WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais
A empresa respondeu
Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Akademikernes A-kasse
Professionelt, var ikke overforklarende. Behagelig oplevelse

Resposta da Akademikernes A-kasse
Imødekommende og smilende konsulent. Forstående for min situation.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Aka kan ikke finde ud af at udbetale dagpenge til tiden. Jeg udfyldte dagpengekortet første dag det var muligt og dermed i god tid inden udbetalingen. Den sidste dag i mdr er der ingen penge udbetalt. Jeg ringer og gør opmærksom på, at jeg ikke har fået dagpenge udbetalt. Jeg får at vide at hun ikke kan se at jeg skulle have lavet fejl og kan derfor ikke forstå at pengene ikke er udbetalt. Jeg oplyser om at jeg har overtræk på mine konti i banken pga den manglende udbetaling og spørger om de betaler mine strafrenter, nu hvor den skyldes den manglende udbetaling. Da man endelig udbetaler pengene, gør man det ikke med en straksoverførsel, som ellers ville have været forventeligt, når nu aka har lavet en fejl. Jeg kan derfor gå uden penge hen over en weekend, med et voksende overtræk, da pengene først blev udbetalt på 4. dagen

Resposta da Akademikernes A-kasse
Min kæreste (engelsktalende) ventede over 67min på at avancerer fra plads 3 til opkaldet blev besvaret, men meget hjælpsomme når først man kommer igennem køen

Resposta da Akademikernes A-kasse
Hold jer LANGT væk fra AKA, de tror medlemmerne er der for AKA's skyld, ikke omvendt. Som betalende medlem i 32 år forventede jeg ikke at blive regulært snydt for 1.000,- som jeg nu er blevet. De fortsætter med at trække kontingent, selvom man ved pension selvfølgelig ikke har ret til ydelser, dét er bare ikke i orden, og ikke en behandling man forventer efter at have betalt i 32 år uden at nogensinde be' om en krone. Man regner heller ikke med at blive tiltalt nedladende og belærende, så mit klare råd er: find en anden A-kasse.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Professionel hjælp på et højt niveau. Løsningsorienteret samt dygtig rådgiver.

Resposta da Akademikernes A-kasse
De var velforberedte og smilende, venlig og professionelle

Resposta da Akademikernes A-kasse
Vente tiden på opkald ellers meget fint

Resposta da Akademikernes A-kasse
Man mærker, at man selv er i centrum. Konsulenten var der for mig og lyttede til mine behov.

Resposta da Akademikernes A-kasse
God oplevelse og svar på spørgsmål

Resposta da Akademikernes A-kasse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.