Gaf niet veel om uitstraling maar dit maakte de kamer toch beter. Simpele upgrade.
Hoewel de levertijd iets langer was dan ik had verwacht (ongeveer een week), was het product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Dat gaf me toch veel vertrouwen in de zorg die ze nemen.
De after sales service van Verlichting Trends is echt geweldig. Ik had een vraag over een lamp die ik gekocht had, en hun team reageerde supersnel en heel professioneel. Echt een fijne ervaring!
Ze beweren gereageerd te hebben, maar ze reageren al 4 of 5 dagen niet! Per mail aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar geen gehoor. Ook maar via deze weg: als ik binnen een week mijn gel... Ver mais
Ingenius SAS, WeWork, 40 rue du Colisée, 75008, Paris, França
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Materiaal voelt oké. Niet premium maar zeker niet slecht.
Materiaal voelt oké. Niet premium maar zeker niet slecht.
Het licht is zacht en rustig, precies wat ik zocht.

Resposta da Verlichtingtrends
Het laat de kamer gewoon completer voelen, alsof er iets ontbrak.

Resposta da Verlichtingtrends
Eerst twijfelde ik over de prijs maar na gebruik snap ik het wel.

Resposta da Verlichtingtrends
Het is zo’n product dat gewoon z’n werk doet zonder dat je eraan denkt.

Resposta da Verlichtingtrends
De verschillende lichtstanden zijn handig. ’s Avonds lager, overdag feller.

Resposta da Verlichtingtrends
Levering duurde iets langer maar ze hielden me goed op de hoogte, dus dat was oké.

Resposta da Verlichtingtrends
Installatie ging snel, geen gedoe met handleidingen.

Resposta da Verlichtingtrends
Het is simpel maar werkt gewoon. Gebruik het nu elke dag dus ja, tevreden.

Resposta da Verlichtingtrends
Had iets simpels nodig voor mijn werkplek en dit doet precies wat het moet doen.

Resposta da Verlichtingtrends
Het voelt niet overdreven ontworpen. Gewoon clean en makkelijk te combineren.

Resposta da Verlichtingtrends
Voelt stevig aan, niet goedkoop. Heb slechtere gehad.

Resposta da Verlichtingtrends
Een wandlamp besteld en hij kwam iets later aan, maar alles zat netjes verpakt. Het product zelf ziet er goed uit dus prima.

Resposta da Verlichtingtrends
Zonder veel te checken gekocht en het werkt prima.

Resposta da Verlichtingtrends
De sunset lamp uit nieuwsgierigheid gekocht en het is eigenlijk best goed. Geeft een mooi effect zonder storend te zijn.

Resposta da Verlichtingtrends
Neemt weinig ruimte in en past goed in de hoek.

Resposta da Verlichtingtrends
Was niet eens van plan om iets te veranderen, maar deze lamp gaf mijn kamer toch een andere uitstraling. Alles voelt net iets mooier.

Resposta da Verlichtingtrends
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.