Købte en brugt bil hos Nellemann i Roskilde. Helt igennem positiv oplevelse. Vi havde samme kontaktperson igennem hele forløbet (Philip Sommer) som forstod vores behov og var lydhør. Da der opstod pr... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var ude og prøve en MG4 Electric hos nellemann i Valby og endte med at gå derfra med en slutseddel. Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den serv... Ver mais
A empresa respondeu
Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage. Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange ud... Ver mais
Vi har købt en brugt bil ved Nellemann i Viby, og af alle vores brugtbilskøbsoplevelser, var dette klart den bedste. Den direkte årsag til vores gode humør er vores sælger, Gustav. En god bilforhandle... Ver mais
Escrito pela empresa
Vi sælger og servicerer Kia, Fiat, Ford og Volvo. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række muligheder. Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt
Din tilfredshed er med andre ord vores berettigelse.
Jørgen Gravgaard, Adm. Direktør
Escrito pela empresa

Aftalen der betaler sig!
Jens Juuls Vej 14, 8260, Viby J, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg har nu haft mit årlige eftersyn på MG EHS og fra første gang for 5 år siden til nu er der sket en voldsom meget positiv udvikling hos Nellemann Odense
WOW hvor det spiller godt. Lige fra tidsbestilling, indlevering, afhentning og alt imellem. Information hele tiden, om hvad der sker på sms eller tlf.
Kæmpe ros til hele teamet hos Nellemann Odense.

Resposta da Nellemann A/S
Vi er i bund og grund meget tilfredse og de 5 stjerner går til Haftór som var automekaniker på vores bil - Go forklaring han kom med den vedhæftet video og de 5 stjerner går også til Tina ved telefonen som hjalp os - når det sagt er der et “men” . Vi undre os over, at vi får 7 års garanti og betaler dyrt for service aftale med den tanke om, at der så ikke kommer ekstra, men det gjorde der så alligevel. Sporing er så ikke med under hverken garanti eller service aftale . Det kunne ha været meget være, men vi undre os over at man ikke har en sporing af bil med i en service aftale på en ny bil.
Næste ting er at vores A/C anlæg ikke er blevet serviceret nogensinde fordi det heller ikke var med i service aftalen og jeg selv skulle finde ud af det og ikke blive oplyst om det . Rimelig vigtig når det skal efterses 1 gang om året . Vi troede, at med sådan en service aftale skulle vi ikke tænke på noget, men vi er blevet klogere som første gangs ejer af ny bil.

Resposta da Nellemann A/S
Kæmpe ros til Nellemann i Ishøj. De sødeste mennesker bag skranken tager pænt imod, når man skal ha bilen til service.
De er virkelig gode til at forklare, og til at gennemgå serviceskema.
Tillidsfuld Mekaniker som man kan stole på, og som yder en virkelig god service.
Skønt venteområde, og bare rigtig god stemning generelt.

Resposta da Nellemann A/S
Fantastisk kundeservice – langt over vores forventninger.
Fra det øjeblik min kone og jeg trådte ind ad døren hos Nellemann A/S, Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J, og til vi 14 dage senere hentede vores nye bil, har vi oplevet en yderst professionel, behagelig og imødekommende behandling fra David Haftkhanegie.
David er nok den sælger, der har overrasket mig mest. Selvom han tydeligt havde travlt, tog han sig alligevel god tid til at køre en tur med os og gennemgå bilens funktioner grundigt.
David fremstår:
rolig og i øjenhøjde
effektiv og samtidig meget behagelig
yderst professionel
med stor viden om bilerne
og med et dejligt glimt af humor
Det virker samtidig som om, at David og hans kolleger gør et rigtig godt stykke arbejde – og har det sjovt imens.
Tak for handlen, David.
Det har været en fornøjelse at modtage din rådgivning og kundeservice.
De varmeste anbefalinger til Nellemann i Viby J – og især til David Haftkhanegie.
Michael Pedersen

Resposta da Nellemann A/S
Grundigt eftersyn med forklaring og OBS på hvad der ud over det aftalte er behov for at få ordnet

Resposta da Nellemann A/S
jeg kan forstå I går meget op i at træne jeres medarbejdere i god service – det gælder åbenbart primært lige indtil bilen er solgt.
Min ellers “fantastiske” MG er nu igen på værksted. 7. gang på 3 år med præcis samme fejl: HV battery failure. Den gik i stå sidste onsdag, og der kunne I naturligvis først kigge på den tirsdag. Jeg ringer så pænt tirsdag for at høre, om den mon var klar omkring kl. 16 – men nej.
Jeg spørger derefter, om I vil forlænge lånebilen gennem roadservice. Det ville I selvfølgelig ikke. Til gengæld lovede I at kigge på bilen igen i dag og vende tilbage om en eventuel lånebil fra jer selv. Det må være en af de opkald, der forsvandt i den gode service – for jeg har naturligvis stadig ikke hørt noget.
Så jeg sidder bare og venter i spænding på, hvornår I får tid til at levere den garanti, I ellers var så begejstrede for at sælge med bilen: 8 års batterigaranti og roadservice med lånebil, når uheldet er ude.
Batteriet mener I jo selvfølgelig ikke fejler noget – selvom bilen sjovt nok stopper med at virke, så snart temperaturen falder under 0 grader. Men jeg går ud fra, at endnu en kreativ lappeløsning er på vej, for det ville jo være ærgerligt at skulle skifte batteriet, når det er dyrt.

Resposta da Nellemann A/S
Selvom der var travlt på værkstedet fandt de tid til at fixe mit dæk der tabte luft (punkteret). Takker for god service :-)

Resposta da Nellemann A/S
Vil blot give en positiv anmeldelse af Nellemann i Valby. Selvom de ligger i den dyre ende på MG service/værksted (har altid brugt Nellemann) så har jeg af flere omgange oplevet dem som meget kundeorienteret, når der har været reparationer/fejl på min MG. Jeg har lige fået skiftet min multimedieskærm “pr. kulance”. Det er rart at vide at man har et godt værksted, der går langt for deres loyale kunder.

Resposta da Nellemann A/S
Jeg har netop købt bil (MG) hos Nellemann Odense, hvor vi fra vi trådte ind første gang følte os taget godt hånd om. Personalet var meget venlige og gav sig god tid til at rådgive os. Vi har fået ærlig rådgivning, vi ikke følte handlede om at sælge dyrest mulige løsninger til kunder som os, der ikke på forhånd havde en masse viden om biler. Vi er rigtig glade for den behandling vi har fået af Mike, og det andet personale ved Nellemann Odense.

Resposta da Nellemann A/S
Sendte bilen til service og syn.
Fik så opkald om at bilen skulle spores, pga skævt dækslid så bilen skulle være der til næste dag og have nye dæk.
Fik ikke besked om at skulle hente den så den var ikke klarmeldt men måtte ned og eftersøge den og afhente den - værkstedet var gået hjem på weekend.
En time efter får jeg besked om at bilen ikke er synet og det kunne jeg nok selv lige klare i ugen efter.
Flot. Service og syn - men uden syn.

Resposta da Nellemann A/S
Jeg kom hurtigt til, selvom der ikke var nogen ledige tider. Omhyggelig kundeservice

Resposta da Nellemann A/S
Aftale om nyt sæt nøgler gennemført. Lidt uklarhed ved henvendelsen om processen i forhold til værkstedet, men alt i alt ok.

Service af bilen, tilfredsstillende

Resposta da Nellemann A/S
Jeg føler mig snydt efter service på min Kia. En trækakselmanchet blev udskiftet under reklamation, men ved næste service ville de skifte begge igen uden tydelig forklaring. Jeg blev ikke informeret om brug af uoriginale dele, og regningen endte højere end aftalt. Dårlig kommunikation og uretfærdig behandling. Not recommended.

Resposta da Nellemann A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.