Købte en brugt bil hos Nellemann i Roskilde. Helt igennem positiv oplevelse. Vi havde samme kontaktperson igennem hele forløbet (Philip Sommer) som forstod vores behov og var lydhør. Da der opstod pr... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var ude og prøve en MG4 Electric hos nellemann i Valby og endte med at gå derfra med en slutseddel. Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den serv... Ver mais
A empresa respondeu
Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage. Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange ud... Ver mais
Vi har købt en brugt bil ved Nellemann i Viby, og af alle vores brugtbilskøbsoplevelser, var dette klart den bedste. Den direkte årsag til vores gode humør er vores sælger, Gustav. En god bilforhandle... Ver mais
Escrito pela empresa
Vi sælger og servicerer Kia, Fiat, Ford og Volvo. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række muligheder. Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt
Din tilfredshed er med andre ord vores berettigelse.
Jørgen Gravgaard, Adm. Direktør
Escrito pela empresa

Aftalen der betaler sig!
Jens Juuls Vej 14, 8260, Viby J, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Den 19. december 2024 indgår vi en købsaftale med Nellemann Odense om en brugt MG ZS til en pris på 199.800, som vi underskriver samme dag. Dagen efter, d. 20. december kontakter vi om eftermiddagen Nellemann Odense for at aftale betaling og afhentning af bilen senere samme dag. Bilen betales med en straksoverførsel og afhentes d. 20. december om eftermiddagen.
Lørdag morgen d. 21. december finder vi ud af, at den samme bilmodel om fredagen d. 20. december er blevet nedsat til samme pris, som vi har givet for den brugte MG ZS via en pressemeddelelse fra MG. Dette har vi intet fået at vide om, hverken da vi kontakter Nellemann Odense EFTER, at pressemeddelelsen er udsendt, og ej heller, da vi afhenter bilen.
Lørdag d. 21. december tager vi derfor kontakt til Nellemann Odense for at finde en mindelig løsning eller lade handlen gå tilbage. Nellemann Odense beder os om at komme med et oplæg til, hvad vi kan acceptere i den givne situation for ikke at lade handlen gå tilbage, hvilket vi fremsender samme dag. Nellemann Odense vil vende tilbage mandag d. 23. december inden middag.
Mandag d. 23. december har vi intet hørt, så vi kontakter selv Nellemann Odense, og får at vide, at de blot fastholder handlen.
Nellemann Odense bryster sig af værdier som troværdighed og proaktivitet. Dette har vi til gode at opleve og står nu tilbage med en bil, der er 70.000 mindre værd, og som vi mener, er blevet handlet i ond tro.
Vi skriver derfor dette, så andre ikke kommer til at stå i samme situation og advarer kraftigt om at handle, både med MG og Nellemann koncernen inkl. Nellemann Odense!!!

Resposta da Nellemann A/S
Endnu et tak til Martin Milvang, for god service i forbindelse med køb af bil hos Nellemann i Valby.
Martin er nærværende, venlig og ikke mindst ærlig, alt hvad jeg værdsætter ved en god sælger.
Vh. Pernille

Resposta da Nellemann A/S
Vi har anskaffet os en MG4 igennem Nellemann Valby, og det har været lidt af en øv oplevelse. Vi har konstateret, at aircondition i bilen ikke virker særlig pålideligt og vil kun give varme halvdelen af gangene, og ellers er det kold luft for resten. Det fandt vi ud af allerede kort tid efter vi fik bilen sidste vinters. Det er ellers ret kritisk når man har et barn på 2 år som skal holde varmen i bilen. Værksted tider skal man lede længe efter for der går da minimum 2 måneder før de har tid til at se en. En tur på værksted med bilen og fejlen er ikke udbedret men vi dropper en ny tid da vi gik sommeren i møde og man kunne håbe på det løser sig selv. Naivt ja, men det svært at skaffe en værkstedstid og når det altid er minimum 2 måneder i fremtiden er der mange grunde til det ikke kan passe ind i kalenderen. Nu går vi vinteren i møde igen og samme problem finder sted og værksted ventetiderne er ikke blevet bedre, tværtimod.
Vi er også så heldige at være flyttet i hus og fået vores egen ladestander. Det viser sig så bare, at MG4 af en eller anden grund ikke vil oplades. Værkstedet påstår, at det må være vores ladestander der ikke fungerer selvom 3 andre biler kan lade upåklageligt. Vi har ellers jævnligt problemer med diverse ladere skal bruge adskillige forsøg på at få forbindelse til bilen. Ikke meget kundeservice at hente, og ærligt at betale dyre domme for at få etableret en ladestander vi nu ikke kan bruge.
Vi skiller os snart af med bilen så vi kan få noget der er lidt mere pålidelidt, og forhåbentlig med værksteder der kan hjælpe når der er problemer.

Resposta da Nellemann A/S
Ingen forståelse for at servicere vores bil på Bornholm
Fik et arrogant svar ingen forståelse

Resposta da Nellemann A/S
From the moment I walked into the Nellemann Valby showroom, the customer service was impeccable. I met Martin Milving, who made my car purchase journey not only a breeze but was also very patient with me because I was quite indecisive. He asked about my needs and guided me through the process of choosing a car that met my requirements.
While waiting for the car to arrive, Martin always kept me updated on the status. When the car arrived, he took his time to explain the main features of the car which was very helpful.
Being an expatriate meant that I had minimal information regarding driving in Denmark and he went out of his way to ensure I got all the information required on matters relating to owning a car in Denmark. I would recommend Nellemann and more specifically Martin for his exemplary service!
Kind regards,
Roseanne

Resposta da Nellemann A/S
De svarede hurtigt på vores spørgsmål. Hurtig levering flinke medarbejder

Resposta da Nellemann A/S
Vores problem med bilen blev taget meget seriøst, og informationen undervejs har været rigtig god.

Super god service.
Vi ringer på en Kia EV9 GT-LINE med alt i udstyr. Den står i Viby og vi køre fra Herning med det samme efter vores opkald. Faktisk skal vi bare tjekke om bilen har den plads ift autostole som var vores store bekymring.
Da vi triller ind hos dem kører han den frem med det samme. Jeg får forsigtig smidt autostole i bilen og vi siger at vi faktisk ikke behøver at prøvekører den denne gang men gerne vil have et bud på vores 2 biler vi vil smide i byt.
Han vender tilbage med et seriøs godt bud og spørger pænt om han kan gøre andet for at hjælpe på handlen. Jeg joker med at lidt ekstra rabat vil aldrig være dårligt.
Det kommer han med og vi ender ud i at kører over til ham igen efter den weekend og prøvekøre bilen. Lige efter sætter vi os ned og skriver under på en slutseddel.
Nellemann har en super service og kun venlig og imødekommende sælger. Vi vil gerne fremhæve Stefan for at være rart og venlig samt imødekommende.
Stor ros herfra

Resposta da Nellemann A/S
Jeg havde en fantastisk oplevelse med bilsælger Martin fra Kia Valby. Han var utrolig informeret om bilen og kunne besvare alle mine spørgsmål med lethed. Martin var venlig og imødekommende, hvilket gjorde hele købsprocessen meget behagelig. Han var altid til at få fat i, hvilket jeg satte stor pris på, da det gjorde kommunikationen nemmere.
Servicen var i top, og jeg følte mig virkelig godt tilpas under hele forløbet. Martin tog sig tid til at sikre, at jeg forstod alle funktionerne i bilen, og han gjorde en stor indsats for at finde den perfekte bil til mig. Jeg kan varmt anbefale Martin til alle, der overvejer at købe bil hos Kia Valby.

Resposta da Nellemann A/S
Martin er meget imødekommende og grundig og tog sig god tid. Det gjorde det trygt at købe vores første bil.

Resposta da Nellemann A/S
I have just bought a MG HS plugin hybrid from Nellemanns Valby. The Nellemann guy, Martin, was absolutely amazing. I had some confusion with either going for full ICE vehicles or a plug-in hybrid vehicle. Martin was able to quickly rectify any confusion I took with me to the car showroom. It was not that I was willing to hear what he had to offer but we actually spent several hours discussing about cars. It is my first car and Martin was kind enough ro be patient, listened to all my queries and also responded to them accordingly. Hats off to Martin for his great salesmanship. I have met so many sellers when I visited so many car showrooms but Martin definitely stood out from the rest. Thank you Martin.

Resposta da Nellemann A/S
Jeg har ikke fået mit vinterdæk endnu. Jeg har afleveret det for 3 dage siden. Ingen opdateringer har jeg fået løbende.

Resposta da Nellemann A/S
Jeg har fået skiftet bildæk hos jer til fuld pris i Viby J. Men rygtet går på at jeres mekaniker laver det til halv pris efter lukketid.
Min nabo har gjort mig bekendt med dette.

Resposta da Nellemann A/S
Kort ventetid, god gennemgang og høj service.

Resposta da Nellemann A/S
Vi skulle have vores bil til service.
Den kom hjem med risede fælge.
Jeg ringede derned for at høre hvad der var forgået med bilen hvorefter de fortæller de ikke tager dækkene af ved service. Dog havde vi fået en video hvor man kunne se de i hvert fald havde haft det ene dæk af. Allerede der mistede vi tilliden til dette sted. De bad os komme ned så de kunne se det men efter 5 min konstaterede de at det var en kantsten den var kørt op af. Vi har haft to andre fagmænd til at kigge på det og de fortæller afmærkende IKKE kan være lavet på kantsten da de er lodrette og ikke vandrette som det er normalt hvis man køre på en kantsten.
Det tog dem 5 min at vurdere de intet ville gøre for os og det var vores egen fejl. Vi er rasende!
Jeg anbefaler ikke dette sted da i kommer af med alt for mange penge samt flere skrammer end da den kom. Vi har haft bilen 6 mdr. og passer så fint på den.
Vi havde desværre ikke før billeder men det har de heller ikke så de kan fylde jer med løgn og skubbe fejlen over på kunden.
Vi kom af med et service eftersyn og smadre fælge. FØJ en forfærdelig service.
HOLD JER VÆK!

Resposta da Nellemann A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.