Nellemann A/S Opiniões 1925

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en brugt bil hos Nellemann i Roskilde. Helt igennem positiv oplevelse. Vi havde samme kontaktperson igennem hele forløbet (Philip Sommer) som forstod vores behov og var lydhør. Da der opstod pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var ude og prøve en MG4 Electric hos nellemann i Valby og endte med at gå derfra med en slutseddel. Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den serv... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage. Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt en brugt bil ved Nellemann i Viby, og af alle vores brugtbilskøbsoplevelser, var dette klart den bedste. Den direkte årsag til vores gode humør er vores sælger, Gustav. En god bilforhandle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Sobre Nellemann A/S

Escrito pela empresa

Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service. Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds. Det er uanset om du er på jagt efter ny eller brugt bil, har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel eller lidt ekstraudstyr til din bil.

Vi sælger og servicerer Kia, Fiat, Ford og Volvo. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række muligheder. Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt

Din tilfredshed er med andre ord vores berettigelse.

Jørgen Gravgaard, Adm. Direktør

Nellemann AS

Escrito pela empresa

TAK FOR ANMELDELSERNE!
Vi er utrolig glade for, at du/I tager tiden til at anmelde vores indsats – kort som langt – godt som skidt. Vi bruger responsen i jagten på at yde den bedste service for jer som kunder, samt skabe de bedst tænkelige rammer for virksomheden og dens medarbejdere. Med andre ord - Din tilfredshed - er vores berettigelse. Lars Simper, Adm. Direktør
VI HAR EN KLAR MÅLSÆTNING!
Mindst 95% af vore kunder skal kunne anbefale os. Hos Nellemann har vi valgt at synliggøre vores kundeanmeldelser via trustpilot.dk. For dig som kunde eller kommende køber, giver det et godt overblik og er ligeledes en sikker måde, til at træffe den helt rigtige beslutning, – hvad enten det gælder køb af ny bil eller ønsket om et serviceeftersyn til bilen.
NELLEMANN KUNDECENTER
Vi vil gøre vores bedste for at løse dine behov og indfri dine forventninger, eller gøre brug af en kollega med de rigtige kompetencer dertil. Vi tager hånd om din bil gennem hele dens livscyklus, lige fra købet gennem serviceoplevelsen til et genkøb af ny bil. Vores serviceniveau over for dig, er afgørende for den merværdi vi kan skabe i forholdet mellem os og dig, som kunde.
GRATIS SERVICERÅDGIVNING
Informativt, trygt og helt gratis! Vi ønsker altid, at du som kunde har det fulde overblik over udgifterne inden vi begynder at reparere eller servicere din bil. Derfor har vi indført en servicerådgivning, som tager dig hele vejen rundt om bilen i rolige og pæne omgivelser.

Serviceaftale fra kun kr. 340,-

Aftalen der betaler sig!

En serviceaftale hos Nellemann omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudsete nedbrud og reparationer. Du betaler et fast månedligt beløb via PBS, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometertal i perioden.

Hvad indeholder en Nellemann serviceaftale?

En standard serviceaftale omfatter disse punkter:
• Service og vedligeholdelse
• Ferietjek
• Udskiftning af pærer
• Top-up-service i hele perioden
• Synsgebyrer
• Kørsel til syn
• Bilvask efter hvert besøg

Tilvalg
• Lånebil under service og reparation
• Aftalen kan suppleres med en dækaftale, som indeholder udgifter til standardsommer- og vinterdæk.
• Dækopbevaring inkl. ombytning.
• A/C aftale.

Med en Nellemann serviceaftale er du sikret
• én fast månedlig udgift til service og vedligeholdelse
• professionel, autoriseret service og vedligeholdelse
• originale reservedele
• en altid ajourført og opdateret bil i henhold til fabrikkens forskrifter
• valgfriheden til at vælge mellem alle Nellemanns værksteder
• højere gensalgsværdi
• større køreglæde

Med en Nellemann serviceaftale undgår du!
• bekymringer, om der er penge på budgetkontoen til at servicere og vedligeholde bilen
• økonomiske overraskelser ved pludselige nedbrud og reparationer, op til 7 år.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 62% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Dårlig service.

Har haft en dårlig oplevelse ved Nellemann Odense.
Jeg skal have en et år gammel bil på værksted, hvilket næsten er umuligt.
Jeg sendte en mail for at Bugge tid.
Efter en dag uden svar ringer jeg til værkstedet, uden sa komme gennem.
Sjovt nok er det ikke et problem at komme til salgsafdelingen, som ikke var til meget hjælp, de kunne ikke en gang stille om. Efter at have ringet 10 gange kom jeg gennem, fik godt nok en tid, men ingen lånebil, føler man bliver syltet.
Var det ikke fordi der er garanti på bilen, ville jeg aldrig bruge et så menneskefjendsk værksted.

11 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har valgt at bruge nellemann i…

Jeg har valgt at bruge nellemann i Odense til min Kia selv om det ikke er det nærmeste Kia værksted ifht hvor jeg bor . Jeg kan kun sige at jeg er meget positiv over den service jeg har fået, de er engageret og løsningsorienteret.
Den eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er at de ikke har gratis lånebil.

10 de fevereiro de 2025

Hej Jens,
Tusind tak for de 4 stjerner og din anmeldelse.
Den er vi glade for.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vedr. Nellemann, Viby, Aarhus.

Jeg har desværre haft en særdeles dårlig oplevelse hos Nellemann, Viby.

Jeg prøvede en brugt bil lørdag, søndag blev sælgeren og jeg enige om pris på sms, og aftalte at ringe sammen mandag, for at ordne det praktiske. Mandag formiddag ringer vi sammen, aftaler hvordan betalingen skal foregå, aftaler tid og sted for afhentning af bilen. Efterfølgende får jeg at vide, at en anden afdeling allerede har solgt bilen!

Det er særdeles skuffende og jeg beder sælger finde en tilsvarende bil til mig. Efter nogle opkald og sms’er stopper sælger med at svare mig og ghoster mig simpelthen.

Virkelig dårlig kundeservice.

3 de fevereiro de 2025

Hej Kirsten,

I lørdags var I forbi og fik en prøvetur i den ID.3, vi havde stående. Du ønskede ikke at handle på dagen, da du også ville prøve en Polestar et andet sted.
Dagen efter (søndag) skrev du at du godt ville have bilen, men du ville ikke lave noget kontraktmæssigt før om mandagen.
Desværre betød det at min kollega i en anden afdeling, solgte bilen samme søndag.
Dette blev jeg først opmærksom på om mandagen, efter vi havde snakket sammen, og jeg måtte derfor ringe tilbage med den lidt skuffende nyhed.

Du forlangte at jeg fandt et alternativ asap, og jeg sendte efterfølgende flere alternativer, hvor dine svar var ”prøv igen”

Jeg svarede dig ikke på om tirsdagen min fridag, men onsdag ringede jeg og havde fundet en helt identisk bil til dig.
Vi snakkede sammen om at den kommer hjem inden for 30 dage.
Du lød umiddelbart tilfreds med dette. Efterfølgende har du så ikke taget telefonen da jeg ringede, og heller ikke vendt retur på min sms.

Jeg håber du vil genoptage vores korrespondance, så vi kan få dig ud at køre i den bil du ønsker dig – og at du vil genoverveje din anmeldelse af os her på Trustpilot, som jeg ikke synes er helt fair.

Kærlig hilsen Stefan

Købte Niro EV hos Kia Valby

Købte NiroEV hos Kia Valby og blev betjent af Martin Milving.
Her fik vi en rigtig god betjening, venlig, behagelig og grundig orientering om bilerne.
Da vi hentede bilen, gav han sig god tid til at forklare om bilens funktioner og betjening.
🙂
John Wedberg.

Dato for oplevelse: 17. januar 2025

8 de dezembro de 2024

Hej John,

Mange tak for at tage dig tid, til at dele jeres gode oplevelser,

Jeg takker også for at dejligt forløb med jer – Jeg er sikker på i bliver rigtig glade for jeres nye Kia Niro 😊

Kan jeg være behjælpelig fremadrettet, må i endelig ikke tøve med at række ud,

Martin

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi indleverede vores MG4 Xpower til…

Vi indleverede vores MG4 Xpower til repetition den 16/12-24
Nu 1,5 måneder senere er bilen stadig ikke lavet.
Værkstedet venter på software opdatering.
Når vi ringer til værkstedet for at hører om status på bilen, bliver vi mødt med beskeden, vi ringer lige tilbage.
Men vi hører intet.

30 de janeiro de 2025

Hej Betina
Vil du venligst sende bilens reg,nr. til mig på kundecenter@nellemann.dk, så jeg kan se, i hvilken afdeling bilen står?
På forhånd tak.
Vibeke, Nellemanns kundecenter

Nellemann Valby

Har netop modtaget min Kia Niro EV som leasing gennem Nellemann Valby. Da jeg kom i december var det egentlig med henblik på at lease en MG4, Martin (sælger), informerede mig dog om deres leasing tilbud på Kia Niro EV, hvilket jeg er super glad for i dag. Jeg havde ikke selv kig på denne bil, så jeg må sige at det var super set af Martin! Vi fik hurtig en aftale i hus og der har ikke været en finger af sætte på forløbet. I dag, da jeg henter bilen får jeg en god gennemgang og præsentation af bilen og fik svar på de spørgsmål jeg havde som førstegangs elbilkører. Kan kun anbefale Nellemann Valby!

29 de janeiro de 2025

Hej Martin,

Tusinde mange tak, for at bruge tid til at beskrive din oplevelse med disse meget flotte ord, det betyder virkelig meget, tak!

Jeg er glad for vi fik sporet dig ind på den helt rigtige bil til dig, som jeg er helt overbevist om, i nok skal blive virkelig glade for!

Hele forløbet har bestemt også været en dejlig let og gnidningsfri fornøjelse herfra, så det må jeg også takke mange gange for 😊

På gensyn!

Martin Milving

Classificada 2 em 5 estrelas

Lad være med at få lavet service i Valby

Denne anmeldelse er specifik på Kia Valby. Jeg har købt bil og ellers fået min bil serviceret at Nellemann/Carspecial Ishøj, som fortjener 5 stjerner!
Jeg bor dog i Valby og valgte at tage min 9 år gamle Kia til et stort service dernede.
Jeg fik en video tilsendt med de fejl der skulle udbedres på bilen og derefter var værkstedet umulige at komme i kontakt med. De oplyser i videoen at det er farligt at køre i bilen hvis ikke de fejl bliver udbedret. Selvom jeg beder dem om at kontakte mig via den sms de har sendt mig og forsøger at ringe til dem adskillige gange i flere timer, hvor jeg blot får af vide at de har travlt, er der ingen respons eller tilbagemelding fra deres side.
Jeg tager så ned og henter bilen og får et prisoverslag på hvad der skal laves og de oplyser der at jeg da godt kan køre i bilen, men hvis der er nogle lamper der blinker så skal jeg køre ind til siden.
Jeg vælger så at tage min bil på et andet værksted umiddelbart efter. Jeg kører slet ikke i bilen i den uge fra den var hos Nellemann og til den kommer på det andet værksted.
På det andet værksted finder de mange flere fejl ved bilen som SKAL udbedres. Nellemann har simpelthen slet ikke været grundige nok. Bremseklodser og skiver SKULLE skiftes og derudover havde de hos Nellemann strammet min håndbremse så meget at den ikke kunne bruges. Venstre kaliber skulle skiftes, som de også havde sagt hos Nellemann, men højre kaliber var også ødelagt og det afgav en lugt hver gang jeg bremsede. Det gjorde den ikke inden jeg afleverede hos Nellemann.

De er sikkert fine og flinke nok når man skal købe en ny bil, men jeg vil aldrig bruge eller anbefale dem til service!

22 de janeiro de 2025

Nelleman Roskilde hold jer væk

Var i kontakt med værksted i Roskilde vedr. opdatering af service dato, hvor jeg spurgte vedkommende om der var andet jeg skulle være opmærksom på vedr. garanti og service, det var der ikke fik jeg at vide.
1,5 måned senere læste jeg på MG forum at man skal huske at få bilen rust og lak tjekket inden 1. reg. dato årligt for at beholde garanti.
Jeg ringede til samme person og spurgte om der var noget om det, for reg. dato var 3 uger efter vores første samtale.
Ja, du har mistet garanti på rust og lak fordi du ikke fik den tjekket. Jeg ringede og spurgte om der var noget jeg skulle være opmærksom på mht. garanti, hvor du sagde nej, så det er uacceptabelt sagde jeg.
Vedkommende ville ikke tage ansvaret og mente jeg specifikt skulle have spurgt til rust og lak garanti istedet for generelt garanti.
Takket være denne elendige oplevelse solgte jeg min Mg Zs Ev som jeg var glad for og havde købt for 3 måneder siden.
Elendigt at professionelle man kontakter for at få råd og vejledning til garanti kan være så uprofessionel
Resultat: solgte bilen i vrede over behandling med stort tab.

23 de janeiro de 2025

Hej Omer

Da vi i sin tid startede vores dialog, spurgte du ind til softwareopdateringer som vi her fik en snak om ville blive udført i forbindelse med værkstedsbesøg.
Da din bil blev oprettet i det danske garantisystem, blev informationer vedrørende service givet videre til forhandleren som du købte bilen af.
Det er til enhver tid forhandleren der sælger dig bilen produktet der ved indgåelse af handlen på bilen skal give dig den fornødne information omkring servicering samt vedligeholdelse af bilen.

Thomas Alexander Voelsberg Andersen, servicerådgiver, Roskilde

Ærgerlig oplevelse

Egentlig utroligt, at service kan falde så drastisk.

Vi er et par, der har været på udkig efter en ny fælles bil og har fået et godt øje til en Kia, som vi gerne ville se nærmere på og have en byttepris på ift. vores nuværende 2 biler. Vi kontakter en række forskellige forhandlere, for at få indhentet nogle priser og kommer i den forbindelse i kontakt med Andreas, fra Kia Nellemann Ishøj. I starten snakker vi med en sælger, der virker enormt engageret og gerne vil finde tal og lignede frem til os og vi bliver faktisk yderst imponeret over den service der bliver givet og hvor hurtigt vi får svar. Men… Desværre er det en for høj standard at ligge som service, som så kun er dalet siden. Vi laver en aftale med sælger om, at han gerne må finde nogle priser og en estimeret leveringstid frem på bilen. Vi får virkelig så god service, at vi snakker om, at benytte netop Kia i Ishøj til vores salg og køb (nu skal det også siges, at vi allerede havde været ude hos to andre, der i princippet kunne sælge os noget, da vi er meget varme købere, men hvor vi er gået hjem mindre glade end da vi kom, udelukkende pga service). Desværre i det her tilfælde, falder servicen markant… Vi går fra at have en dialog med en sælger, som svarer enormt hurtigt, til nu at have ventet over en uge på et svar, som vi blev lovet samme dag. For os gør det ikke noget, at man ikke kan overholde de svartider man giver - det vigtige er, at man har køberen med i forløbet. Vi snakker med sælger både torsdag og fredag og får besked om, at vi vil få svar samme fredag, bare lidt senere - da vi ikke har fået svar fredag, vælger vi at give sælger til mandag for at få et svar, men heller ikke mandag hører vi noget. Nu sidder vi her, over en uge senere og sælger har slet ikke kontaktet os, ikke engang med besked om, at det vil tage lidt længere tid med et svar. Det synes vi ærligt talt, er drøn ærgerligt, da vi havde fået sådan et godt indtryk. Nu står vi så i en situation, hvor vi tager kontakt til en af de andre forhandlere, som vi har snakket med, for vi vil faktisk bare gerne have lov til at købe vores drømmebil.

25 de janeiro de 2025

Meget servicemindede og hjælpsomme

Meget servicemindede og hjælpsomme, så vi fik købt det rigtige til vores bil

20 de janeiro de 2025

Hej Frank,
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Dem er vi glade for.
Mvh. Tina / Nellemann Kundecenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har de sidste 4 måneder, købt to biler af Martin hos Nellemann i Valby. I begge forløb, har han været meget troværdig, reel i forhold til bytteprisen og helt utrolig serviceminded. Vi kan på det varmeste anbefale at tale med Martin næste gang du skal købe eller sælge din bil.

20 de janeiro de 2025

Hej Flemming,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen, samt de pæne ord.

Det har også været en fornøjelse herfra, jeg takker for begge gange, og jeg er glad for at kunne holde jer godt kørende,

Jeg er helt overbevist om, i vil blive utrolig glade for begge biler!

På gensyn!

Martin Milving

Ny elbil hos Nellemann

Købte ny elbil hos Nellemann i Valby lige før jul 2024. Rigtig fin service fra Martin i forbindelse med køb. Og når vi har ringet om et teknisk spørgsmål til bilen har han været utrolig hjælpsom. Anbefales.

20 de dezembro de 2024

Hej Torsten,
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.
Den er vi meget glad for.

Kundeservice

Er efterhånden så træt af, at det aldrig, som i aldrig, er muligt at komme i kontakt med kundecentret pr. telefon. Det er dårlig service!!!

17 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og var super til at…

Rigtig god service og var super til at følge op løbende. Tak til Martin for en god handel :)

9 de dezembro de 2024

Hej Zenia,
Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse.
Den er vi meget glad for.

Classificada 4 em 5 estrelas

30000 km service EV6

Fin service ved aflevering af bilen. Eneste lille minus er at der var ca. en måneds ventetid på et 30000 km eftersyn på en EV6.

10 de janeiro de 2025

Hej Per,
Tusind tak for de 4 stjerner og din anmeldelse.
Den er vi glad for. Beklager den lange ventetid.

Classificada 2 em 5 estrelas

Til MG/Nellemann Aarhus

Til MG/Nellemann Aarhus

(Jeg ønsker bare at få en tid på værkstedet, så I kan kigge på de problemer, jeg oplever med min bi. Men næsten umuligt at komme i kontakt med jer)

Jeg købte en MG EHS fra Nellemann Aarhus i 2023 og har løbende fået udført den periodiske service hos jer for at opretholde garantien. Desværre oplever jeg følgende tre problemer med bilen, som jeg har dokumenteret med både video og billeder:

Gearproblemer: Når det er koldt udenfor, har bilen svært ved at skifte fra "P" til "D" eller "R" og omvendt. Det kræver ofte op til 10 forsøg, før det fungerer.
Utæt rude: Den indvendige side af bilens forrude bliver gennemblødt hver nat, og i kolde perioder opstår der frost på indersiden.
Lækage ved passagersiden: Over højre forsæde, ved vinduet, drypper der vand ned. Efter regnvejr samler der sig vand på kantlisterne, som derefter drypper ind i bilen.
Jeg har forsøgt at kontakte jer på flere måder:

Jeg har ringet til værkstedet og mødt telefonsvareren, der oplyser, at I har travlt. Jeg har efterladt mit navn, bilens registreringsnummer, en beskrivelse af problemerne samt mit telefonnummer, men jeg har desværre aldrig modtaget et opkald tilbage.
Jeg har også sendt flere e-mails med en udførlig beskrivelse af problemerne og en anmodning om at få en tid på værkstedet, men jeg har endnu ikke fået svar.
Jeg håber, at denne henvendelse kan føre til en hurtig løsning, da problemerne har stor betydning for bilens funktion og komfort. Jeg ser frem til at høre fra jer snarest muligt.

Davud Aslan
Bilens reg: DT 86 648

8 de janeiro de 2025

Hej Davud

Jeg har undersøgt sagen hos vores teleudbyder.

Forløbet er således:

Du har haft ringet til vores hovednummer d. 6.1.2024 kl. 14:42.
Derefter har du valgt at tale med vores værksted, som du efterfølgende kom i kø til.
Min kollega besvarede dit opkald.
Desværre er der sket en fejl, så min kollegas telefon har afbrudt samtalen allerede efter et enkelt sekund.
Men vi kan ikke spore andre indgående opkald eller beskeder fra dig i indeværende uge.
Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at det ikke har været muligt at komme igennem til os, og at dette ene fejlopkald har udløst en dårlig anmeldelse hos Trustpilot.

Jeg vil bede dig om at ringe direkte til mig på 40384638, så vi kan få lavet en tid til din bil på vores værksted og dermed få løst problemerne.

Morten Pedersen

Upålidelig og arrogante..

Upålidelige og arrogante – undgå Nellemann

Jeg vil aldrig handle med Nellemann igen og kan absolut heller ikke anbefale dem. Vi har været igennem et langt og kompliceret forløb, som er svært at forklare i detaljer, men hovedsagen er:

I december 2023 købte vi en Kia Sorento hos Nellemann Valby. Vi underskrev slutsedlen via NemID og aftalte, at bilen skulle afhentes en uge senere. Kort tid efter handlen var afsluttet, ringede sælgeren og meddelte, at bilen desværre var blevet dobbelt solgt. Han forsikrede os dog, at det nok var en fejl, og at bilen sandsynligvis stadig var vores. Han ville vende tilbage dagen efter.

Dagen efter blev vi ringet op igen og fik besked om, at bilen allerede var solgt til en kunde i Odense før os. Vi var i chok og uforstående, for vi havde jo underskrevet en slutseddel og afsluttet handlen korrekt. Hele situationen føltes dybt uretfærdig og frustrerende. Det var vores første rigtige bilkøb, og vi havde lavet en god handel til 499.000 kr.

Vi kontaktede FDM, som hurtigt bekræftede, at vi havde ret, og at vi skulle tilbydes en tilsvarende bil til samme pris. Men så ændrede sælgeren fuldstændig tone, da vi nævnte, at vi havde talt med FDM. Han blev pludselig arrogant og ubehagelig, og sagde, at vi "bare kunne gå til FDM, for de kunne alligevel ikke gøre noget". Kort efter blev vi blacklistet fra alle Nellemanns forhandlere. De nægtede at sælge os en bil, medmindre vi droppede sagen hos FDM.

De alternativer, vi blev tilbudt, var desuden ældre biler med flere kilometer og til højere priser end den bil, vi oprindeligt havde købt. Det var simpelthen uacceptabelt, at et stort firma som Nellemann kan behandle deres kunder på denne måde.

Ekstra kommentar:

Sagen blev taget op i Ankenævnet for Biler. Desværre blev der stemt nej af to ud af tre medlemmer, selvom den ene klart havde forstået sagen og stemte for os. De to, der stemte imod, misforstod sagen og det beløb, vi ønskede dækket. Vi forsøger nu at få sagen genoptaget og overvejer at tage den videre til retten. Hele forløbet har været dybt kritisabelt, og Nellemanns arrogante og uprofessionelle tilgang under hele processen er under alt kritik.

Vi er selvfølgelig åbne for dialog, men vores erfaring med Nellemann Valby gør det svært at tro på en fælles løsning. Derfor har vi ikke aktivt søgt dialog om et forlig.

En sidste note: Jeg har fjernet sælgerens navn fra denne anmeldelse, da Nellemann mener, det overtræder reglerne, selvom det samme navn optræder i deres positive anmeldelser på Trustpilot. Det er åbenbart kun tilladt at nævne navne, når det er i positiv sammenhæng.

Mit råd: Hold jer langt væk fra Nellemann.

7 de janeiro de 2025

En dybt skuffende oplevelse med Nellemann A/S, Valby

Vi havde glædet os til at købe vores drømmebil, men hele processen hos Nellemann A/S i Valby har været præget af fejl, dårlig kommunikation og manglende vilje til at tage ansvar for deres egne fejl.

Efter at have skrevet under på slutsedlen via NEM ID, modtog vi samme dag besked om, at bilen allerede var blevet solgt til en anden. Til trods for en bindende slutseddel nægtede Nellemann at levere en tilsvarende bil eller tilbyde en rimelig kompensation. Flere samtaler med deres sælger og advokater førte kun til frustration, da de afviste ethvert ansvar og forsøgte at tilbyde biler, der på ingen måde levede op til den oprindelige aftale.

Deres håndtering af sagen var uprofessionel, og deres advokater forsøgte endda at intimidere os med tidligere afgørelser, der overhovedet ikke var relevante for vores situation. Hele forløbet kulminerede i, at vi måtte gøre brug af FDM og købe en dyrere bil fra en anden forhandler og lide et betydeligt økonomisk tab.

Som en yderligere kommentar vil jeg gerne fremhæve, hvordan Nellemann i tidligere tilfælde har fastholdt handler ud fra slutsedler, som de selv understreger i deres svar til en anden utilfreds kunde på trustpilot:

"Den brugte MG ZS, som du har købt, blev handlet, betalt og afhentet på baggrund af de vilkår, der fremgår af slutsedlen, som blev underskrevet af begge parter. Prisændringer på biler efter en handel kan forekomme og afspejler markedssituationen på det pågældende tidspunkt. Vi forstår, at dette kan være frustrerende, men vi er nødt til at fastholde handlen, som den er indgået."

Det virker derfor paradoksalt, at Nellemann ikke ønsker at fastholde vores handel, men i stedet annullerer den uden at tilbyde en tilsvarende løsning. Denne dobbeltmoral efterlader et indtryk af, at reglerne kun gælder, når det er til deres egen fordel.

Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at handle med Nellemann A/S. Hvis noget går galt, kan du ikke forvente, at de vil gøre en reel indsats for at løse problemet på en fair måde. En oplevelse jeg aldrig vil glemme.

9 de janeiro de 2024

Hej Mathias

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at forløbet ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne endnu en gang beklage de gener, du har oplevet.
Der er ingen tvivl om, at der skete en fejl i vores system, som resulterede i, at bilen, du havde skrevet under på, allerede var blevet solgt. Dette var en IT-fejl, der desværre betød, at vi ikke kunne levere bilen som aftalt. Det er en situation, vi naturligvis arbejder på at undgå fremover.
Da vi blev opmærksomme på fejlen, forsøgte vi at finde en alternativ løsning og tilbød flere muligheder for andre biler, som vi håbede kunne imødekomme dine behov. Vi tilbød også kompensation for fejlen. Vi forstår dog, at vores tilbud ikke matchede dine forventninger, og vi er oprigtigt kede af, at vi ikke fandt en fælles løsning.
Det er korrekt, at sagen blev indbragt for Bilankenævnet, som traf en afgørelse til vores fordel, da de vurderede, at vi havde handlet inden for rammerne af gældende regler. Vi respekterer naturligvis din ret til at være uenig i denne vurdering, men vi har fulgt den afgørelse, der blev truffet.
Vi beklager endnu en gang den frustration, denne situation har medført, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil bruge denne oplevelse til at forbedre vores processer og kommunikationen med vores kunder fremover. Skulle du have yderligere spørgsmål eller ønske en dialog, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.
Steen Jespersen, salgschef, Valby

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais