TellUs Mobil Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

- Tecknar abonnemang hos Tellus - Dagen abonnemanget aktiveras har jag ännu inte fått något SIM-kort hemskickat - Kontaktar supporten, blir lovad ett nytt utskick - 11 dagar senare, fortfaran... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag bor ju nära Västerås och vill gynna dom små aktörerna. Min gumma har tjatat på mig att byta till Telia men jag vägrar. Nu är vi i Grekland på semestern och hon gnäller över att hennes internet int... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hastigheterna och täckningen är tvärbra! Extremt fördelaktigt med att överbliven data för månaden rullar över till nästa vilket ju ger en en extra databuffert. Enda önskemålet hade varit en online-po... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt, billigt och "mycket" bra!! Har aldrig haft några som helst problem. Fungerar som en klocka. Har 2 abbonemang sedan april 2022 och kommer inte att byta trots andra bolags uppvaktande (men de b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operadora de redes móveis

Tellus Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder prisvärda och flexibla mobilabonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi använder Tele2:s rikstäckande nät, vilket innebär att alla kunder får tillgång till snabb och stabil uppkoppling med 5G-täckning i Sverige. 😃 Vi har ett brett utbud av abonnemang som passar flera olika målgrupper – från barn och ungdomar till seniorer över 55 år. Seniorabonnemangen är särskilt prisvärda och anpassade efter olika behov. I alla Tellus Mobil abonnemang ingår fria samtal, sms och mms, samt "surfa som hemma" när du reser inom EU/EES. All oanvänd surf sparas i upp till 90 dagar. Med undantag från vårat Rörliga abonnemang. Tellus Mobil gör också en insats för miljön tillsammans med sina partners.💚 För varje ny kund planteras ett träd eller rensas ett kilo plast från haven, i samarbete med organisationer som Håll Sverige Rent och Vi-skogen. Detta gör att kunder inte bara får ett bra abonnemang, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. 🌍 För att sticka ut ifrån mängden har Tellus Mobil lagt stort fokus på service via flera kanaler. Till skillnad från många operatörer på marknaden så har Tellus en snabb och tillgänglig kundtjänst per telefon, mail och chatt. Sammantaget är Tellus Mobil ett attraktivt alternativ för den som söker ett prisvärt, flexibelt och miljövänligt mobilabonnemang. Välkommen hem till Tellus Mobil!😃👋

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

106 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Är mkt nöjd

Är mkt nöjd! Allt funkar bra! Uppskattar att det är lätt att nå kundservice via telefon vid frågor. Överskådligt hur mkt surf som finns kvar.

18 de agosto de 2025

Hej Anne!

Vad skönt att höra att du når/nått oss när du behövt! Så vill vi fortsätta ha det!

Tack för ditt omdöme!

Sån bra kundtjänst

Sån bra kundtjänst. Nästan lite kaxigt, när man kommer fram är det en röst som säger ”Vi har inga knappval, vi kopplar strax fram dig. Det stämmer, har aldrig behövt vänta.
Utöver det, bra täckning till rätt pris.

Resposta da TellUs Mobil

Man får väl lov att vara lite kaxig när vi faktiskt svarar direkt! 😎

Skämt åsido, tack för ditt jättefina omdöme!

Kontinuetet I

Kontinuetet i nätverk

Hej Yordanos!

Vi är så glada att du är nöjd med din tjänst!

Tack för det fina omdömet!

Bra priser

Bra priser. Snabb support de få gånger det behövs.
5g också

Hej Reidar!

Vi försöker vara så snabba det bara går! Tack för ditt fina omdöme!

Billigt

Ingenting speciellt, fungerar bara bra!

19 de agosto de 2025

Hej Richard!

Det är ju så det ska funka, inga krusiduller!

Bra pris, irriterande sms

Bra pris. Smidigt att betala med autogiro. Irriterande sms som uppmanade till den här recensionen, annars 5 stjärnor.

Hej Robert!

Vi lyssnar och vi lär! Tack för ditt fina omdöme!

Bra tillgänglighet

Bra tillgänglighet, och trevligt att slippa en massa knappval då man ringer er.
Trevligt och kunnigt bemötande med snabb åtgärd vid klagomål.

Hej Anders!

Vi tänkte att det blev krångligt med knappval så vi tog bort det - visade sig vara populärt! :)

Önskar dig en kanonbra dag!

helt nöjd.

billigt och enkelt. är helt nöjd.

20 de agosto de 2024

Hej på dig!

När du är nöjd är vi nöjda! Något har vi ju gjort rätt i så fall!

Kan inte få 5G på min mobil

Kan inte få 5G på min mobil? Allt bra övrigt

Hej Gunnar!

Ska vi inte ta och kika på det då? Slå oss en pling på 0771-20 10 00 eller hör av dig via hej@tellusmobil.se så kollar vi var det kniper!

Ha en bra dag!

Aldrig haft problem

Aldrig haft problem. Vid frågor får man snabbt svar

Hej Benyamin!

Tack för det fina omdömet! Vi är här för att hjälpa till!

Classificada 3 em 5 estrelas

Uppringd för ofta

Jag blir uppringd minst en gång i vecka, från olika nummer som jag blockar allteftersom. De frågar hur nöjd jag är med mitt abonnemang. Sjukt irriterande, och det enda jag har att klaga på.

1 de maio de 2025

Hej Doris!

Hoppas du har en härlig dag och inte fått några oönskade påringningar idag!

Till sakfrågan:

Vi på Tellus Mobil ringer (med undantag för supportärenden) aldrig ut till varken våra egna kunder eller abonnenter som har andra operatörer. Vi har aldrig haft direktförsäljning via någon kanal, och tänkte inte börja med det heller.

Med det sagt så tror jag att det du tyvärr får erfara är samtal från andra aktörer som försöker locka dig till sitt eget varumärke.

Om en aktör poserar som Tellus Mobil så vill vi få all information om samtalet/samtalen så att vi kan ta det vidare - så får det ju inte gå till.

Utöver det så får jag önska dig en härlig dag!

Inget krångel alls

Inget krångel alls, prisvärt

Hej Jonny!

Tack för ditt fina omdöme! Krångelfritt och prisvärt, det är väl så vi vill ha det!

Classificada 1 em 5 estrelas

Krånglar till det för att kunna skicka fler fakturor, säljer förmodligen ens nummer till telefonlistor

Tecknade ett abonemang på ett erbjudande om en månad för tjugofem kronor, då de värvde med "ingen bindningstid", för att komma bort från min gamla leverantör. Bad om nummerflytt med marginal till tiden de anger en sådan tar. De blockerade och krävde att jag kontaktar support för att säga upp mitt abonemang först, som sedan ytterligare dröjde på svar, så att nummerflytten dröjdes ut till in på nästa månad. Trots att mitt abonemang blev uppsagt till den sista av månaden fick jag en faktura på fulla abonnemangskostnaden för nästa månad. Vidare har jag sedan påbörjat abonnemang hos tellus sett en markant ökning av oönskade samtal från försäljare och dylikt på mitt nummer, även efter nummerflytt. Något som jag aldrig tidigare hade problem med

1 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Det är bland de skojare sämsta företag som jag…

Det är bland de sämsta företag som jag varit med om....
De höjer priset på abonnemanget över 30 kr i månaden trots att det abonnemanget bara kostar under 100 kr.
Se upp om du ska byta till ett annat bolag...
De gör det så krångligt så det finns inte ord för det.
Och om det krånglar till med betalning i och med bytet då skickar de dig till inkasso.
Ett shit som du måste vara vaksam för.
Håll dig borta från tellus ...

8 de janeiro de 2025

Bästa operatören!

Bästa operatören!
Billiga abonemang, bra täckning inrikes och mer än ok utomlands med bara E-sim. Enkel, snabb och trevlig support.
Enna kingar 10/10

17 de dezembro de 2024