TellUs Mobil Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

- Tecknar abonnemang hos Tellus - Dagen abonnemanget aktiveras har jag ännu inte fått något SIM-kort hemskickat - Kontaktar supporten, blir lovad ett nytt utskick - 11 dagar senare, fortfaran... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hastigheterna och täckningen är tvärbra! Extremt fördelaktigt med att överbliven data för månaden rullar över till nästa vilket ju ger en en extra databuffert. Enda önskemålet hade varit en online-po... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operadora de redes móveis

Tellus Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder prisvärda och flexibla mobilabonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi använder Tele2:s rikstäckande nät, vilket innebär att alla kunder får tillgång till snabb och stabil uppkoppling med 5G-täckning i Sverige. 😃 Vi har ett brett utbud av abonnemang som passar flera olika målgrupper – från barn och ungdomar till seniorer över 55 år. Seniorabonnemangen är särskilt prisvärda och anpassade efter olika behov. I alla Tellus Mobil abonnemang ingår fria samtal, sms och mms, samt "surfa som hemma" när du reser inom EU/EES. All oanvänd surf sparas i upp till 90 dagar. Med undantag från vårat Rörliga abonnemang. Tellus Mobil gör också en insats för miljön tillsammans med sina partners.💚 För varje ny kund planteras ett träd eller rensas ett kilo plast från haven, i samarbete med organisationer som Håll Sverige Rent och Vi-skogen. Detta gör att kunder inte bara får ett bra abonnemang, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. 🌍 För att sticka ut ifrån mängden har Tellus Mobil lagt stort fokus på service via flera kanaler. Till skillnad från många operatörer på marknaden så har Tellus en snabb och tillgänglig kundtjänst per telefon, mail och chatt. Sammantaget är Tellus Mobil ett attraktivt alternativ för den som söker ett prisvärt, flexibelt och miljövänligt mobilabonnemang. Välkommen hem till Tellus Mobil!😃👋

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

106 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag tycker bättre skydd för mobil när…

Jag tycker bättre skydd för mobil när dom ring om mobilföretag

22 de agosto de 2025

Hej Jakob!

Tack för att du delar med dig!

Jag vet inte om jag riktigt förstår hur du menar. Men vi djupdyker gärna i frågan!

Vill du höra av dig till hej@tellusmobil.se och förklara ditt ärende mer utförligt så går vi till botten med det!

Enkelt, billigt och bra

Enkelt, billigt och "mycket" bra!! Har aldrig haft några som helst problem. Fungerar som en klocka. Har 2 abbonemang sedan april 2022 och kommer inte att byta trots andra bolags uppvaktande (men de brukar aldrig kunna konkurera med priset).

21 de agosto de 2025

Hej Göran!

En klocka - ett väloljat maskineri - är väl det bästa betyget man kan få! Tack!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service och bra priser

Mycket bra service och bra priser. Abonnemanget krånglar aldrig.

21 de agosto de 2025

Hej Anette!

Det är det vi strävar efter, och vi blir glada att det funkar!

Var i Danmark

T.ex var i Danmark. Körde förbi Kastrup och Tellus simkort kopplade snabbt till TDC mobil operatör. Tellus via TDC fingerade perfekt

19 de agosto de 2025

Hej Thomas!

Superduper! Vi är tacksamma för ditt fina omdöme!

Classificada 5 em 5 estrelas

Valde Tellus för att de har ett bra seniorpris…

Valde Tellus för att de har ett bra seniorpris. Om jag behöver kontakta dem, på mail eller telefon, svarar de snabbt.

1 de setembro de 2024

Hej Marianne!

Kanonskönt att höra att du är nöjd, och får snabb hjälp när det behövs!

Ha en kanonhärlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Inte en massa knapptryckningar när man…

Inte en massa knapptryckningar när man vill komma i kontakt med er.
Personlig service direkt av trevlig personal

8 de julho de 2025

Hej Håkan!

Varför ha knapptryckningar när man kan lära personalen att kunna allt (nästan)? 😀

Tack för det fina omdömet!

Classificada 1 em 5 estrelas

Varför har min faktura höjts från 175kr…

Varför har min faktura höjts från 175kr till 355kr?

Hej Suzanne!

Jag vill börja med att tacka för att du ger feedback, det är alltid önskvärt!

Vi vill gärna komma i kontakt med dig så att vi kan gå igenom ditt ärende. Vi försökte ringa men kom inte fram till dig, så du får gärna svara när det ringer från 0771-20 10 00! 😀

Bra pris och service

Bra pris, gott bemötande, bra service.

Hej Ylvis!

Tack för det fina omdömet, det värmer en mobiloperatörs hjärta!

Enkel och smidig betalning

Enkel och smidig betalning. Bra kundservice.

Hej Leif!

Vad skönt att du känner att det är smidigt, så vill vi fortsätta!

Classificada 4 em 5 estrelas

Aldrig nåt bekymmer med tjänsten

Aldrig nåt bekymmer med tjänsten. Billigt och pålitligt då det informeras direkt om surfen börjar ta slut.

6 de agosto de 2025

Hej Kristina!

Tack för ditt fina omdöme! :)

Trevlig kundtjänst

Deras supertrevliga kundtjänst och låga pris för lagom mycket surf för oss lite äldre kunder är fantastiskt.

Hej Göran!

Supertrevliga kunder får supertrevligt bemötande! (alla andra också 😀)

Tack för det fina omdömet!

Classificada 3 em 5 estrelas

Det är bra med att man kan byta form av…

Det är bra med att man kan byta form av abonnemanget när som helst.
Det dåliga är kontakt när man behöver support. Det tar sååå lång tid att få svaret på frågan genom messenger. Mvh

Hej Nihad!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad skönt att du är nöjd med möjligheten att byta abonnemang upp och ned som du känner för! Flexibilitet!

Gällande din mindre bra erfarenhet av vår support så blev vi lite brydda - kundtjänst för oss är allt! 😐

Den absolut snabbaste hjälpen får du alltid via vår telefon (0771-20 10 00) så det är alltid att rekommendera när det kniper!

Har du något speciellt ärende som du vill ha hjälp med nu så ber vi dig slå en pling eller skriva på chatten - vi vakar som hökar åt båda håll!

Classificada 4 em 5 estrelas

Att kundservice är bemannad med levande…

Att kundservice är bemannad med levande människor2025-08-20

Resposta da TellUs Mobil

AI är coolt men det är ju något speciellt med organiska och levande personer! Tack för att du lämnade ett så fint omdöme!

Aldrig några problem...

Jag bor ju nära Västerås och vill gynna dom små aktörerna. Min gumma har tjatat på mig att byta till Telia men jag vägrar. Nu är vi i Grekland på semestern och hon gnäller över att hennes internet inte räcker och det får jag höra med Googlemaps igång bakom ratten på hyrbilen. Tellus har jag nu och hade +46 deras företagssida då jag hade eget. Funkar alltid och ringer man supporten så svarar dom direkt då dom inte har något kösystem!. Klockrent!. Heja Tellus!.

Hej Joachim!

Tack för ditt fina omdöme!

Heja Joachim!

Fungerar dåligt för mig

Fungerar dåligt för mig. Kopplar bort sig ofta så man måste starta om mobilerna eller sätta på flygplansläge för att tvinga den att söka nätet. Då kommer det tillbaka, men denna bortkoppling sker tyvärr alltför ofta. Trodde först det var min mobil, men har testat i flera olika mobiler med samma resultat.

Halloj Bengt!

Tack för att du skriver till oss, det är så vi lär oss att bli bättre!

Utan att veta mer ingående om ditt problem så höftar jag här en del möjliga orsaker!

- Telefon(erna) är låsta till ett specifikt nät och behöver ställas om till automatisk
- Täckningen på din adress är inte obefintlig men bristfällig, vilket gör att telefon(erna) febrilt letar efter stabilare uppkopplingar (det kan lösas av att faktiskt låsa till ett specifikt nät)
- Telefon(erna) är av modell äldre och har inte stöd för 4G och/eller 5G

Oavsett orsak (och det finns flera möjliga) så tycker jag att det bör undersökas närmre så att du får bästa möjliga upplevelse av din telefoni.

I och med det vanliga (men vackra 🥹) namnet Bengt så kan jag inte på rak arm hitta din kundbild. Så vill du höra av dig till oss på 0771-20 10 00 eller hej@tellusmobil.se så går vi igenom det här tillsammans?