Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag gjorde en reklamation av en kaffebryggare. Efter lite missförstånd visade det sig att kundtjänst och reklamationsavdelningen tog saken på allvar och var mycket professionella. Så högsta betyg till... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville reklamera en stekpanna med 5 års garanti som var helt kass efter 9 månader. Efter en lång mailkonversation där dom till slut bad mig rengöra min Non stick panna med Svinto vilket medförde att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket serviceminded. Har ett par gånger beställt produkter som det varit fel på. Det har aldrig varit några problem att få det åtgärdat vare sig det handlat om återköp eller reparation. Snabba och pe... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänsten svarar väldigt långsamt och när jag reklamerade en wok som började flaga efter bara några användningar fick jag istället höra att det var mitt fel. Produkten stämmer inte med beskrivninge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 mil opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

30% vid retur av produkt

Vid uppenbart fel på melittahållaren till Moccamasters OneCup insisterade Bagaren och Kocken på att jag skulle skicka dem hela produkten för "genomgång" i verkstaden, istället för att skicka en ny melittahållare. (Min OneCup var använd ytterst få gånger.) Kundtjänsten var omständig och oerhört långsam på återkoppling via mejl. Efter flera veckor i verkstaden ansåg Bagaren och Kocken att det inte var något fel på produkten. - Då vill jag inte behålla den. Jag får ju inget inget kaffe, eftersom vattnet fastnar i melittahållaren.
Bagaren och Kocken behöll då 30% av mitt pris. De tog 600 kr, helt enkelt, för retur av en nyinköpt produkt som inte fungerade. Aldrig mer Bagaren och Kocken.

18 de dezembro de 2025

Hej Sanna,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen ärendet känts både långdraget och omständligt.

Jag tittar gärna över ditt ärende igen. Mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se

Classificada 2 em 5 estrelas

Supporttiden är alldeles för lång

Supporttiden är alldeles för lång. Man får ingen återkoppling på hur lång tid det tar innan man kan förvänta sig ett svar.

20 de janeiro de 2026

Hej Kattis,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att du upplever våra svarstider som för långa och att du saknat information om återkopplingstid.

Återkom gärna på bagaren@bagarenochkocken.se, så kikar jag på ditt ärende.

Tack! /BOK, Emma

Köp inte därifrån!!!

Köpte en kaffemaskin som slutade fungera efter 3 veckar, jag har ringt och mejlat dem. Värste kundservice någonsin, efter 2 veckar har jag fortfarande inte fått svar. Köp inte därifrån!

31 de dezembro de 2025

Hej Maria,

Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att situationen känns mycket frustrerande när en produkt slutar fungera och hjälpen dröjer.

Hör gärna av dig direkt till mig på bagaren@bagarenochkocken.se, så att vi kan reda ut detta och hjälpa dig vidare.

Önskar en fin dag! /BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt et humidorskap 24 dager…

Har bestilt et humidorskap 24 dager siden og det er enda ikke levert. Null kundesevice både Bakkeren og Postnord.

4 de janeiro de 2026

Hej Ivelin,

Tack för ditt omdöme.

Beklagar att du upplever bekymmer med din leverans.

Vi vill självklart reda ut detta. Återkom gärna till oss med dina orderuppgifter så hjälper vi dig vidare. Du når oss på bagaren@bagarenochkocken.se.

Tack!

Ingen hemma hos Kocken o Bagaren

Ville gärna köpa en gasolspis och få lite råd/hjälp med köpet. Telefon hos kundservice var stängd p.g.a. "hög belastning i andra kanaler".
Chaten kunde inte hjälpa till.
Det här företaget funkar som NetOnNet - bra om du vet exakt vad du ska ha.

23 de janeiro de 2026

Hej Elof,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du inte fick den hjälp du behövde vid kontakt med vår kundservice. Vid hög belastning kan svarstiderna tyvärr påverkas, men vår ambition är givetvis att erbjuda bättre stöd än så.

Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig bättre nästa gång.

Okontaktbara

Lägger beställning med förväntad leveranstid inom 1-4 dagar, får mail efter 5 dagar om att det är fördröjt på grund av "högt tryck".

Mailar efter ytterligare 5 dagar med förfrågan och eventuell hävning av order, får automatsvar om att det kan ta upp till 4 dagar att få svar men om jag vill häva ordern rekommenderas jag att ringa.

Ringer och får en telefonsvarare som säger att telefonen är stängd för dagen på grund av "högt tryck i andra kanaler"

Så de kan inte svara i mail eller på telefon inom en rimlig tid, får väl prova att skicka DM på tiktok eller någon "annan kanal" de tydligen prioriterar...

23 de janeiro de 2026

Hej Christoffer,

Tack för att du delar din upplevelse.

Jag får beklaga att kommunikationen i ärendet varit bristfällig gällande ordern.

Mejla mig gärna direkt på bagaren@bagarenochkocken.se så ser jag över ärendet direkt.

Långsam leverans, långsam kundtjänst

Gjorde min beställning tidigt på torsdag 8/1 på morgonen, står att beställningar innan kl 13:00 så har man leverans inom två vardagar. Jag fick min leverans på fredagen 16/1 - över en vecka senare. Skickade mejl och frågade om något har hänt efter ett par dagar. Tog fyra arbetsdagar att få svar, som inte heller var särskilt bra.

Kundtjänst 0,5 stjärnor av 10
Leverans 0,0 stjärnor av 10
Handlar aldrig här igen, och rekommenderar ingen annan att göra det.

8 de janeiro de 2026

Hej Sebastian,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att både leveransen och kontakten med vår kundtjänst inte levde upp till de förväntningar vi ska hålla.

Det är självklart inte acceptabelt att du dessutom behövde vänta länge på svar från oss.
Vi tar med oss din input i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Se över paketeringsrutiner?

Något bristfällig paketering då min vara var i storlek med ett 12-pack äggkartong men levererades i en låda stor som en flyttkartong. Detta utan någon form av fyllnadsmaterial (bubbelplast, packchips etc.) så att varan kunde studsa runt där inne.. Min vara gick som tur var inte sönder men jag är besviken på detta.
Annars nöjd med snabb leverans och smidigt köp online!

17 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vill ni ha trasiga varor?

Vill ni ha trasiga varor? Handla hos Bagaren och Kocken. Makabert dålig paketering. Och som om det inte räcker ska de dessutom ha betalt för att skicka tillbaka spillrorna.

31 de dezembro de 2025

Hej Gunnar,

Tack för din feedback.

Det här låter verkligen inte som den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi beklagar att din vara kom fram skadad.

Självklart ska produkter packas på ett sätt som minimerar risken för transportskador, men jag vill poängtera att vi inte tar ut någon returfrakt om varorna ankommer skadade till dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

långsam på att leverera och på…

långsam på att leverera och på återkopplin. men spammar med erbjudanden efter köp

15 de janeiro de 2026

Hej Hanna,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att både leverans och återkoppling upplevdes som långsam – det är inte den nivå vi eftersträvar. Vi tar till oss dina synpunkter.

Gällande utskick av erbjudanden går det alltid att justera sina prenumerationsinställningar om man inte vill ta emot dessa.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Önskar en fin dag! /BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Vänta,jag muste först har Pengar på…

Vänta,jag muste först har Pengar på Konto, då åter kommer jag till er,ok,Hej Rolf Witte.

11 de janeiro de 2026

Hej Rolf,

Tack för din recension.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss!

Önskar en fortsatt fin dag! /BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Lagerstatus samt leveranstider stämmer ej..

Beställde varor som enligt hemsidan fanns i lager och hade en leveranstid på 1-4 dagar. Idag, snart en vecka senare, har beställningen fortfarande status "registrerad". Jag kan förstå att det kan uppstå förseningar eller felaktigheter men då kan man återkoppla till kunderna om detsamma - samt svara på de mailförfrågningar man skickat in till kundtjänst. Bagaren och Kocken borde se till att hemsidan är korrekt uppdaterad - skriv inte 1-4 dagar om varan inte finns i lager alternativt ni inte kan leverera i tid.

10 de janeiro de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din beställning inte har uppdaterats enligt förväntad leveranstid och att du inte fått återkoppling i den takt som vi strävar efter.

Självklart ska lagersaldo och leveransinformation på hemsidan vara korrekt och uppdaterad, och när avvikelser uppstår strävar vi alltid efter att informera om detta. Vi tar därför tacksamt emot din feedback.

Jag önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Orimligt lång leveranstid

Beställde en stekpanna den 29 december och betalade extra för expresshantering. Samma dag dyker ordern upp i PostNords app och är klar för upphämtning.
Idag den 8 januari har stekpannan fortfarande inte skickats.
Det här var första och sista gången jag köper något från butiken.

8 de janeiro de 2026

Hej Håkan,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Detta låter inte riktigt som det skall. Du får väldigt gärna mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se, så skall jag se över vad som kan ha hänt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har beställt flera gånger från dom och…

Har beställt flera gånger från dom och upplever att dom har bra priser på saker. Dock så är det irriterande då endast 1 utav mina beställningar kommit fram på cirka 3 dagar. Dom andra gångerna jag beställt har varit i lager men tagit 5 eller fler dagar för att få hem. Har en beställning just nu som är registrerad hos postnord men ännu inte inlämnad för transport ( dag 3 ).

7 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter jag väntat 2-3 veckor på leverans…

Efter jag väntat 2-3 veckor på leverans så skriver jag till deras support som svarar att artikeln jag beställt inte är i lager förens 2 veckor till. Så julklapparna kom tyvärr inte i tid….

27 de dezembro de 2025

Tack för ditt omdöme.

Jag får verkligen beklaga att julklapparna inte kom i tid. Självklart skall du ha blivit noterad av oss gällande leveransen.

Vi tar din feedback på allvar och arbetar med att förbättra vår kommunikation kring lagerstatus.

Beställt skärmaskin Graef M90

Beställt dyr skärmaskin Graef M90. Den första anlände med flera repor, vilket man ej förväntar sig av en kvalitetsprodukt.
Reklamationen hanterats smidigt och en ny skickas. Skärmaskin nummer två där saknas delar som ska ingå samt ett hack i metallen som tydligt syns och känns. Återigen inte vad jag som kund förväntar mig av en skärmaskin för nästan 4000kr. Det slutar med att jag ej kan använda produkten till jul.

Är besviken på bemötandet då det enda alternativ som erbjuds är att få en tredje skärmaskin skickad till mig. Ingen kompensation eller annat för att jag ej kunnat nyttja produkten till jul. Jag får dessutom åka med bil fram och tillbaka med dessa paket. Släpa in och ut från affären.

Skriver att ”nu har vi skickat en kostnadsfri returetikett till dig” som att det inte vore en självklarhet? Känns som att man ska vara tacksam för en sådan gest.

Det är något som inte stämmer med dessa kvalitetsprodukter. Då borde ju kontakt tas omgående med tillverkaren. Som att det är normalt med defekter på dessa? Börjar fundera om dessa packas om på plats? Känns orimligt att en sån dyr produkt som handmonteras ska komma med dessa brister.

Jag känner mig besviken på hanteringen av min reklamation. Rekommenderar ej att handla härifrån det finns andra mer seriösa företag som är måna om sina kunder, allt handlar tydligen om att tjäna så mycket pengar som möjligt. Nu ser jag på hemsidan att de höjt priset på dessa med ca 1000kr. Så mitt råd är handla era dyra skärmaskiner på annat håll.

29 de dezembro de 2025

Hej Carolina,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vill först och främst verkligen beklaga att du haft denna upplevelse gällande reklamationen. Vi borde ha erbjudit kompensation för det betydande besvär du upplevt, inklusive upprepade transporter och att produkten inte blev tillgänglig som planerat inför jul.

Du får väldigt gärna mejla mig ditt ordernummer, så att jag kan se över ärendet. Bagaren@bagarenochkocken.se

Tack för dina synpunkter och önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick hem en begagnad bakmaskin i fel…

Fick hem en begagnad bakmaskin i fel färg. Otrevlig kundservice

24 de dezembro de 2025

Tack för din recension.

Vi beklagar att du mottog en bakmaskin i fel färg och att upplevelsen med vår kundservice inte varit tillfredsställande.
Vi säljer inte begagnade produkter, så om maskinen verkade använd är detta något vi behöver utreda omedelbart.

Är ditt ärende ännu inte utrett, ber jag dig att kontakta mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se.

Tack på förhand och önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Classificada 3 em 5 estrelas

Paketet kom men var tyvärr inte så bra…

Paketet kom men var tyvärr inte så bra emballerat på insidan så produkterna har åkt runt i den stora kartongen och det blev en skada på den ena produkten. Reklamation är gjord men väntar på svar då det är helgdagar tar det några extra dagar. Annars är jag nöjd.

19 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.