Banner for Van Mossel MG - Nijmegen

Van Mossel MG - Nijmegen Opiniões 76

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Rietgraaf 5a, 6678 PJ Oosterhout, Nederland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Nieuwe auto geleverd. Moest zelf de banden op spanning brengen. Stijl tussen voor en achter deur niet goed gewrapt beschadigd. Nu ruim 4 weken in bezit. Eerste dag na levering gemeld nu 4 weken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk ontvangen. Ook de communicatie zowel telefonisch als per mail verliep erg soepel. Alle afspraken met betrekking tot de aflevering van onze auto zijn nagekomen. Omdat op een late... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Concessionário de carros usados

Sobre Van Mossel MG - Nijmegen

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel MG:
MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Britse Morris Garages in 1924. Vandaag de dag maakt MG elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is en klaar is om een elektrische levensstijl te omarmen. Het moederbedrijf van MG is SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC motor is de nr. 7 autofabrikant ter wereld en was de eerste automobielgroep in China. De Van Mossel Automotive Group uit Waalwijk is sinds 2019 exclusief distributeur van het merk voor de Nederlandse markt.

Over Van Mossel MG:
Van Mossel is officieel dealer van MG en heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Goes en Purmerend. Daarnaast heeft Van Mossel MG verschillende servicepunten verspreid door heel Nederland.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contacto

• Rietgraaf 5a, 6678 PJ, Oosterhout, Nederland, Holanda

• 088 087 0178
Promotion box for Van Mossel MG - Nijmegen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

76 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Klacht lakstick toch opgelost.

Mijn eerdere klacht over het niet aanleveren van een lakstift voor mijn MG Cyberster is uiteindelijk door de sales manager van VAN MOSSEL MG NIJMEGEN goed opgepakt en heb ik de betreffende stick inmiddels -zonder kosten!- mogen ontvangen. Eind goed al goed.

27 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Nieuwe auto geleverd.

Nieuwe auto geleverd.
Moest zelf de banden op spanning brengen.
Stijl tussen voor en achter deur niet goed gewrapt beschadigd.
Nu ruim 4 weken in bezit.
Eerste dag na levering gemeld nu 4 weken verder nog steeds geen reactie voor reparatie

16 de novembro de 2025

Beste heer Schoof,

Wat vervelend om te horen dat de levering van uw auto niet geheel naar wens is verlopen. Bij de aflevering hoort uiteraard een correcte bandenspanning; helaas is dit door onze monteur over het hoofd gezien.

Zoals besproken vervangen wij de wrap kosteloos. Helaas blijkt dit onderdeel langer op zich te laten wachten dan verwacht. Wij zullen u op de hoogte houden van de levering, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Graag kijken wij samen met u naar een passende oplossing om ervoor te zorgen dat u weer volledig tevreden in uw nieuwe auto rijdt.

Bij vragen en of onduidelijkheden mag u te allen tijde contact met mij opnemen. U hoort van ons.

Luuk Thijssen
06-29260406
Van Mossel MG Nijmegen

Heel tevreden

25 augustus hebben wij onze nieuwe MG 3 Hybrid+ bij Van Mossel Nijmegen opgehaald. Het hele proces van proefrit(ten) tot aflevering is soepeltjes verlopen. Maarten regelde de eerste kennismaking en Anne de aflevering. Vooral de "onthulling" van de auto vonden wij erg leuk. Ook waarderen wij het feit dat een vriendelijke monteur ter plekke de marterverjager van onze vorige auto heeft overgeplaatst.

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De ervaring opgedaan tijdens proefrit…

De ervaring opgedaan tijdens proefrit met de MG HS PHEV Luxury, op 05-08-'25 zijn voor mij de reden geweest om over te gaan tot aankoop van dit model. Op locatie Van Mossel Nijmegen werd ik op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze benaderd, dit gedurende het gehele proces van proefrit tot en met de aflevering. Op 13-08-'25 kreeg ik te horen dat de aflevering op 22-08-'25 zou plaatsvinden. Na ontvangst met koffie en het afhandelen van het papierwerk vond de feitelijke oplevering plaats. Na een gedegen uitleg kon ik op een verantwoorde en veilige wijze mijn eerste rit aanvangen. Na thuiskomst had ik al een E-mailbericht met de vraag hoe mijn eerste rit was bevallen, vond ik heel attent. Dank aan Van Mossel Nijmegen en in het bijzonder aan Colrad (verkoop) en Anne (aflevering)

22 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima communicatie en snelle aflevering

Na een proefrit in een MG3 hybrid+, deze via private lease aangevraagd. Duidelijke uitleg van voor en nadelen aan leasen benoemd door de verkoper. De aanvraag verliep snel en de levering aansluitend ook (slechts enkele weken). Voor de in te ruilen auto nog een aanvaardbaar bedrag ontvangen.

Levering netjes, persoonlijk met uitleg over de werking. Tot dusver zijn wij erg blij met onze nieuwe auto.

25 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Wederom een fijne en goede ervaring

Wederom een fijne en goede ervaring. Het personeel bij van Mossel in Nijmegen doet er echt alles aan klanten een goed gevoel, een fijne ervaring en een geweldige dag te bezorgen. Attent, correct, netjes en vriendelijk, echt een plek waar je graag terug gaat

21 de agosto de 2025

Top geholpen bij de aanschaf van een nieuwe MG S5EV

Met Hemelvaart bij Maarten een nieuwe MGS5ev gekocht.
Vriendelijke geholpen.
Levertijd zou circa 4 maanden zijn.
Vorige werk belde Anne dat de auto binnen was en heb hem gisteren opgehaald.
Anne heeft de aflevering super gedaan.
Kortom alle lof voor van mossel mg Nijmegen.

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbare tweedehands auto gezocht en gevonden

Ik zocht een betrouwbare tweedehands auto. Vanaf het moment dat ik de zaak binnen wandelde tot en met aflevering ben ik met alle egards, vakkundigheid en zorgvuldigheid behandeld alsof ik het mooiste nieuwe model uitzocht. Alle lof. En het resultaat: een fijne auto die bij mij past.

8 de agosto de 2025

Resposta da Van Mossel MG - Nijmegen

Dankjewel Mieke! Heel veel plezier met je mooie nieuwe auto en veel veilige kilometers gewenst namens team Nijmegen!

vrijdag mocht ik mijn nieuwe MG3 ophalen

Afgelopen vrijdag mocht ik mijn nieuwe MG3 komen ophalen bij Anne Liet, en wat een leuk moment had ze daar van gemaakt. Anne had alle tijd voor ons vrijgemaakt en verwelkomde ons eerst met een kopje koffie en ze nam daarna alle tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, en
benadrukte daar bij ook dat mocht het allemaal te veel zijn op dat moment dat ik er altijd nog voor terug mocht komen op een later tijdstip.
Ik was best wat nerveus bij de eerste rit naar huis maar de auto was een genoegen om in te rijden en het voelde al spoedig heel goed
Al met al een goede keuze gemaakt qua auto en ook alle lof voor de verkoper van Mossel Nijmegen

Resposta da Van Mossel MG - Nijmegen

Hartelijk dank Diny, Heel veel plezier en veilige kilometers met uw prachtige MG3. Groetjes team Nijmegen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er is heel goed meegedacht met ons en daardoor hebben we een hele snelle service mogen ervaren. Blije klanten!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed advies, goede uitleg, top MG ZS Hybrid+ ervaring

Vanaf het moment dat ik binnenliep tot aan de aflevering ben ik goed en netjes geholpen. De aflevering verliep prima en extra fijn was dat het iets eerder kon, zodat ik de MG ZS Hybrid+ kon gebruiken met de vakantie. Nu eerst eens aan al die snufjes, toeters en bellen wennen van deze complete auto 😃

Vriendelijk, duidelijke uitleg

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg over de proefrit en de auto. Bij het ophalen van de auto nemen ze de tijd, leggen ze alles rustig uit en maken ze er een speciaal moment van.

24 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Autobedrijf van Mossel Nijmegen 10 met een griffel!

Twee jaar geleden mijn eerste elektrische auto gekocht tegen inruil van 2 fossiele sportwagens. Ik had opeens geen zin meer in benzineauto’s. Bij aanschaf van een MG4 long range met een speciaal biesje in de bekleding ging alles open en eerlijk, met goede inruilprijs van de twee ingeleverde wagens. Eergisteren de MG4 na 2 jaar ingeruild voor een MG cyberster. Onderhandelen, overleg, afronding van de paperassen en natuurlijk de aflevering liepen heel erg goed. Alles en iedereen neemt goed de tijd en luistert naar je. Met de MG4 had ik wat problemen met de automatische lader aan boord en recentelijk liep een update niet vlot, maar op tijd werden alle problemen opgelost en alle vragen beantwoord, bovendien kreeg ik steeds een goede vervangende auto mee. Gratis. Zowel de verkoopafdeling, de werkplaats, de receptie maar met name de afleveringsspecialist en de vestigingsdirecteur die zich met echte belangstelling voor mijn wensdroom moeite heeft getroost, verdienen alle lof. Correspondentie met de betrokkenen via email verliep ook vlot en to-the-point.
Ik heb met dit bedrijf niet veel meer te wensen wat betreft servicegerichtheid, klantgerichtheid en serieuze belangstelling, en vlotheid. Een heel klein puntje van kritiek mag ook: je merkt wel dat men het heel erg druk heeft, want de werkplaatsagenda loopt snel vol. Maar ja, welk bedrijf in Nederland kampt nou niet met personeelsgebrek? Ik vind dit bedrijf een aanrader en weet overigens ook zeker dat men zich kritiek evengoed aantrekt en positief tegen eventuele verbeteringsvoorstellen aankijkt.

12 de julho de 2025

Aankoop mg zs hybride+

In maart een fijn gesprek gehad over de mg zs hybride+ en een proefrit gedaan.
Ben zeer fijn geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel en na er even over te hebben nagedacht uiteindelijk
tot koop overgegaan.
De auto zoals afgesproken netjes klaargemaakt naar mijn wensen en zeer fijn geholpen bij de aflevering.
Er waren enkele puntjes die ter plekke opgelost zijn en dit vond ik erg fijn.

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren mijn auto opgehaald bij Van…

Gisteren mijn auto opgehaald bij Van Mossel MG Nijmegen. Supergoed geholpen door Anne en Maarten, vriendelijk, professioneel en met oog voor detail. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd

4 de julho de 2025

Erg vriendelijk ontvangen

Erg vriendelijk ontvangen.

Ook de communicatie zowel telefonisch als per mail verliep erg soepel. Alle afspraken met betrekking tot de aflevering van onze auto zijn nagekomen. Omdat op een later tijdstip nog een trekhaak gemonteerd moest worden, kregen we op het moment van montage een gratis leenauto mee.

Al met al zeer tevreden tot nu toe

3 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Rommelige communicatie en slechte ervaring bij autolevering [Van Mossel MG Nijmegen]

Ik heb een nieuwe auto bij ze besteld die binnen drie weken geleverd zou worden. Een kleine vertraging van een week of twee vind ik geen probleem. Maar toen ik na drie weken niets van ze had gehoord en navraag deed, bleek dat de auto al in Nederland was, maar nog niet binnen het bedrijf was aangemeld. Dat vond ik rommelig, maar heb ik geaccepteerd.

Omdat ik extra getinte ramen had besteld, besloot ik voor de zekerheid te bellen of dit wel goed was doorgekomen. Helaas kreeg ik te horen dat dit niet bekend was bij hen. Weer een geval van slechte communicatie binnen het team. Ook dit heb ik met begrip opgevat – fouten kunnen gebeuren.

Daarna zouden ze contact opnemen met een derde partij om de ramen te laten tinten en een afleverafspraak stond gepland. Maar één dag voor de aflevering belde ik om een tijd af te spreken, en toen hoorde ik opnieuw slecht nieuws: de ramen waren nog steeds niet geplaatst. Er was weer iets misgegaan in de communicatie. Toen ik vroeg wanneer dit alsnog zou gebeuren, konden ze me geen duidelijk antwoord geven.

Ze stelden voor dat ik de auto alvast zou ophalen, en dat ze de ramen later zouden regelen. Dat wilde ik niet accepteren, omdat ik bang ben dat het dan nooit meer goed komt. Ik wil mijn bestelling in één keer compleet ontvangen, zoals afgesproken.

Ik begin me nu echt zorgen te maken over hoe het in de toekomst zal gaan met onderhoud en service. Als het nu al zo moeizaam gaat, wat staat me dan nog te wachten?

Kortom: ik ben erg teleurgesteld en zou deze partij zeker niet aanraden.

2 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.