Wereldhorloges.nl Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf is niet te bereiken via mail en gebruikt een telefoonnummer van Goedkoop Online Scheiden. Als je online wilt scheiden ben je hier aan het juiste adres maar dus niet voor een horlogeservic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wauw. Wat een bedrijf. In December'17 een horloge gekocht als cadeau voor dochterlief, een paar maanden later kapot, horloge loopt steeds achter. Naar plaatselijke juwelier gegaan en ze hebben... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Na 3 dagen het bestelde nog niet ontvangen. Zie dat het overgemaakte geld eerst naar een derden rekening gaat en als het bij Wereldhologes binnen is wordt het pas geleverd. Ben benieuwd hoe lang dit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wereldhorloges.nl is één van de grootste online horlogeverkopers van Europa. Wereldhorloges.nl heeft een riant aanbod en is officieel dealer van alle gevoerde merken.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Horloge voor mijn dochter gekocht als…

Horloge voor mijn dochter gekocht als kado voor haar afstuderen. Hij doet het niet. Nu mag ze zelf de batterij laten verwisselen om te zien of dat het probleem is. Zo ja, dan krijgt ze het bedrag van de batterij terug van wereldhorloges.
Toch een tegenvaller: een kado geven wat niet werkt.....

18 de setembro de 2018
logótipo da Wereldhorloges.nl

Resposta da Wereldhorloges.nl

Goedendag,

bedankt voor uw review. Heeft u hier al contact met onze klantenservice over gehad? Het is namelijk zeker niet de bedoeling dat een horloge niet loopt als het bij de klant binnenkomt. Ik begrijp heel goed dat het een tegenvaller is, en helemaal als het een cadeau betreft. Ik hoop dat het euvel verholpen is als de batterij vervangen is, en als u het liever naar ons terugstuurt en een nieuw exemplaar wilt ontvangen, dan mag dat natuurlijk ook.
Ik hoop dat we u op deze manier alsnog tevreden kunnen krijgen, en ik kan u verzekeren dat uw ervaring wordt gedeeld met het team en we de controle extra aan zullen scherpen.

team Timelabels

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie webshop!

Goede service, zeker ook met het retourneren, dat heb ik een aantal jaren geleden ervaren. Afgelopen maand ook weer een aankoop gedaan. Snelle levering, goed verpakt en goede producten.

17 de setembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer correcte afhandeling

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling.
Er ontbrak een tool om de metalen armband op maat te maken. Dit werd onmiddellijk rechtgezet. Zeer tevreden!!!

30 de agosto de 2018