Nellemann A/S Opiniões 1925

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en brugt bil hos Nellemann i Roskilde. Helt igennem positiv oplevelse. Vi havde samme kontaktperson igennem hele forløbet (Philip Sommer) som forstod vores behov og var lydhør. Da der opstod pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var ude og prøve en MG4 Electric hos nellemann i Valby og endte med at gå derfra med en slutseddel. Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den serv... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage. Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt en brugt bil ved Nellemann i Viby, og af alle vores brugtbilskøbsoplevelser, var dette klart den bedste. Den direkte årsag til vores gode humør er vores sælger, Gustav. En god bilforhandle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Sobre Nellemann A/S

Escrito pela empresa

Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service. Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds. Det er uanset om du er på jagt efter ny eller brugt bil, har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel eller lidt ekstraudstyr til din bil.

Vi sælger og servicerer Kia, Fiat, Ford og Volvo. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række muligheder. Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt

Din tilfredshed er med andre ord vores berettigelse.

Jørgen Gravgaard, Adm. Direktør

Nellemann AS

Escrito pela empresa

TAK FOR ANMELDELSERNE!
Vi er utrolig glade for, at du/I tager tiden til at anmelde vores indsats – kort som langt – godt som skidt. Vi bruger responsen i jagten på at yde den bedste service for jer som kunder, samt skabe de bedst tænkelige rammer for virksomheden og dens medarbejdere. Med andre ord - Din tilfredshed - er vores berettigelse. Lars Simper, Adm. Direktør
VI HAR EN KLAR MÅLSÆTNING!
Mindst 95% af vore kunder skal kunne anbefale os. Hos Nellemann har vi valgt at synliggøre vores kundeanmeldelser via trustpilot.dk. For dig som kunde eller kommende køber, giver det et godt overblik og er ligeledes en sikker måde, til at træffe den helt rigtige beslutning, – hvad enten det gælder køb af ny bil eller ønsket om et serviceeftersyn til bilen.
NELLEMANN KUNDECENTER
Vi vil gøre vores bedste for at løse dine behov og indfri dine forventninger, eller gøre brug af en kollega med de rigtige kompetencer dertil. Vi tager hånd om din bil gennem hele dens livscyklus, lige fra købet gennem serviceoplevelsen til et genkøb af ny bil. Vores serviceniveau over for dig, er afgørende for den merværdi vi kan skabe i forholdet mellem os og dig, som kunde.
GRATIS SERVICERÅDGIVNING
Informativt, trygt og helt gratis! Vi ønsker altid, at du som kunde har det fulde overblik over udgifterne inden vi begynder at reparere eller servicere din bil. Derfor har vi indført en servicerådgivning, som tager dig hele vejen rundt om bilen i rolige og pæne omgivelser.

Serviceaftale fra kun kr. 340,-

Aftalen der betaler sig!

En serviceaftale hos Nellemann omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudsete nedbrud og reparationer. Du betaler et fast månedligt beløb via PBS, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometertal i perioden.

Hvad indeholder en Nellemann serviceaftale?

En standard serviceaftale omfatter disse punkter:
• Service og vedligeholdelse
• Ferietjek
• Udskiftning af pærer
• Top-up-service i hele perioden
• Synsgebyrer
• Kørsel til syn
• Bilvask efter hvert besøg

Tilvalg
• Lånebil under service og reparation
• Aftalen kan suppleres med en dækaftale, som indeholder udgifter til standardsommer- og vinterdæk.
• Dækopbevaring inkl. ombytning.
• A/C aftale.

Med en Nellemann serviceaftale er du sikret
• én fast månedlig udgift til service og vedligeholdelse
• professionel, autoriseret service og vedligeholdelse
• originale reservedele
• en altid ajourført og opdateret bil i henhold til fabrikkens forskrifter
• valgfriheden til at vælge mellem alle Nellemanns værksteder
• højere gensalgsværdi
• større køreglæde

Med en Nellemann serviceaftale undgår du!
• bekymringer, om der er penge på budgetkontoen til at servicere og vedligeholde bilen
• økonomiske overraskelser ved pludselige nedbrud og reparationer, op til 7 år.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 62% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu haft mit årlige eftersyn på …

Jeg har nu haft mit årlige eftersyn på MG EHS og fra første gang for 5 år siden til nu er der sket en voldsom meget positiv udvikling hos Nellemann Odense
WOW hvor det spiller godt. Lige fra tidsbestilling, indlevering, afhentning og alt imellem. Information hele tiden, om hvad der sker på sms eller tlf.
Kæmpe ros til hele teamet hos Nellemann Odense.

13 de fevereiro de 2026

Hej Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Jeg sørger for at værkstedet modtager de rosende ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er i bund og grund meget tilfredse…

Vi er i bund og grund meget tilfredse og de 5 stjerner går til Haftór som var automekaniker på vores bil - Go forklaring han kom med den vedhæftet video og de 5 stjerner går også til Tina ved telefonen som hjalp os - når det sagt er der et “men” . Vi undre os over, at vi får 7 års garanti og betaler dyrt for service aftale med den tanke om, at der så ikke kommer ekstra, men det gjorde der så alligevel. Sporing er så ikke med under hverken garanti eller service aftale . Det kunne ha været meget være, men vi undre os over at man ikke har en sporing af bil med i en service aftale på en ny bil.
Næste ting er at vores A/C anlæg ikke er blevet serviceret nogensinde fordi det heller ikke var med i service aftalen og jeg selv skulle finde ud af det og ikke blive oplyst om det . Rimelig vigtig når det skal efterses 1 gang om året . Vi troede, at med sådan en service aftale skulle vi ikke tænke på noget, men vi er blevet klogere som første gangs ejer af ny bil.

17 de fevereiro de 2026

Hej Kennet,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for de 5 stjerner til både vores mekaniker og vores kollega på telefonen. Det betyder meget for os at høre, at I følte jer godt hjulpet og fik en grundig forklaring – det sætter vi stor pris på.

Samtidig vil vi gerne takke for jeres ærlige feedback. Vi forstår fuldt ud jeres undren omkring serviceaftalen og garantien. Når man investerer i en ny bil med både 7 års garanti og en serviceaftale, er det helt naturligt at forvente, at man ikke møder uforudsete ekstraudgifter.

Sporing er desværre ikke inkluderet i standard serviceaftalen, da behovet kan variere afhængigt af kørselsmønster og slid.

Vedrørende A/C-anlægget har I ret i, at det er vigtigt med regelmæssig kontrol. Hvis det ikke har været tydeligt kommunikeret fra vores side, beklager vi det.

Som førstegangsejere af en ny bil kan det være svært at gennemskue alle detaljer, og her skal vi naturligvis være bedre til at vejlede.

Tak igen for jeres feedback – den hjælper os med at blive bedre.

venlig hilsen

Tina / Nellemann

Classificada 5 em 5 estrelas

Nellemann Ishøj, den gode værkstedsoplevelse.

Kæmpe ros til Nellemann i Ishøj. De sødeste mennesker bag skranken tager pænt imod, når man skal ha bilen til service.
De er virkelig gode til at forklare, og til at gennemgå serviceskema.
Tillidsfuld Mekaniker som man kan stole på, og som yder en virkelig god service.
Skønt venteområde, og bare rigtig god stemning generelt.

17 de dezembro de 2025

Hej Lone

Tusind tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på.

Det betyder rigtig meget for os når kunderne føler sig i gode hænder.

Vi gør hvad vi kan for at yde den bedste service og bliver så glade når det bemærkes med sådan en flot anmeldelse.

Hav en fantastisk dag 🙂

venlig hilsen Elsebeth, Nellemann Ishøj

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice – langt over vores forventninger.
Fra det øjeblik min kone og jeg trådte ind ad døren hos Nellemann A/S, Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J, og til vi 14 dage senere hentede vores nye bil, har vi oplevet en yderst professionel, behagelig og imødekommende behandling fra David Haftkhanegie.
David er nok den sælger, der har overrasket mig mest. Selvom han tydeligt havde travlt, tog han sig alligevel god tid til at køre en tur med os og gennemgå bilens funktioner grundigt.
David fremstår:
rolig og i øjenhøjde
effektiv og samtidig meget behagelig
yderst professionel
med stor viden om bilerne
og med et dejligt glimt af humor
Det virker samtidig som om, at David og hans kolleger gør et rigtig godt stykke arbejde – og har det sjovt imens.
Tak for handlen, David.
Det har været en fornøjelse at modtage din rådgivning og kundeservice.
De varmeste anbefalinger til Nellemann i Viby J – og især til David Haftkhanegie.
Michael Pedersen

12 de fevereiro de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for dine rosende ord og dine 5 stjerner.
Jeg sørger for at sende dem videre til David

Mvh Tina / Nellemann

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig hjælpsom og god service !

10 de fevereiro de 2026

Hej Diana,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mekanikere, jeg kan stole på, tak

Grundigt eftersyn med forklaring og OBS på hvad der ud over det aftalte er behov for at få ordnet

9 de fevereiro de 2026

Hej Birthe,
Tusind tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Jeg sender din besked videre til værkstdet.

Meget god

Meget god, jeg er tilfreds

4 de fevereiro de 2026

Hej Mohammad,

Ingen service som altid

jeg kan forstå I går meget op i at træne jeres medarbejdere i god service – det gælder åbenbart primært lige indtil bilen er solgt.

Min ellers “fantastiske” MG er nu igen på værksted. 7. gang på 3 år med præcis samme fejl: HV battery failure. Den gik i stå sidste onsdag, og der kunne I naturligvis først kigge på den tirsdag. Jeg ringer så pænt tirsdag for at høre, om den mon var klar omkring kl. 16 – men nej.

Jeg spørger derefter, om I vil forlænge lånebilen gennem roadservice. Det ville I selvfølgelig ikke. Til gengæld lovede I at kigge på bilen igen i dag og vende tilbage om en eventuel lånebil fra jer selv. Det må være en af de opkald, der forsvandt i den gode service – for jeg har naturligvis stadig ikke hørt noget.

Så jeg sidder bare og venter i spænding på, hvornår I får tid til at levere den garanti, I ellers var så begejstrede for at sælge med bilen: 8 års batterigaranti og roadservice med lånebil, når uheldet er ude.

Batteriet mener I jo selvfølgelig ikke fejler noget – selvom bilen sjovt nok stopper med at virke, så snart temperaturen falder under 0 grader. Men jeg går ud fra, at endnu en kreativ lappeløsning er på vej, for det ville jo være ærgerligt at skulle skifte batteriet, når det er dyrt.

4 de fevereiro de 2026

Gode dygtige folk

Gode dygtige folk der tager sig af min bil

2 de fevereiro de 2026

Hej Bertha,
Tusind tak for dine rosende ord og dine 5 stjerner.
Mvh Tina / Nellemann

Classificada 5 em 5 estrelas

Selvom der var travlt på værkstedet…

Selvom der var travlt på værkstedet fandt de tid til at fixe mit dæk der tabte luft (punkteret). Takker for god service :-)

30 de janeiro de 2026

Hej B.,
Tusind tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Jeg sørger for at værkstedet modtager de rosende ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vil blot give en positiv anmeldelse af…

Vil blot give en positiv anmeldelse af Nellemann i Valby. Selvom de ligger i den dyre ende på MG service/værksted (har altid brugt Nellemann) så har jeg af flere omgange oplevet dem som meget kundeorienteret, når der har været reparationer/fejl på min MG. Jeg har lige fået skiftet min multimedieskærm “pr. kulance”. Det er rart at vide at man har et godt værksted, der går langt for deres loyale kunder.

28 de janeiro de 2026

Hej Danny

Tusind tak for de pæne ord, og for din loyalitet.
Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores værksted som kundeorienteret, og at vi har kunnet hjælpe dig på en god måde.
Vi sætter stor pris på din tillid, og ser frem til at tage godt hånd om din MG fremover.

Mvh Kim Marco – Eftermarkedschef Nellemann Valby

God behandling ved Nellemann Odense

Jeg har netop købt bil (MG) hos Nellemann Odense, hvor vi fra vi trådte ind første gang følte os taget godt hånd om. Personalet var meget venlige og gav sig god tid til at rådgive os. Vi har fået ærlig rådgivning, vi ikke følte handlede om at sælge dyrest mulige løsninger til kunder som os, der ikke på forhånd havde en masse viden om biler. Vi er rigtig glade for den behandling vi har fået af Mike, og det andet personale ved Nellemann Odense.

18 de janeiro de 2026

Hej Maria,
Tusind tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Jeg sørger for at Mike modtager de rosende ord.

Classificada 2 em 5 estrelas

service og syn, synede den ikke og tog hjem.

Sendte bilen til service og syn.
Fik så opkald om at bilen skulle spores, pga skævt dækslid så bilen skulle være der til næste dag og have nye dæk.
Fik ikke besked om at skulle hente den så den var ikke klarmeldt men måtte ned og eftersøge den og afhente den - værkstedet var gået hjem på weekend.
En time efter får jeg besked om at bilen ikke er synet og det kunne jeg nok selv lige klare i ugen efter.
Flot. Service og syn - men uden syn.

23 de janeiro de 2026

Hej Gammel mand

Tak for din feedback.
Bilen skulle have monteret 2 nye dæk og efterfølgende spores.
Dækkene blev først leveret til os dagen efter, efter synshallen var lukket, og derfor kunne synet ikke gennemføres samme dag.
Bilen blev klarmeldt via video på SMS, hvor det også fremgik, at syn endnu ikke var udført.

Mvh Kim Marco – Eftermarkedschef Nellemann Valby

Jeg kom hurtigt til

Jeg kom hurtigt til, selvom der ikke var nogen ledige tider. Omhyggelig kundeservice

16 de janeiro de 2026

Hej Niels,

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg føler mig snydt efter service på…

Jeg føler mig snydt efter service på min Kia. En trækakselmanchet blev udskiftet under reklamation, men ved næste service ville de skifte begge igen uden tydelig forklaring. Jeg blev ikke informeret om brug af uoriginale dele, og regningen endte højere end aftalt. Dårlig kommunikation og uretfærdig behandling. Not recommended.

29 de dezembro de 2025

Hej Ramazan

Først og fremmest skal jeg beklage din oplevelse hos os, det er absolut ikke mening at du skal føle dig snydt, når du har været her.

Jeg har kigget nærmere på sagen og kan se som du selv skriver, at den 23/5-2025 fik du skiftet trækaksel manchetten i højre side og ved dit næste besøg 29/12-2025 skulle begge skiftes, grundet du har kørt mange kilometer.

Vi valgte at give dig kulance på højre side og derfor har du kun betalt for venstre side.

Vi er klar over at det trak ud med arbejdet fordi vi ventede på reservedel og dette er vi selvfølgelig kede af.

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi håber at se dig igen.

Hav en fantastisk dag.

venlig hilsen
Elsebeth, Nellemann Ishøj

Rart personale
Veludført arbejde

15 de dezembro de 2025

Hej Daniel,
venlig hilsen Tina/Nellemann

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais