verklaring of perspectief.
Antwoorden lijken uit de AI doos te komen.
Aanpassen review niet aan de orde.
Daarbij zijn de schoenen niet veel anders van bv Scapino en een stuk duurder.
Ze passen en zitten goed maar orthopedische kwaliteit? Nog niet ontdekt.

Resposta da STAPGEZOND
Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf…
Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf teleurstellend. Het bedrijf levert producten rechtstreeks vanuit China, zonder eigen voorraad of degelijke service- en garantieafhandeling. De ontvangen producten voldeden niet aan de verwachtingen en de kwaliteit liet te wensen over. Bij problemen bleek de klantenservice minimaal en weinig behulpzaam, waardoor een passende oplossing uitbleef. Ook garantieafspraken worden nauwelijks nagekomen.
Mijn advies: kies liever voor bewezen internetbedrijven of, nog beter, een gespecialiseerde winkel met lokale service en ondersteuning. Dat bespaart veel frustratie. Deze ervaring was helaas zonde van zowel tijd als geld.

Pas op mensen!!
Pas op mensen, zowel kwaliteit, service, garantie en levertijden zijn echt enorm slecht.
Dropshipping an sich is voor mij geen probleem, zolang er maar een serieuze onderneming achter staat met oog voor de lange termijn.
De producten die ik heb gekocht zijn…
De producten die ik heb gekocht zijn uitstekend. Alleen de levertijden zijn wat lang.
Dit is gewoon een verschrikkelijke…
Dit is gewoon een verschrikkelijke webwinkel!
Ik heb bij hen orthopedische sneakers besteld, maar de kwaliteit is afschuwelijk — zelfs bij AliExpress is de kwaliteit beter.
Ik heb ze teruggestuurd, wat ook een hele drama was. Uiteindelijk is het me gelukt, gelukkig had ik de track & trace bewaard, want zonder die wilden ze het geld niet terugbetalen.
Overigens heb ik zelf nog €15 betaald voor de retourzending.
En nu is het al meer dan een maand geleden, en heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen, ondanks dat ik meerdere keren contact heb opgenomen met de klantenservice.
Conclusie: ga geen zaken met hen doen!
Achillespees klachten
Ik heb hier vanwege een achillespees blessure werkschoenen besteld, en voor mij een openbaring. Goed product en snelle levering. Heerlijk lichte schoenen en daarbij ook nog extra inlegzolen besteld. Perfect.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.