Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos
  2. Associação ou organização
  3. Serviço de pesquisa de emprego
  4. Agência de seguros
  5. Recrutador
  6. Serviços de recrutamento

Escrito pela empresa

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Firendly and helpfull

14 de março de 2025

Hi Alex

Thank you for your feedback, we really appreciate it. It is good to hear that you got the help you needed.

Hurtigt og præcist

Hurtigt og præcist

13 de março de 2025

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Godt vi kunne hjælpe hurtigt og præcist med de spørgsmål du havde.

Det var Askes væremåde og humor

Det var Askes væremåde og humor

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det lyder til, at du har haft et godt møde med en af vores konsulenter. Den positive feedback tager jeg videre.

Professionelt

Professionelt, var ikke overforklarende. Behagelig oplevelse

5 de março de 2025

Hej Malthe

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter virkeligt pris på din feedback, og det er godt at høre, at du havde en behagelig oplevelse.

Imødekommende og smilende konsulent

Imødekommende og smilende konsulent. Forstående for min situation.

6 de março de 2025

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du oplevede forståelse for din situation.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik de oplysninger jeg har behov for

Det var som forventet

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du fik de oplysninger du havde behov for.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke udbetale dagpenge til tiden

Aka kan ikke finde ud af at udbetale dagpenge til tiden. Jeg udfyldte dagpengekortet første dag det var muligt og dermed i god tid inden udbetalingen. Den sidste dag i mdr er der ingen penge udbetalt. Jeg ringer og gør opmærksom på, at jeg ikke har fået dagpenge udbetalt. Jeg får at vide at hun ikke kan se at jeg skulle have lavet fejl og kan derfor ikke forstå at pengene ikke er udbetalt. Jeg oplyser om at jeg har overtræk på mine konti i banken pga den manglende udbetaling og spørger om de betaler mine strafrenter, nu hvor den skyldes den manglende udbetaling. Da man endelig udbetaler pengene, gør man det ikke med en straksoverførsel, som ellers ville have været forventeligt, når nu aka har lavet en fejl. Jeg kan derfor gå uden penge hen over en weekend, med et voksende overtræk, da pengene først blev udbetalt på 4. dagen

Hej Heidi

Det er beklageligt at høre, at du har oplevet, at dine dagpenge ikke blev udbetalt til tiden, og jeg kan godt forstå, at det stillede dig i en vanskelig situation.

Din feedback er videregivet til vores udbetalingsteam.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ventede 67 min i kø for at avancerer 3 pladser

Min kæreste (engelsktalende) ventede over 67min på at avancerer fra plads 3 til opkaldet blev besvaret, men meget hjælpsomme når først man kommer igennem køen

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på feedback fra vores medlemmer.

Men det lyder til, at din kæreste fik den hjælp hun havde brug for, og det er vi selvfølgeligt rigtigt glade for at høre.

Hold jer LANGT væk fra AKA

Hold jer LANGT væk fra AKA, de tror medlemmerne er der for AKA's skyld, ikke omvendt. Som betalende medlem i 32 år forventede jeg ikke at blive regulært snydt for 1.000,- som jeg nu er blevet. De fortsætter med at trække kontingent, selvom man ved pension selvfølgelig ikke har ret til ydelser, dét er bare ikke i orden, og ikke en behandling man forventer efter at have betalt i 32 år uden at nogensinde be' om en krone. Man regner heller ikke med at blive tiltalt nedladende og belærende, så mit klare råd er: find en anden A-kasse.

Hej Ilse

Det er beklageligt at høre, at du uretmæssigt har betalt 1000 kroner i kontingent. Når man rammer folkepensionsalderen bliver man automatisk udmeldt af Akademikernes A-kasse med udgangen af den måned man opnår alderen.

Men er der tale om, at man går på pension via en privat pensionsordning, så er der et almindeligt opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned. Vi har ikke adgang til alle registre, og derfor skal man selv opsige sit medlemskab, når der er tale om private pensionsordninger.

Men det er selvfølgelig ikke i orden, at du har oplevet at blive talt nedladende og belærende til, og den feedback tager vi videre. Vores vigtigste opgave er at hjælpe vores medlemmer bedst muligt i alle livets overgange.

Helpful and fast

Helpful and fast for replying to inquiries

3 de março de 2025

Hi Aurea

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel hjælp på et højt niveau

Professionel hjælp på et højt niveau. Løsningsorienteret samt dygtig rådgiver.

Hej Ellina

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du fik brugbar hjælp fra en af vores dygtige rådgivere.

Imødekommende og kompetent.

Imødekommende og kompetent.

Hej Elton

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du oplevede en imødekommende og kompetent behandling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Velforberedt

De var velforberedte og smilende, venlig og professionelle

25 de fevereiro de 2025

Hej Andreas

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du oplevede en professionel behandling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vente tiden på opkald ellers meget fint

Vente tiden på opkald ellers meget fint

24 de fevereiro de 2025

Hej Abdullah

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi er opmærksomme på, at telefonkøen af og til kan være lang, og det selvfølgelig ikke er optimalt, når man som medlem ringer ind. Vi har en call-back-funktion, hvor man kan bede om at blive ringet op af en medarbejder, hvilket typisk sker inden for en time, så slipper man for at sidde i telefonkø. Men det lyder til, at du ellers har haft en god oplevelse, og det er vi selvfølgeligt rigtigt glade for at høre.

Very good service

Very helpful and nice people

24 de fevereiro de 2025

Hi Деница Димитрова

Thank you for your feedback, we really appreciate it. It is good to hear that you recieved a good service.

Camilla / Akademikernes A-kasse

Nyuddannet møde

Rigtig professionelt og de var super søde

20 de fevereiro de 2025

Hej Lisa

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du oplevede at blive behandlet professionelt og venligt.

Godt fysisk møde

Man mærker, at man selv er i centrum. Konsulenten var der for mig og lyttede til mine behov.

18 de fevereiro de 2025

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at der blev lyttet til dine behov.

God oplevelse og svar på spørgsmål

God oplevelse og svar på spørgsmål

17 de fevereiro de 2025

Hej Asger

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du fik svar på de spørgsmål du havde behov for at få afklaret.

God og hurtig service

17 de fevereiro de 2025

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er godt at høre, at du fik en god service.

Mvh. Camilla / Akademikernes A-kasse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais