Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag gjorde en reklamation av en kaffebryggare. Efter lite missförstånd visade det sig att kundtjänst och reklamationsavdelningen tog saken på allvar och var mycket professionella. Så högsta betyg till... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville reklamera en stekpanna med 5 års garanti som var helt kass efter 9 månader. Efter en lång mailkonversation där dom till slut bad mig rengöra min Non stick panna med Svinto vilket medförde att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket serviceminded. Har ett par gånger beställt produkter som det varit fel på. Det har aldrig varit några problem att få det åtgärdat vare sig det handlat om återköp eller reparation. Snabba och pe... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänsten svarar väldigt långsamt och när jag reklamerade en wok som började flaga efter bara några användningar fick jag istället höra att det var mitt fel. Produkten stämmer inte med beskrivninge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 mil opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Bagaren och kocken tar inte ansvar för…

Bagaren och kocken tar inte ansvar för elprodukter de säljer. Handlar det om garanti då gör de hur svårt som helst för att man ska inte orka. T.ex: först vill de ha kvitto sedan bild på produkten, sedan en VIDEO från dig där du bevisar felet, sedan vill de att du ska klippa sladden och sedan att du ska ta bort etiketten (observera att inbland går inte att ta bort etiketten då den är så hårt limmad). Även om du gör allt detta så fortsätter de att hänvisa till tillverkaren. Köp inte produkten via Bagaren och kocken, köp direkt från tillverkaren, i mitt fall Smeg

30 de novembro de 2025

Hej Diana,

Tack för ditt omdöme.

Som återförsäljare ansvarar vi naturligtvis för de produkter vi säljer, inklusive garantiärenden. När vi ber om kvitto, bilder och ibland video är det för att kunna bedöma felet snabbt och ge rätt lösning direkt - inte för att försvåra processen.

Det låter som att kommunikationen i ditt ärende inte varit tillräckligt tydlig. Kan du kontakta oss på bagaren@bagarenochkocken.se med ditt ordernummer?

Vi vill se till att ditt garantiärende löses och att du får den hjälp du har rätt till.

Önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Betaltjänsten

Bra varor och bra priser, men valet av betaltjänst på nätet är tyvärr inte av samma klass, långt ifrån.

Dålig service vid reklamation

Beställde en espressomaskin som födelsedagspresent och valde just Bagaren & Kocken då jag uppfattat dessa som en seriösare aktör jämfört men många av de stora elektronikkedjorna. Hämtade ut maskinen som levererades endast i originalkartong, således inget emballage från Bagaren och Kocken. Det visade sig tyvärr att vattentanken inte klarat den behandlingen och att det var skador på den. När jag kontaktande Bagaren och Kocken upplevde jag först och främst att min reklamation delvis ifrågasattes - efter flera dagars väntan på den första återkopplingen fick jag sedan vänta relativt lång tid mellan mailsvaren där jag avkrävdes bilddokumentation på emballaget - som tog ganska mycket plats, det var ren tur att vi inte redan hade slängt det. Efter mer än 2 veckor fick vi sedan besked om att en reservdel skulle skickas till oss (vi pratar alltså om en reservdel som man kan köpa separat för cirka 300kr och maskinen jag köpte hade jag betalat nästan 6000kr för…). När vi nu äntligen hämtat ut reservdelen så saknas fortfarande en annan plastdel tillhörande samma produktdel. Nu är det jul och jag räknar inte med att höra av butiken inom en vecka sett till hur långsam återkopplingen hittills har varit. Återstår att se om jag även denna gång ska avkrävas ytterligare fotodokumentation (vilket nu kommer bli svårt i och med att allt äntligen kasserades när vi fick besked att reklamationen var godkänd). Sammanfattningsvis - jag rekommenderar er inte att handla hos B&K:s webbutik. Den fysiska butiken har jag endast positiva erfarenheter från och vill ej dra över samma kam.

Hej Moa,

Tack för att du tar dig tid att beskriva din upplevelse.

Jag vill beklaga att ärendet hanterats på detta vis, med långa tidsintervaller och att försändelsen saknat ett ytteremballage vid mottagandet.

Det är heller inte acceptabelt att det fortsatt saknas en del till reservdelen.

Kontakta mig gärna direkt på bagaren@bagarenochkocken.se med ditt ordernummer. Är ärendet ännu inte löst så ser vi till att ordna detta för dig omgående.

Annulerar min order efter 5 dagar

Annulerar min order efter 5 dagar. Efter att jag frågat status på ordern.

Hej Roger,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att du inte informerats gällande din orderstatus. Vi är måna om att sådan information givetvis skall nås ut. Här har vi tyvärr brustit, och tackar för din feedback.

Önskar dig en fin dag!/BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Vad har hänt med Bagaren och kocken????

Beställde ljusstakar 29 november. Efter två veckor och ljusstakarna inte hade blivit skickade hörde jag av mig och fick svaret att de var under hantering och att de skulle skickas inom kort. Inget hände... Och då ringde jag och fick veta att de var plockade och att de skulle ta reda på varför de inte skickats. Två dagar senare får jag ett mejl att de haft ett felsaldo och att ljusstakarna inte finns. Då har det gått 19 dagar och bara några dagar till jul. Detta borde upptäckts mycket tidigare och någon borde hört av sig så att jag kunde få tillbaka mina pengar och hitta någon annanstans att handla.
Har handlat här tidigare med goda erfarenheter. Men i fortsättningen handlar jag någon annanstans!

18 de dezembro de 2025

Hej Susanne,

Tack för att du delar din upplevelse.

Jag beklagar verkligen hur ditt ärende hanterats, och att det på grund av detta resulterat i att leveransen dröjt så väldigt. Det är givetvis inte acceptabelt.

Jag är ledsen att det blivit på detta vis denna gång, och vi hoppas få en chans att återfå ditt förtroende.

Önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

VARNING FÖR BAGAREN OCH KOCKEN

Beställde för 2 månader sedan fick fakturan snabbt men har ej fått någon leverans än,ville häva köpet fick då veta att dom skulle dra av 10% . Dålig återkoppling från ett skitföretagm

13 de outubro de 2025

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme.

Detta låter inte som det ska. Du får gärna mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se så får jag sett över ärendet.

Tack på förhand! /BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Min order har "försvunnit" och när jag…

Min order har "försvunnit" och när jag googlar på bagaren o kocken ser jag många liknande scenarion. Så ett sk!tföretag jag ALDRIG beställer från igen, ingen information om "försvinnandet" heller efter 14 dagars väntan, dock snabbt mailsvar.

15 de dezembro de 2025

Tack för din recension.

Tyvärr har vi inte kontroll över postgången, och vi beklagar att ordern hamnat på villovägar.

Vi hoppas att vi kunnat hjälpa er vidare på bästa sätt på mejlen.

Önskar en fin dag!

Katastrofalt dålig kundservice

Katastrofalt dålig kundservice. Svarar extremt segt. Köp inte här!

8 de dezembro de 2025

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att du haft en mindre bra upplevelse av vår kundservice. Det är självklart inte den nivå vi strävar efter i dessa tider, och vi tar till oss av din kritik och feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 4 artikler 11/12.

Bestilte 4 artikler 11/12.
Ingen tilbakemelding på mail.
Forsøkte å logge inn med brukernavn+passord, ikke mulig.
Ringte å etterlyste bekreftelse 12/12, Etter 58 minutter i kø fikk jeg svar. Da kom en manuelt sendt mail med ordrebekreftelse.

12 de dezembro de 2025

Dags att sluta köpa här

Dags att sluta köpa här. Ser fler som har problem med sina köp den senaste tiden. Har gått 1 och en halv vecka nu och skrivit till supporten och började fundera på varför dom inte hört av sig efter 48h. Då visade det sig att det kan ta så lång tid som 4 dagar att få svar på mail. Det var droppen, min tjej blir utan present nu tack vare detta. Finns gräns som här uppnådd här och det är med råge. Har man problem med leveranser så hör det till att man hör av sig. Nån skyldighet för man ha som företagare 🤨

11 de dezembro de 2025

Hej Dick,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen både den uteblivna leveransen och att svarstiden från vår support dröjt.

Det är inte den standard vi vill upprätthålla, så här har vi dessvärre brustit. Vi tackar för din feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vara som fanns på lager…

Beställde en vara som fanns på lager mån den 24 november och ff tis den 9 december har den inte levererats. Har inte heller fått uppgift om när den förväntas komma. Ringde i fredags (5) och fick till svar att den verkar h försvunnit på vägen??? Brukar komma fram men vet inte när. Gick då med på att skicka en ersättningsorder omgående. Fick bekräftelse men saknar ff vars o uppgift när den förväntas komma. Hade behövt köksassistenten nu för lussebullar, pepparkakor mm som hör julen till.

28 de novembro de 2025

Hej Pia,

Tack för din recension.

Beklagar att du saknar uppgifter gällande din ersättningsorder. Du skall bli noterad via mejl när ordern är skickad ifrån oss följt av en spårlänk.
Du får gärna mejl mig direkt till bagaren@bagarenochkocken.se med din originalorders ordernummer, så skall jag kika på detta.

Classificada 2 em 5 estrelas

Dålig kundservice när något är trasigt

Det spelar ingen roll om man har ett bra sortiment och bra priser om man inte sköter sina kundärenden. Vår vattenkokare fungerade i bara några dagar, sedan började den lösa ut jordfelsbrytaren och vi kontaktade omgående företaget för en reklamation. Detta visade sig vara både tidskrävande och krångligt. Flera mail som mynnade ut i att vi var tvungna att klippa kabeln samt plocka bort en etikett och sedan skulle detta fotas till ett godkänt foto där man såg tydligt att vi hade utfört detta enligt någon form av godkännande. Tyvärr hamnade mitt mail med detta i utkast och vi blev lite sena med svaret som då visade sig ha passerat 30 dagar vilket tydligen var en gräns för att skicka in. Jag fick ett svar att de skulle kontakta leverantören och se om det gick att ordna i alla fall och där är vi nu. Flera veckor har gått och ingen återkoppling eller återbetalning. Från början bad jag om en retursedel för att skicka tillbaka vattenkokaren vilket hade varit den allra enklaste lösningen. Jag köpte vattenkokaren i september och skickade in reklamationen i oktober och här sitter vi nu i december och har fortfarande inte fått någon återbetalning. Jättedåligt skött.

10 de dezembro de 2025

Hej Camilla,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse.

Vi beklagar verkligen hur ditt reklamationsärende har hanterats och för den långa handläggningstiden. Det ska inte vara krångligt eller tidskrävande att reklamera en produkt som är felaktig. Vi förstår din frustration över utebliven återkoppling och återbetalning.

Vi tar detta vidare internt för att se över både process och kommunikation.

Classificada 1 em 5 estrelas

45 minuters väntetid i telefon till…

45 minuters väntetid i telefon till kundtjänst dåligt

9 de dezembro de 2025

Hej Bo,

Tack för din recension. Vi har för närvarande högt tryck och vi beklagar att väntetiden just nu är lång. Vi förstår att det kan vara frustrerande, men tackar för ditt tålamod.

Önskar dig en fin dag. /BOK, Emma

Köpte en Mockamaster...

Köpte en Mockamaster som visade sig vara skev, stod och vinglade. Tog 10 dagar att få en retursedel. Efter snart 3 veckor vill de skicka den nya, oanvända, skeva Mockamastern på service??? - och vi kunder ska vara nöjda med det och dessutom behöva vänta ytterligare ett antal veckor. Nej vet ni vad - passa er för det här företaget för när något krånglar, då är fungerar ingenting. Borde kräva skadestånd för dålig service och att vi känner oss lurade.
Har beställt en ny från ett annat företag ett begärt pengarna tillbaka.
/Extremt missnöjd kund

18/12-25. Det tog ju inte slut där. Efter överenskommelse med kundservice, Simon, om full återbetalning pga att produkten var slut i lager så har de ändå skickat en ny bryggare trots att vi har tackat NEJ till det erbjudandet. Nu ska vi krångla med retur av den också???
Vi har även konstaterat att den skeva produkten vi fick från början ej hade komplett emballage... väldigt fult gjort!
/ Skamligt & inkompetent

3 de dezembro de 2025

Hej Marita,

Tack för att du delar din upplevelse.

Jag beklagar verkligen att ditt ärende dröjt ut på tiden och över omständigheterna. Det är inte den service vi vill erbjuda.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi i framtiden kan ordna med en smidigare hantering.

Missvisande information om rabattkoder

Missvisande information om rabattkoder. Stod att den inte gäller under black week, men när jag väntade tills det var över så sa den plötsligt att produkten inte ingick i rabattkoden. Kundtjänst förstår inte alls hur detta är vilseledande och gör ingenting för att möta mig i detta.

2 de dezembro de 2025

Hej Viktor,

Tack för din recension.

Jag beklagar att du känner att informationen gällande rabattkoden varit otydlig. Framöver ser vi över hur vi kan vara tydligare.

Tack för din feedback!

Classificada 2 em 5 estrelas

B&K höjer priser en månad innan black…

B&K höjer priser en månad innan black friday för att det ska framstå som att priserna är bättre än vad dem är. Tycker det är ganska dåligt och undergräver förtroendet för bagaren och kocken. I övrigt har jag inga klagomål.

28 de novembro de 2025

Beställde 2 artiklar

Beställde 2 artiklar. Bara en kom. Jag fick själv skriva till kundservice för att fråga efter den. Då kommer de på att artikeln inte finns på lagret.
Ingen information från dem. Fint med Black Friday erbjudande som inte finns.

1 de dezembro de 2025

Hej Björn,

Tack för att du delar informationen.

Det är tråkigt att höra att en vara saknades i din leverans och att vi inte kunde ersätta dig på bästa sätt.

Vi ser över detta framåt och tar tacksamt emot ditt omdöme.

/BOK, Emma

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.