Verlichtingtrends Opiniões 48

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaf niet veel om uitstraling maar dit maakte de kamer toch beter. Simpele upgrade.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoewel de levertijd iets langer was dan ik had verwacht (ongeveer een week), was het product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Dat gaf me toch veel vertrouwen in de zorg die ze nemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

De after sales service van Verlichting Trends is echt geweldig. Ik had een vraag over een lamp die ik gekocht had, en hun team reageerde supersnel en heel professioneel. Echt een fijne ervaring!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze beweren gereageerd te hebben, maar ze reageren al 4 of 5 dagen niet! Per mail aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar geen gehoor. Ook maar via deze weg: als ik binnen een week mijn gel... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

48 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Het licht is zacht en rustig

Het licht is zacht en rustig, precies wat ik zocht.

27 de maio de 2026

Beste Frieda,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! We zijn erg blij te horen dat het licht zacht en rustig is, en dat dit precies is wat je zocht.

Veel plezier met je nieuwe verlichting!

Classificada 3 em 5 estrelas

Maakt de kamer af

Het laat de kamer gewoon completer voelen, alsof er iets ontbrak.

1 de junho de 2026

Beste Catharina,

Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat ons product je kamer helemaal afmaakt en completer laat voelen.

Mocht je nog feedback hebben over hoe we je ervaring naar 5 sterren kunnen tillen, laat het ons dan gerust weten. Veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaf niet veel om uitstraling maar dit…

22 de maio de 2026

Hallo Noud,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat het product goed in uw interieur past en bijdraagt aan een betere sfeer in de kamer, ook al is dat op een eenvoudige en onopvallende manier.

We stellen uw tevredenheid zeer op prijs en hopen u binnenkort weer op onze website te zien.

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerst twijfelde ik over de prijs maar…

Eerst twijfelde ik over de prijs maar na gebruik snap ik het wel.

19 de maio de 2026

Hallo Tova,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat het product u na gebruik heeft overtuigd en dat het nu aan uw verwachtingen voldoet.

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we hopen u binnenkort weer op onze website te zien.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is zo’n product dat gewoon z’n werk…

Het is zo’n product dat gewoon z’n werk doet zonder dat je eraan denkt.

12 de maio de 2026

Hallo Gerard,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dagelijks betrouwbaar functioneert, zonder noemenswaardige problemen.

We stellen uw tevredenheid zeer op prijs en hopen u binnenkort weer op onze website te mogen verwelkomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

De verschillende lichtstanden zijn…

De verschillende lichtstanden zijn handig. ’s Avonds lager, overdag feller.

20 de maio de 2026

Hallo Ruben,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de verschillende verlichtingsinstellingen en dat deze goed aansluiten bij uw behoeften, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

We stellen uw mening zeer op prijs en hopen u binnenkort weer op onze website te mogen verwelkomen.

prima ondanks langere levering

Levering duurde iets langer maar ze hielden me goed op de hoogte, dus dat was oké.

12 de maio de 2026

Beste Esmee,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling!

Fijn om te horen dat je, ondanks dat de levering iets langer duurde, goed op de hoogte bent gehouden en dat je tevreden bent met onze service. We doen er altijd alles aan om onze klanten zo transparant mogelijk te informeren.

Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij Verlichtingtrends!

Installatie ging snel

Installatie ging snel, geen gedoe met handleidingen.

14 de maio de 2026

Beste Stien,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat de installatie zo snel verliep en dat het een ervaring was zonder gedoe met handleidingen. We doen er alles aan om onze producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij Verlichting Trends!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is simpel maar werkt gewoon

Het is simpel maar werkt gewoon. Gebruik het nu elke dag dus ja, tevreden.

27 de abril de 2026

Beste Britt,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat het product simpel is maar gewoon goed werkt, en dat je het inmiddels elke dag met tevredenheid gebruikt. Soms is eenvoud inderdaad de beste oplossing!

Veel plezier met je dagelijkse aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

simpel en praktisch

Had iets simpels nodig voor mijn werkplek en dit doet precies wat het moet doen.

13 de maio de 2026

Beste Sem,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat het product perfect past op je werkplek en precies doet wat het moet doen. We streven er altijd naar om praktische en efficiënte oplossingen te bieden die aan de verwachtingen voldoen.

Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

clean en makkelijk

Het voelt niet overdreven ontworpen. Gewoon clean en makkelijk te combineren.

29 de abril de 2026

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en de 4 sterren!

Wat fijn om te horen dat het ontwerp in de smaak valt en dat het product clean en makkelijk te combineren is. Dat is precies de minimalistische en praktische uitstraling waar we naar streven!

Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

voelt degelijk aan

Voelt stevig aan, niet goedkoop. Heb slechtere gehad.

27 de abril de 2026

Hallo Stef,

Hartelijk dank voor uw feedback 😊

We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat het een goede indruk op u maakt. Uw vergelijking doet ons bijzonder veel plezier.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

We kijken ernaar uit je weer te zien voor nieuwe bestellingen op onze website https://www.verlichtingtrends.nl/

Classificada 5 em 5 estrelas

Een wandlamp besteld en hij kwam iets…

Een wandlamp besteld en hij kwam iets later aan, maar alles zat netjes verpakt. Het product zelf ziet er goed uit dus prima.

9 de maio de 2026

Hallo Kyra,

Hartelijk dank voor uw feedback 😊

We zijn blij te horen dat uw wandlamp in goede staat is aangekomen en dat u tevreden bent met het product. We nemen uw opmerking over de levertijd ter harte om onze service te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en begrip!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zonder veel te checken gekocht en het…

Zonder veel te checken gekocht en het werkt prima.

20 de abril de 2026

Hallo Lars,

Hartelijk dank voor je feedback 😊

We zijn erg blij te horen dat je helemaal tevreden bent met het product en dat het prima werkt voor je.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring!

mooier dan verwacht

De sunset lamp uit nieuwsgierigheid gekocht en het is eigenlijk best goed. Geeft een mooi effect zonder storend te zijn.

16 de maio de 2026

Hallo Owen,

Hartelijk dank voor je feedback!

We zijn blij te horen dat de Sunset-lamp je aangenaam heeft verrast en dat hij een mooi lichteffect creëert zonder te storen.

We zijn erg blij dat je tevreden bent. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Neemt weinig ruimte in en past goed in…

Neemt weinig ruimte in en past goed in de hoek.

22 de abril de 2026

Hallo Ruud,

Hartelijk dank voor je feedback!

We zijn erg blij te horen dat het product zo goed bij je past en perfect in je interieur past. 😊

gewoon netjes licht

Niet overdreven, gewoon nette verlichting.

14 de maio de 2026

Hallo Berat,

Hartelijk dank voor je reactie!

We zijn blij dat de verlichting je aanspreekt door haar strakke en elegante ontwerp.

Dat is precies de balans die we nastreven, zodat onze producten moeiteloos in elk interieur passen. 😊

kleine verandering, groot verschil

Was niet eens van plan om iets te veranderen, maar deze lamp gaf mijn kamer toch een andere uitstraling. Alles voelt net iets mooier.

10 de maio de 2026

Hallo Saskia,

Hartelijk dank voor je reactie!

We zijn erg blij om te horen dat de lamp een nieuwe sfeer in je slaapkamer heeft gebracht, ook al was dat aanvankelijk niet de bedoeling.

Het is altijd leuk om te horen dat een klein detail een groot verschil kan maken in een interieur. 😊

Het team van Verlichting Trends

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.