Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ikke helt i skabet! Slutproduktet er indtil videre blevet godt, men der var nogle knaster undervejs. De måtte skaffe en ny elektriker, da kommunikationen med den første ikke fungerede. Den næste ele... Ver mais
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetni... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Informações de contacto
Agern Alle 5A, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- info@takecharge.dk
- takecharge.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fint arbejde / alt virker
Fint arbejde, rar elektriker og det hele virker. Hele processen var nem og professionel.
Hurtig og god udførsel af ladestander…
Hurtig og god udførsel af ladestander udskiftning
Bestilte den og opdagede slet ikke at…
Bestilte den og opdagede slet ikke at de var ude og se den op så super god service
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - har ikke ladet endnu - er lige blevet sat op
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice. Ikke mindst en super god lader.
Hurtigt og hjælpsomt
Hurtig reaktion da der var behov for hurtig udskiftning af ladeboks og tilbud om opgraderet model til samme pris. Også god hjælp til elektrikeren, da boksen skulle installeres. Og altid hurtige svar både skriftligt og telefonisk.
Hurtig levering af modul
Hurtig levering af modul, som jeg deresværre ikke fik brug for og måtte levere tilbage. Alt fungerede
Hurtig levering.
Det var nemt og overskueligt at bestille
Det var nemt og overskueligt at bestille
Det var nemt.
Effektiv og hurtig levering indenfor 2…
Effektiv og hurtig levering indenfor 2 dage
Købte et ladekabel til en god pris
Købte et ladekabel til en god pris, venlig og imødekommende ekspedition, hele forløbet var som aftalt.
Løsningen.
Kommunikation og betaling
Jeg har bestilt ladeboks og installation den 21. April og har modtaget mail fra installatøren med oplysningsskema der skulle udfyldes. Dette er blevet udfyldt og der er uploadet billeder af tavlen så alt skulle være på plads.
Jeg kan forstå på processen at denne bliver gennemgået og installatøren så kontakter en hvis der er spørgsmål eller hvis det ikke kan håndteres inden for en standard installation. Jeg har selv nogle spørgsmål i forbindelse med installationen så har skrevet i kommentaren på skemaet at jeg gerne vil kontaktes inden, dette er ikke sket endnu selvom der nu kun er en god uge til installationen.
Desuden har jeg bestilt ladeboks, tilbehør og installation direkte igennem takecharge, som allerede den 23. April trak det fulde beløb for både dele og installation, da delene var afsendt, men da installationen ikke er fuldført endnu er det ikke tilladt at trække beløbet for den del. Ifølge dansk lovgivning må man først trække beløbet når en vare er afsendt eller en ydelse leveret.
Jeg forventer stadig at blive kontaktet inden installationen, og hvis dette sker og installationen forløber uden problemer kan det godt være vurderingen bliver ændret, men indtil videre kan jeg ikke give mere end 2 stjerner.
Rigtig god oplevelse
Fik god rådgivning om valg af ladebox og varen blev leveret super hurtigt.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.