BOLIA Opiniões 6118

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Bolia Altid lækker ting ,man kan glæde sig over hver eneste dag, har fået leveret en flot lækker plaid, og en lækker Dørmåtte i mode brune farver friske nyheder, og så de her 2 flotte reole... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent og professionel service af kundeservice, der imødekom en ældre sofa, hvor stoffet blev ved med at gå i stykker. Vi fandt en løsning sammen og idag har vi modtaget vores nye sofa. Kæmpe ros... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fin inspiration i butikken i Aarhus til valg af spisebord og sofa. Men herefter leveres et spisebord i én farve og tillægsplader i en anden farve - tre ugers leveringstid på de nye plader. Sofae... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Selve købsfasen er til 5 stjerner

Selve købsfasen er til 5 stjerner, slet ikke noget at klage over, med at mit kort blev spærret ved betaling bare fordi man vil have en “smart” betalingsform er ikke ok

28 de abril de 2026

Hej Finn
Tak for din feedback!
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med købsfasen. Vi beklager, at du oplevede problemer med betalingen. Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre vores processer.

Fik en god betjening i butikken

Fik en god betjening i butikken
Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne
Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til lager.

3 de maio de 2026

Hej Anne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede god service i butikken. Vi beklager, at returneringen af bordet skal ske på lageret og ikke i butikken. Butikkerne har begrænset lagerplads, og derfor skal møbler returneres desværre til vores pickup point. Vi noterer din feedback.

Outstanding Service and Expert advice

The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyone looking for excellent servIce. The products are fantastic too!

27 de abril de 2026

Hi Christopher,
Thank you so much for your wonderful review.
We’re glad to hear that you had a great experience with the staff in the store.
We look forward to delivering your order.

God service og fin oplevelse🤩

God service og fin oplevelse🤩
Valgte jer efter at have været i flere møbelbutikker

2 de maio de 2026

Hej Charlotte
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og synes om vores service.
Vi ser frem til at levere din nye sofa.

ØV!!!

1 stjerne for den søde unge kvinde i deres showroom på Falkoner Allé.
Min 40.000 kr sofa ligner en der er købt i Bilka.
Har selvfølgelig reklameret over den. Men det er ikke så nemt. Sofa leveret den 11. marts. Ventede i 14 dage med at reklamere. Tænkte at skummet i hynderne lige skulle have lov til at falde på plads. Efter 3 (som de først svarer på efter 3 dage) skriv frem og tilbage med billeder, skrev de i sidste besked at en handyman ville kontakte mig. I dag d. 1. Maj - har jeg endnu ikke hørt noget.
Vil egentlig bare gerne levere den tilbage.
Troede virkelig at Bolia stod for kvalitet!!

4 de fevereiro de 2026

Hej Annette
Vi beklager meget, at sofaen ikke lever op til dine forventninger, og at reklamationsprocessen har været utilfredsstillende. Vi sætter pris på din feedback og vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores kvalitet og service. Jeg sender dig en mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service - meget kompetent og hjælpsom.

25 de abril de 2026

Hej Nanna
Mange tak for din positive feedback!
Vi er glade for at du havde en god oplevelse i butikken.
Vi ser frem til at levere din ordre.

Dygtig og effektiv rådgiver

27 de abril de 2026

Hej Lasse
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Mange tak for din positive feedback!

Levering under al kritik

Dejlige møbler, men levering under al kritik. Chaufføren beder mig om at komme hjem fra job 4 timer før aftalt levering og bliver bebrejdet at de ikke kan komme tidligt hjem på grund mig. Da de kommer med møblerne skal jeg forsvare hvorfor jeg køber en ny sofa - hvad er der galt med den gamle? Og hvorfor har jeg købt nye stole i Bolia? Trustpilot har desværre ikke 0 stjerner.

23 de abril de 2026

Hej Maria
Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre om din dårlige leveringsoplevelse. Vi beklager, at chaufførens opførsel var uprofessionel og at leveringen ikke forløb som forventet. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere.
Jeg sender dig en mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker inspirerende butik og virkelig…

Lækker inspirerende butik og virkelig sødt og hjælpsomt personale👌

26 de abril de 2026

Hej Jeanette
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes vores butik er inspirerende og personalet hjælpsomt - det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering

24 de abril de 2026

Hej Mikkel
Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen og den hurtige levering. Tak for din positive feedback!

God oplevelse

Super god oplevelse, altid dejligt at komme forbi!

21 de abril de 2026

Hej Sofie
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i butikken! Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Du ønskes en skøn weekend.

Caisa sofa - ordre 701871677

1. Jeres to fragtmænd gik ind i min lejlighed med sko på og gik derudover på mit nye tæppe også uden at tage sko af eller spørge om de må.
2. Sofaens chaiselong del har beskadiget understel formentlig af kraftigt slag i bunden. Et af træstykkerne er knækket et andet buler ud gennem bundens stofbeklædning.
3. Stoffet på undersiden er skåret flere steder, derudover er der huller på stedet, hvor der formentlig er sket et slag.
4. Sofaen er monteret med samlebeslag på to sider, en side hvor den ikke skal samles i min konfiguration (der er to samlebeslag for meget).
5. Sofaen er ikke pænt og ordentligt udført (ikke i en kvalitet, som lever op til mine forventninger til et Bolia produkt)
a. I to af hjørner lægger sofaens hyndedel fint op ad benet, i det ene hjørne er der et grimt gab/mellemrum mellem sofa og ben.
6. Den ene hynde ankom med lynlås i stykker.
7. Nogle klips til at fastgøre stof under sofaen er ikke sat ordentligt fast, man kan komme til skade ved at rive sig på dem.
8. Ben er ikke nye, der var skruemærker på dem inden jeg samlede.

Hej Poul
Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med leveringen og sofaens kvalitet - det er bestemt ikke den service vi ønsker at give vores kunder. Vi vil undersøge sagen nærmere. Jeg sender dig en mail. Tak for din feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Paid for express delivery and gift wrap — got neither, plus a half-delivered order

I ordered two sets of Silhouette Cocktail Glasses from Bolia on 31 March 2026 and paid extra for express delivery (£10) and gift wrapping (£4). Around two and a half weeks later, only one of the two sets arrived. There was no gift wrapping, and the delivery was clearly not "express" — it took roughly 18 days.
I contacted customer service after the first 8 days with no parcel in sight. The reply was essentially "the package is stuck at customs, please wait", with no proactive follow-up, no offer to refund the express or gift-wrapping fees I'd paid for services that weren't delivered, and no information about the second set, which still hasn't arrived.
The glasses themselves look lovely, but paying a premium for express delivery and gift wrap and then receiving a late, partial, unwrapped order — and having to chase it yourself — is a poor experience. I'm hoping Bolia will resolve this properly, but right now it's hard to recommend their delivery and customer service to anyone ordering from the UK.

23 de abril de 2026

Hi Kate,
Thank you for your review.
We’re sorry to hear about your experience and the long delivery time. We take your feedback seriously so we can improve our processes and service.
We’ll send you an email.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan være dyrt når et møbel går i…

Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i tiden. (I mit tilfælde 6 år). Det er virkelig god kundeservice!

Hej Henrik
Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med reservedele til dit møbel. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om vores kundeservice. Mange tak for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig go service i butikken i lyngby…

Rigtig go service i butikken i lyngby og telefonisk.

Hej Sascha
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service. Mange tak for din positive feedback!

Classificada 3 em 5 estrelas

Vil købe 2 hylder

Vil købe 2 hylder, men ved fragt kan de ikke sendes sammen, den ene sendes med gls, men den anden skal enten hentes eller jeg kan betale 250 kr. i fragt for at få leveret en hylde. Det synes jeg er en ærgerlig oplevelse, når man ikke bor i nærheden af en butik.

Hej Louise
Tak for din anmeldelse og feedback.
Jeg beklager meget, at begge hylder ikke kan afsendes sammen. GLS har nogle regner for, hvor store pakkerne må være, så nogle ting afsendes med GLS mens andre leveres med transportbil - det kan vi desværre ikke ændre.
Vi håber alligevel, at du bliver glad for hylderne.

Skøn butik

Skøn butik
Vi har handlet med Bolia i odense. Vi har fået en super betjening og følt os meget set og hørt. Kommer klart igen

21 de abril de 2026

Hej Bettina
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Odense. Tusind tak for jeres flotte ord om vores betjening. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.
Jeg ønsker jer en skøn dag.

Godt udvalg

Godt udvalg. Fin service

11 de abril de 2026

Hej Janne
Vi er glade for, at du kunne lide vores udvalg og service. Mange tak for din positive feedback!

Classificada 2 em 5 estrelas

Defective sofa - 3 months in total to replace

Ordered a Cosima sleep sofa (sovesofa) - when it was delivered the sofa was defective and cannot be used as a sleep sofa. Bolia offered to send someone out to look at it but that took several weeks due to low availability of the person coming out who very quickly said this was a production error but it still took another 2-3 weeks after that to be able to figure out a solution with the customer service team. Customer service both in store and online have consistently been very pleasant to deal with but also very slow to respond / need to be followed up with.

The sofa is now being replaced with a further wait time of 6 weeks and Bolia offered to refund ~5% as an apology. So it will be approximately 3 months after the sofa was agreed to be delivered that I should hopefully finally have the item again.

All in all, not a good experience, and disappointing given the high cost - would probably not buy a bigger item from them again.

10 de abril de 2026

Hi Victoria,
Thank you for your feedback.
I sincerely apologize for the long wait before we were able to find a satisfactory solution for you. We take your feedback seriously and will look into how we can improve our processes and service.
We look forward to delivering your new sofa bed.

15 de abril de 2026

Hej Kim
Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du har fået god service.
Mathilde, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais