Leia as opiniões dos outros
Dybt useriøst. Havde vundet en konkurrence på Facebook. Til første aftale melder fotografen sig syg - fair nok, det kan jo ske. Vi ombooker derfor en ny tid, men da vi kommer frem bliver vi mød... Ver mais
Fanget med falsk reklame. "Vandt" gratis fotoshoot på Facebook. Når nan vinder noget forventer man at få noget uden betaling Endte med at betale 4000 for en fotopakke. Det var bare fotograferingen de... Ver mais
Hvis du også er en af - de mange - vindere af diverse konkurrencer på Facebook, så vær opmærksom på, at du kun vinder retten til, at hun må fotografere dig - du vinder altså ikke noget ved mindre du s... Ver mais
A empresa respondeu
Não respondeu a opiniões negativas
Havde en rigtig god oplevelse med…
Havde en rigtig god oplevelse med Studie24 tilbage i marts. De var åbne over for at prøve noget nyt end det, de var vant til, og det blev til en oplevelse for begge parter. De var søde og tålmodige og villige til at eksperimentere med nye koncepter. Jeg fik billederne inden for aftalt tid. Dertil fik de mig til at føle mig tryg foran kameraet. Vil klart komme igen! :)
Vil ikke anbefale Studie24
Vil ikke anbefale Studie24. Jeg vandt en Facebook konkurrence, hvilket var grunden til vi tog dertil - ville dog ønske jeg havde læst trustpilot anmeldelser inden.
Vi blev ikke mødt af nogle ved ankomst og ventede i døren i godt 15 min., en enkelt gik forbi os, men uden at hilse.
Mavefornemmelsen var ret hurtigt, at det hele virkede lidt mærkeligt - men nu var vi kommet og måske det hele viste sig at være fint, men det gjorde det ikke.
Intet initiativ fra fotografen til hvad hun mente ville være godt, hvilket er det jeg synes er rart ved at gå til fotograf, så der er en professionel der ved bedst. Det gjorde hun bestemt ikke. Kvaliteten på billederne var ikke noget at råde hurra for heller - og det ligner bestemt ikke de er redigeret som ellers lovet og betalt for. Billederne er ikke billige..
Billeder skal vælges med det samme efter fotografering og dermed også betales - vær obs på, hvilket firma/person der står nævnt, når der betales til MobilePay! Få en kvittering og sørg for virksomhedens navn står derpå - ved os stod et rengøringsfirma i Odense, hvilket virkede ret sketchy.
Billederne kom dog, men først efter 3,5 uge (der loves 1-2 uger) og først efter en ubesvaret mail og et telefonopkald.
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse, der gav os ondt i maven frem til at vi havde modtaget billederne, med fornemmelsen af, at vi var blevet snydt.
Dårlige billeder
Har venner som er amatørfotografer, der tager væsentlig bedre billeder.
Virker ikke som en fotograf, der er vant til at arbejde med dyr, hverken mht opstillingn̈ eller redigering. Kan ikke anbefales. 2000 kr for 6 stort set uduelige billeder
Jeg har været ude og få min hund…
Jeg har været ude og få min hund fotograferet, trods hun er en hund med krudt i måsen, var fotografen meget tålmodig og hun fik taget nogle virkelig smukke billeder af Molly, kan virkelig jun anbefales
Hold jer langt væk fra studie 24
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte Studie 24.
Min oplevelse med denne fotograf har været direkte uprofessionel og grænseoverskridende.
Virksomheden overholder ikke GDPR-lovgivningen, og jeg kører i øjeblikket en sag mod dem, da de har delt mine personlige oplysninger med andre kunder samt videregivet billeder af mit barn uden mit samtykke. Det er dybt alvorligt og helt uacceptabelt.
Når man forsøger at konfrontere dem med deres fejl eller kræver ansvar, vælger de ikke dialog – de blokerer simpelthen kunden. Det er barnligt, useriøst og vidner om en virksomhed, der ikke kan håndtere kritik.
Derudover har de en streng afbudspolitik for kunder, men ingen konsekvenser for dem selv. De kan finde på at aflyse aftaler med kort varsel, uden kompensation eller ansvar – en tydelig dobbeltmoral.
Samlet set en ekstremt dårlig oplevelse præget af manglende ansvar, dårlig kundeservice og total mangel på professionalisme. Hold jer langt væk
Dejlig oplevelse!
Jeg havde min 7 måneder gamle datter med til fotografering. Det var en fantastisk oplevelse. Camilla var nærværende og min datter var godt tilpas. Jeg glæder mig til at modtage de flotte billeder.
Fik præcis de billeder jeg ønskede mig…
Fik præcis de billeder jeg ønskede mig og jeg er rigtig rigtig kræsen har været til andre fotografer og blev så skuffet men her lytter de efter dine behov og dine ønsker og de er kreative og vil gerne lege med forskellige opstillinger i stedet for bare helt kedelige normale billeder Camilla hun er så supersød jeg kan kun varmt anbefale synes det var en fantastisk oplevelse og jeg gik derfra rigtig glad og kan slet ikke vende til at få billederne😍😍😍 100 stjerner!!
Dejlig oplevelse af hundefotografering
Jeg vandt en fotografering af min hund Bella.
Det var en super god oplevelse, og Bella hyggede sig virkelig.
Camilla var super god til Bella, og vi fik et skønt billede, som blev tilsendt allerede efter 2 dage.
Hold jer fra dette fjog
Hold jer fra dette fjog. - han holder ikke aftaler og melder sig syg uden det passer. - efterfølgende vælger han ikke at svare efter flere opfølgende beskeder. tænk man er selvstændig og stiller halen imellem benene og ikke kan finde ud af at svare. Lille rygrad må man sige. Godt klaret.
Ligeledes laver han falsk markedsføring med udlodning af gaverkort hvis gør som han siger. Men når man vinder så svarer han ikke og intet af det som er lovet bliver holdt.
Hold jer fra ham her. Ingen garanti for at han gider holde den aftale han har lavet med jer.
Vandt en konkurrence på facebook
Vandt en konkurrence på facebook, hvor vi fik et billede med i præmien.
Vi oplevede en del aflysninger grundet sygdom, hvilket kan ske. Vi ændrede så fotografen til en anden, og kom endelig afsted. Vi havde en rigtig god oplevelse med Camilla og hun har simpelthen så sød. Camilla var så venlig at give os 1 ekstra billede med gratis grundet de mange aflysninger. Derudover fik mine piger også en fjollebillede gratis af Camilla, som tak for vores tålmodighed og deres deltagelse i alt, hvad hun bad dem om.
Jeg kan se mange skriver negativt omkring disse konkurrencer og aflysninger, men sygdom er man ikke herre over og vi følte os virkelig godt behandlet og kompenseret af Camilla.
Massere af aflysninger.
Jeg skriver for at udtrykke min store skuffelse over det forløb, vi har haft i forbindelse med den fotografering, vi vandt gennem jeres Facebook-konkurrence. Præmien bestod af en gratis fotografering og ét billede, hvilket vi glædede os meget til – men hele processen har desværre været præget af gentagne aflysninger og manglende kommunikation.
• Første tid blev annulleret flere dage efter booking, da fotografen pludseligt havde ferie den dag.
• Anden tid blev aflyst blot to timer før selve aftalen, og vi skulle køre hjemmefra halvanden time før. Aflysningen skete grundet sygdom, og selvfølgelig kan det ske – men det ændrer ikke på, at vi allerede var i fuld gang med forberedelserne og havde sat hele dagen af.
• Tredje tid blev aflyst via sms kl. 2 om natten, med besked om, at vores aftale kl. 9 samme morgen var aflyst. Alligevel modtog vi tæt på kl. 9 en ny sms fra en anden fotograf, som undrede sig over, at vi ikke var dukket op. Det viste sig, at vores tid var blevet flyttet til en anden fotografs kalender – uden at vi var blevet informeret. Resultat: endnu en misset tid.
At vi nu står overfor at skulle booke en fjerde tid, virker næsten grotesk – især når man læser flere lignende oplevelser i jeres anmeldelser.
Vi har derfor besluttet ikke at forsøge igen. Det er ærgerligt, for hele idéen var at få taget billeder af vores datter, da hun var 3,5 måned gammel. I dag er hun over 5 måneder, og det øjeblik, vi ville forevige, er ikke det samme længere.
Vi havde set frem til oplevelsen og var glade for at have vundet konkurrencen, men vi står desværre tilbage med følelsen af at have spildt vores tid og energi – og ikke mindst af at være blevet behandlet temmelig uprofessionelt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - professionel fotograf, trygt miljø og utrolig flotte (gode) billeder i høj kvalitet. Camilla “fangede” os med din linse. Herfra de varmeste anbefalinger
Flot galleri med stort udvalg
Jeg var så heldig at vinde en fotografering af søskende, og valgte at få fotograferet vores tre unge mennesker.
Efter et stykke tid fik vi tilsendt et stort galleri, hvor der kunne vælges billeder fra.
Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Studie24
Dybt useriøst.
Dybt useriøst.
Vi ombooker derfor en ny tid, men da vi kommer frem bliver vi mødt af en lukket dør og ingen respons på hverken messenger, sms eller telefon.
Uprofessionelt når der er tale om babyer. Min datter tilbragte unødigt halvanden time i en autostol. Øv øv !
God service og flotteste resultat af…
God service og flotteste resultat af billeder
Børne fotografering
Fik mine 4 børnebørn fotograferet og der blev nogle
Fantastisk gode billeder ud af det. Frederik var rigtig god til at få børnene til at føle sig trykke. En rigtig god oplevelse.
Useriøs virksomhed
Studio24
Havde fået en tid hos Frederik D. 10 Februar kl. 9.00 til søskende fotografering af mine 2 drenge på henholdsvis 2 år og 6 mdr...
Var desværre nødsaget til at vække min yngste søn for at nå det til tiden.
Kl. 8.27 står vi helt klar til at skulle ud ad døren, hvor jeg så bliver ringet op at han er holdt tilbage af en privat nødsituation - og han skal være akut barnepige...
Bliver derfor lovet et gratis billede som kompensation...
Han ville selv finde en ny tid til mig og da jeg ikke hører noget fra ham, skriver jeg d. 13 februar til ham for at høre om han evt har en tid d. 14 februar, men det har han ikk - senere skriver han så at:
"Weekenden er fuldt booket.
Tirsdag d. 18 er fri fra 09-14.00
Onsdag d. 19 er fri fra 12.00-15.30
Lørdag d. 22 er der en fri tid 11.45"
Jeg har så i mellemtiden været inde og kigge lidt på hans tider og skriver tilbage til ham at jeg gerne vil have en tid kl. 9.00, men om han er sikker på at det er tirsdag at han har sådan en tid og ikke onsdag?... For hvis jeg selv prøver at booke en tid, så er var der kun onsdag kl. 9.00...
Hvilket han overhovedet ikke svarer på...
Men jeg booker selv tiden d. 19 februar kl. 9.00, men får nu en aflysning pga. af sygdom og jeg må venligst booke en ny tid...
Har holdt min 2 årige hjemme fra vuggestue for ingenting denne gang...
Generelt har jeg oplevet at alle de gange jeg har vundet en konkurrence, har der været mange aflysninger grundet sygdom eller andre uforudsete begivenheder fra Randi og nu også fra Frederik...
De tager flotte billeder, men er en ret useriøs virksomhed... Ville ikke skrive sådan en anmeldelse hvis det ikke var fordi det var en gentagne oplevelse hver gang jeg har haft en tid hos Studio24 og nu var det bare dråben der fik bærret til at flyde over...
Stor anbefaling herfra!
Vi havde en super god oplevelse med fotografen Frederik og Studie24.
Jeg havde vundet en gratis fotografering i en konkurrence på Facebook, men grundet sygdom måtte jeg uheldigvis aflyse min første tid. De var meget forstående og hjælpsomme, så vi fandt en ny tid i stedet for.
Til fotograferingen blev vi mødt af Frederik, som var super venlig, dygtig og professionel!
Vi fik nogle helt fantastiske billeder af vores lille datter og gik derfra med en god oplevelse.
Super behagelig fotograf Frederik
Super behagelig fotograf Frederik , der lyttede til vores ønsker, og fik taget nogle super gode billeder. Vil klart bruge sudie24 igen
Rigtig god service og super gode billeder.
Rigtig god service og forståelse for vores hunde hvor den ene er omplaceringshund og kan være lidt stresset i nye situationer, men Frederik var meget tålmodig og det smittede helt sikkert af, så det blev en rigtig god oplevelse og vi er super glade for billederne, så det er et sted vi gerne anbefaler :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.