Altijd fan geweest van Marlies, super fijne bh’s en bikini’s. Recent twee sets besteld, van 1 set alleen de string ontvangen. Het kan gebeuren dat er een artikel uitverkocht is, maar ik heb een... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een geweldige service!!! Voor het eerst is er bij ons een pakketje zoekgeraakt bij de transporteur. Heel vervelend, maar bij Marlies Dekkers lossen ze dat direct op. Ze zetten dezelfde bestelling... Ver mais
Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Ver mais
Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.
Informações de contacto
Voorhaven 17, 3025HC, Rotterdam, Holanda
- + 31107997999
- webshop@marliesdekkers.com
- marliesdekkers.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 37% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Tevreden
Ik word altijd heel netjes en vriendelijk geholpen. Ik draag al jaren MD.

Resposta da marlies|dekkers
Top service en perfecte lingerie
Top service! Ik bestel mijn bh’s altijd online. Deze worden altijd super snel en perfect geleverd.
Nou was er bij een bh iets mis. Dit heb ik via de mail aangegeven en dit werd zonder problemen en uiterst snel oplost. Top!

Defect met topservice hersteld
Setje besteld met 2 strings. Helaas bleek van 1 string een stukje van de stof niet aan het bandje meegestikt te zijn. Contact opgenomen via de chat. In overleg mocht ik beide strings houden (in het kader van duurzaamheid/verzendkosten en het niet onzichtbaar kunnen repareren) en een ander slipje uitkiezen van dezelfde lijn, die vervolgens gratis opgestuurd zou worden. Dit vind ik een topservice! Om het idee duurzaamheid voort te zetten kan ik de verkeerd gestikte string proberen te laten repareren. Het is het in ieder geval waard om te proberen! Bedankt Marlies Dekkers!

TOP MERK HOGE KWALITEIT…
Ik ben een heel trouwe klant van MARLIES DEKKERS voor al zeker ruim 10 jaar. Heel tevreden van kwaliteit en pasvorm. Ik bezit nog altijd mijn allereerst bestelde lingeriesetjes die veelbedragen zijn en nog als nieuw lijken. Nooit heb ik ook maar minste slijtage of mankement vastgesteld. Mijn maat is ook al 10 jaar hetzelfde, voor lingerie kan dat natuurlijk aangepast worden bij bhs die allemaal verstelbaar zijn, dan zit iets losser dan iets vaster.
Voor het eerst bestelde ik een bikinibracelet zonder beugel die niet aangeduid werd in cupmaat en omtrek maar wel in S-M-L.
Omdat voor mij niet echt duidelijk was bestelde ik de grootste maat en bleek veel te klein te zijn. Mijn teleurstelling was groot dat ik retourkosten voor mijn rekening moest nemen.
Email naar klantendienst gestuurd en bijzonder fijne feedback ontvangen. Voor mij als trouwe klant werd er een uitzondering gemaakt en mocht ik gratis retour sturen.
Inmiddels nieuwe bikinitop besteld en ontvangen in juiste maat. Ook deze is werkelijk prachtig en comfortabel om te dragen. Ik hoop er even veel en lang plezier aan te beleven als aan mijn andere bikinisets van MD..ook daar heb ik ondertussen een hele collectie van.
Ik ga met periodes alle dagen zwemmen en dit zijn de enige bikini's die mooi op hun plaats blijven bij het zwemmen en geen kleur verliezen door het zwemmen in zwembaden of verbleken door de zon.
Ze zijn niet echt goedkoop maar als ik bekijk dat ze tot nu toe allemaal jaren meegaan en nog als nieuw zijn hun prijs meer dan waard net als de lingerie.
Ik kocht al bikini's van andere merken die ik na paar seizoenen moest weggooien dan zijn die eigenlijk duur in verhouding.
Omdat mijn bikini's heel wat moeten doorstaan (heel veel zon en heel veel chloor) blijf ik trouw aan MD.
Bovendien wordt 1 kilo meer niet direct afgestraft door de goede ondersteuning en de brede bandjes die nooit knellen irriteren, niet onbelangrijk voor iets dat men soms een volledige dag draagt
Top Kwaliteit en service met een grote S
Top Kwaliteit, zowel het product zelf, als klantenservice van webshop en in de fysieke winkels.
De dames weten waar ze het over hebben, geven je het gevoel echt de tijd voor je te nemen en lossen een evt kleinigheidje snel en klantvriendelijk voor je op.
Top service
Geen beter zittende bh dan marlies dekkers! Laatst zelf verkeerde maat gekozen voor 2 goed setjes (aanbieding). Ruilen ging niet en opnieuw bestellen zou weer veel duurder zijn. Contact gezocht en binnen twee dagen antwoord dat ik de andere 2 bh’s voor dezelfde prijs kon bestellen! Dat is nou klantenservice! Top! En daarnaast een code ontvangen om mijn reour gratis te verzenden. Dank je wel.

Resposta da marlies|dekkers
Bij eerste bestelling verkeerde maat…
Bij eerste bestelling verkeerde maat besteld. Na contact met de klantenservice kreeg ik een kortingscode om de bh en slip opnieuw te bestellen met dezelfde korting en gratis verzending. Top service, bedankt Marlies Dekkers (Maxime 😊)

Slechtste aankoop ooit
Ik ben er ook ingetrapt door mooie reclamefotos. Heb bikini set bellini en pareo gekocht. Trots op vakantie meegenomen en wat een frustratie!! Pas als je hem draagt realiseer je wat een goedkoop setje is dat. Met pareo moet je ook nog overal een strijkijzer meenemen. Waardeloos doek... Ik ben gewend aan dure spullen maar kwaliteit van geen andere merk heeft mij zo erg in steek gelaten als deze. Ik moest beter eerst even reviews lezen... Helaas had ik de naam en prijs vertrouwd. Gewoon weg gegooid (veel) geld. Nooit meer!

Incorrect import declaration
Frustrating process. The information they provided the shipping company was incomplete - essentially they didn’t tell them that they had already charged me VAT. This meant the shipping company tried to charge me VAT too so the import duty bill was more than double what it should be. Could have been easily rectified if they told UPS so they could update my invoice.
Whilst Marlies Dekkker are very responsive on web chat, they then just sent a generic email saying “you are liable for import duties and taxes” which I totally agree with… but I’m not paying more than double the actual amount because you provided UPS with incorrect information.
A very bizarre experience all round. Not sure how an international business can send good with incorrect information and then have no one who understands.
Would not order again obviously!
Order number W201207266

Slechte kwaliteit bh’s
De cups van de bh’s hebben na t dragen deukjes. Bij het dragen van strakke kleding is dit erg zichtbaar.
Volgens mij is het foam van inferieure okwaliteit. Bij het melden hiervan is het antwoord dat het een natuurlijk verschijnsel is en geen productie fout en het niet onder de retour voorwaarden valt. Heel teleurstellend!
Ik heb al eerder ervaren dat de bh’s niet de kwaliteit hebben die je mag verwachten gezien de prijs! Ik heb mijn laatste bh gekocht van MD.
Vol lof over Margriet Dekkers.
Marlies dekkers lingerie. Prachtige kwaliteit leuke creatieve modellen die ook nog eens fantastisch voelen wanneer je het draagt. Mag ik zeggen Marlies en het vriendelijke personeel hartelijk bedankt voor zoveel moois. Een goede service en enorm klantgericht met duidelijke uitleg als een antwoord nodig is. In twee maanden tijd veel gekocht en ik kan niet anders zeggen dan heel goede kwaliteit uitstekende pasvorm en het draagt heel prettig. dit gun ik iedereen. Gaat er onverhoopt toch iets anders dan verwacht dan wordt alles keurig opgelost. U gaat net als ik hier blij van worden. Ik vind het dan ook jammer negatieve revieuws te lezen. Margriet Dekkers is een bedrijf en daar zijn leefregels en voorwaarden noodzakelijk om als bedrijf te kunnen overleven. De ene persoon helpt beter dan de andere dus Aaricia bedankt voor jouw fijne hulp.

Dure miskoop!
Koop a.u.b. niet de zogenaamde 'leren' bh met bijpassende slip, verkrijgbaar in o.a. zwart en bordeauxrood. De 'leren' bovenlaag laat namelijk los, zonde van het geld!
De onderstaande reactie van 'Marlies Dekkers' slaat nergens op. Ik heb de bh en de slip regelmatig gedragen, kortom het is een product waarbij de kwaliteit en de prijs totaal niet in verhouding zijn!

ZEER SLECHTE KWALITEIT en SLECHTE SERVICE
Wat een teleurstelling! De nieuwe bikini's van Marlies Dekkers zijn ronduit slecht. Na slechts één keer dragen, begonnen ze al te lubberen en sluiten ze absoluut niet netjes aan. Dit terwijl het bedrijf beweert garantie te bieden, maar zodra je klaagt, geven ze een belachelijke uitleg: de stof wordt nat, zwaar door het water, en daarom gaat de bikini lubberen. Serieus? PAS OP: de bikini's van Marlies Dekkers zijn NIET geschikt om nat te worden. Bespaar je geld en frustratie en kijk ergens anders!
Wenig Qualität für viel Geld
Die Größen sind nicht korrekt, die Qualität lässt zu wünschen übrig und die Retourekosten in die Niederlande muss man selbst tragen, also rate ich ausdrücklich davon ab in diesem Shop zu bestellen.

Vreselijke garantie
Tevreden over het product in het begin.
Helaas na 8 maanden en de bikini 4 keer gedragen te hebben brak het slot af.
Oplossing van Marlies, een nieuw slotje opsturen dat ik dan zelf bij een naaister moet laten maken.
Geen andere oplossing mogelijk. Zeer jammer dat dit de dienst na verkoop is, of jammer dat dit de kwaliteit is.

Fijne winkel
In Utrecht in de winkel geweest. Heel fijn geholpen. Website is ook super, maar ik vind het fijner om te passen en live advies te krijgen.
Heel tevreden
Ik had een bh + 5 bijpassende broekjes gekocht. Bh bleek niet leverbaar. Klantenservice nam zelf het initiatief om gratis retour broekjes aan te bieden omdat BH ontbrak. Zeer netjes ik had er niet om gevraagd!
Marlies ontwerpt zeer mooie en sexy lingerie.
Ik heb het recent ontdekt. Voel me erg vrouwelijk en mooi in haar ontwerpen. Ben dus zeer tevreden!
Men maakt hier opmerkingen over kosten retour; dit wordt duidelijk aangegeven in hun retour voorwaarden.
Als ik ergens voor het eerst bestel lees ik altijd deze voorwaarden. Vind het niet helemaal terecht om daar 1 ster voor te geven.
De klantenservice is verschrikkelijk
De klantenservice is verschrikkelijk. Als je ooit een probleem hebt met je bestelling welke ook, ze helpen geenszins verder. Zelfs niet als je al meerdere gekocht hebt of een grotere bestelling plaatst. Ondanks dat je een factuur voorlegt waarbij de maat duidelijk vermeld staat en je een andere maat ontvangen hebt dan verwijzen ze naar hun "intern systeem" waar zogezegd iets anders staat. Ander en beter!
Update 12-06-2024. Mijn review dateert van 23 januari en is niet naar behoren afgehandeld zoals je schrijft op 12/06 Jessica. Hiermee toen je nogmaals aan hoe slecht jullie klantenservice en reactietijd is!

Resposta da marlies|dekkers
Zit niet fijn en daar is totaal geen meedenken in oplossing mogelijk
Hier voor de kerst een dure maar mooie set gekocht. Nu blijkt na 2 dagen dat de BH zeer veel irritatie geeft. Hier diverse malen contact over gehad. Maar een BH van 170 euro mag toch wel lekker zitten. (De maat is goed) maar ze kunnen me niet meer dan 5 euro korting op een andere BH geven. Alles wat gedragen is mag niet meer terug. Maar hoe kom ik er dan achter of iets irritatie geeft. Maar daar hebben ze geen boodschap aan. Dus kijk uit met wat je besteld. Want er is geen service bij dit bedrijf.

Resposta da marlies|dekkers
Leider bin ich ziemlich enttäuscht
Leider bin ich ziemlich enttäuscht von dem teuren BH. Die Träger sind zwar breit aber nicht stabil genug für schwere Brust und dadurch bricht er in der Mitte und schneidet ins Fleisch.