Eind vorig jaar hebben wij een MG EV in private lease genomen. Na een proefrit waren wij meteen overtuigd dat wij die auto wilden. Wij zijn goed geholpen door de contactpersoon, de heer Sardjoe. Hij h... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Heel fijn geholpen door Melanie en konden meteen zonder afspraak een proefrit maken. Toen ik de auto wilde bestellen wist ze alle wensen nog precies. De auto was op voorraad en ik kon hem al snel opha... Ver mais
Vanaf moment van proefrit tot ophalen van onze prachtige MG Hybrid+ zijn we geweldig geholpen. Ook tussentijds onze vragen steeds uitermate vriendelijk beantwoord. Top dus. Van harte aan te bevelen!!
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behan... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário de carros usados
Sobre Van Mossel MG
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contacto

Profiteer nu van topdeals!

Resposta da Van Mossel MG
Super goed geholpen door Yannick Van…
Super goed geholpen door Yannick Van der Poel bij de aankoop van onze nieuwe MG5.
Goede ervaring voor het eerst hier een…
Goede ervaring voor het eerst hier een auto gekocht . Bij van mossel.
Vriendelijk geholpen niet opdringerig prettig gesprek en begripvol.
Auto rijdt prettig . Ben hieover zeer tevreden.
Kan het aanraden
Goed geholpen en ook fijne uitleg hoe…
Goed geholpen en ook fijne uitleg hoe mg werkt
Slechte service vanuit MG
De MG4 is inmiddels 4 keer terug geweest voor een piepend remsysteem.
1e keer remblokken afgeschuind.
2e keer nieuwe schuiven en blokken.
3e keer blokken afgeschuind.
4e keer remblokken op de juiste manier terug geplaatst omdat deze verkeerd om zaten.
Probleem is nog steeds niet verholpen en duurt altijd vreselijk lang om gehoor te krijgen.
Update 4-Feb-2026
We zijn inmiddels 2 maanden verder zonder enige communicatie vanuit van Mossel. Je betreurt iets, maar je doet er vervolgens niks mee.
De rem is inmiddels ook weer gaan tikken, lijkt er dus op dat de remblokken weer los zijn gegaan. Wanneer word dit probleem opgelost?
Update 4 Maart
Na maar weer zelf een afspraak te hebben gemaakt is de auto weer gemaakt. Ik ben benieuwd voor hoe lang deze keer het probleem wegblijft.

Yannick Topper !!!
Gastvriendelijk en veel kennis op een prettige manier overgedragen. Yannick van der Poel neemt je compleet mee in de wereld van MG electric. Legt duidelijk uit met praktische voorbeelden uit de praktijk en alle does & dont’s.
Bij de aanschaf van onze nieuwe auto
Bij de koop van onze nieuwe auto vonden wij de verkoper een beetje opdringerig, wij kwamen voor een offerte om daarna thuis rustig over het een en ander na te denken, maar maar werden eigenlijk voor de keuze gesteld om direct te beslissen.
Dit vonden wij niet fijn.
Bij het afhalen van de nieuwe troffen wij een hele andere verkoper die rustig erg vriendelijk en die alle tijd voor ons nam, dit vonden wij veel prettiger.
Goede uitleg van de auto gehad
Goede uitleg van de auto gehad
Manon was vriendelijk en gaf ons goede…
Manon was vriendelijk en gaf ons goede adviezen. In de middag hadden wij ook nog luxe broodjes gehad.
Service zoals het hoort.
Beleefd en keurig geholpen, uitgebreide uitleg gehad, complimenten voor de verkoper.
Fijn geholpen!
Wat zijn wij fijn geholpen bij het afsluiten van onze private lease bij van Mossel.
Amper 1,5 week na het tekenen van het contract konden wij "onze" MG3 hybrid+ al ophalen! Patrick nam alle tijd voor ons en heeft ons de hele auto uitgelegd.
We zijn super blij met onze MG!
Vriendelijke en meedenkende verkoper
Vriendelijke en meedenkende verkoper
Auto nu vier weken in bezit en bevalt prima.
Rijdt vaak kleine stukjes dus dan is 1 liter op 17 km redelijk.
Aankoop verlopen zoals ik had gehoopt…
Aankoop verlopen zoals ik had gehoopt op elk vlak

Nieuwe auto geleverd.
Nieuwe auto geleverd.
Moest zelf de banden op spanning brengen.
Stijl tussen voor en achter deur niet goed gewrapt beschadigd.
Nu ruim 4 weken in bezit.
Eerste dag na levering gemeld nu 4 weken verder nog steeds geen reactie voor reparatie

Resposta da Van Mossel MG
Goeie dealer wat ons betreft.
Goeie dealer, mooie auto gekocht, de inruilprijs viel wel iets tegen maar daar zijn we tenslotte overheen gestapt. We zijn blij met de nieuwe aankoop en daar ging het ons tenslotte om.
Nu een fijne hoge instap en voor terug i.p.v rugklachten en fysiotherapie van een veel te lage BMW.
De Nissan X-Trail die we hebben gekocht bij Van Mossel te Breda is een erg fijne en goeie auto 👍🏻

Super geholpen
Super geholpen, veel informatie gekregen een een mooie auto gekocht.

Resposta da Van Mossel MG
autoverkoop door Yannick van de poel van mossel
Ik werd netjes welkom geheten door Yannick , kreeg koffie aangeboden met ook nog wat lekkers .
Na wat geklets zijn we samen wat auto's gaan bekijken volgens mijn wensen , ik kreeg heel netjes uitleg over de verschillende type's en de voor mij voordelen en nadelen werden netjes op een rijtje gezet .
Nadat ik een voorlopige keuze had gemaakt mocht ik een proefrit maken en tegelijk werd mijn inruil auto door Yannick bekeken , na de proefrit wederom een lekker bakje koffie gekregen en zijn we over geld gaan praten .
Zoals normaal is bij het kopen van een auto werden we het niet zomaar eens , er werd stevig onderhandeld en de uitkomst was niet erg naar mijn zin , ik ben vertrokken om met mijn vrouw te overleggen wat te doen .
enige dagen later ben ik samen met een zoon weer naar van mossel goes gegaan om de auto samen te bekijken , weer vriendelijke ontvangst en na wat gebabbel over de prijs zijn we het eens geworden en ik denk dat iedereen er tevreden mee was .
Al met al een zeer prettige ervaring met Yannick van de Poel , vriendelijk ,niet opdringerig en bereid om alles uit te leggen wat gevraagd werd
In september buitenspiegel beschadigd
In september buitenspiegel beschadigd. Contact opgenomen en er zouden nieuw onderdelen besteld worden. Na enkele weken niets gehoord te hebben contact opgenomen: vergeten te bestellen! Vervolgens weer enkele weken wachten en na wederom niets gehoord te hebben krijgen we te horen dat het besteld is!? Vervolgens WEER enkele weken wachten ben ik langs gegaan omdat er geen enkel contact is van hun zijde. De mevrouw achter de balie zou een mail sturen naar het centrale magazijn en dan zou ze telefonisch contact opnemen. Inmiddels weer 1 week verder en je raadt het al: weer geen communicatie!

Resposta da Van Mossel MG
Prettige ervaring en goede service
Deal snel gesloten. De verkoper was vriendelijk en de communicatie verliep prettig.
Het klaarmaken van de auto duurde iets langer dan aanvankelijk verwacht, maar in de tussentijd kregen we een ruime demo-auto mee. Erg netjes geregeld.
De auto zelf bevalt tot nu toe uitstekend!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.