Var på besøg i Herning butikken fordi de havde gode 20% rabat i følge reklamer. Men var en rigtig trist oplevelse. Blev mødt af det mest snobbet personale jeg nogen sinde har oplevet. Ingen tilbud om... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super kundeservice den oprindelige ordre kom hurtigt - Desværre lavede jeg selv en fejl, da jeg skulle returnere en del af ordren, men fik løst problemet med fin service fra Friluftsland
The worse service then any other shop, København afdeling. Specially in the shoes department, completely disrespectful and unwilling to help each time, is like they don’t bother to use their time on... Ver mais
Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
- também em
- Desportos de aventura
- Loja de artigos desportivos
Escrito pela empresa
Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia
Informações de contacto
Frederiksborggade 52, 1360, København K, Dinamarca
- kundeservice@friluftsland.dk
- www.friluftsland.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Friluftsland i Bispensgade i Aalborg…
Friluftsland i Bispensgade i Aalborg får kun 3 stjerner, for jeg har da aldrig oplevet en mere dårlig kundeservice. Ikke noget med at sige hej, smile eller andet, men stod og ventede på nummeret, som jeg viste ham. Han fandt pakken, lagde den på disken og sagde farvel. Jeg håber godt nok, at der er andre ekspedienter.
Anerkender ikke reklamationer
Meget lignende oplevelse som en anden kunde med Scarpa sko -
havde tidligere et par Scarpa Crux, som jeg var ekstremt glad for, og som holdt til mange ture over ca 4 år, indtil de blev spist af en hund...
Erstatningen, samme model, samme størrelse og købt hos Friluftsland, gik der hul i foderet ved hælen efter mindre end et års let brug.
Jakob Ahrensbach afviste min reklamation to gange som almindelig slid og forkert tilpasning.
Som jeg kan se af andre anmeldelser, ser det ud til at være et gennemgående problem med Friluftsland, at man afviser reklamationer med latterlige begrundelser.
(Scarpa er åbenlyst ikke hvad de har været. Lignende oplevelse med et andet par Scarpa hos Bergzeit - her fik jeg dog pengene retur uden bøvl.)
Var i friluftsland i Næstved i dag og…
Var i friluftsland i Næstved i dag og blev mødt af 2 ganske vist søde ekspedienter men ganske uviden om det de har i butikken. Jeg selv er ganske grøn i friluft livet og søgte derfor ind i en fysisk butik i håb om gode råd og vejledning. Men ellers er det en fin butik med masser af varer
Top service og gode tilbud
Top service og gode tilbud, samt varer. Venlig, behagelig og kompetente samtaler over telefon og i butik, med henblik på råd og vejledning.
Dejligt at de ligger mange steder i landet og hjemmesiden viser hvor varer er på lager, samt at man både kan hente onlinebestillinger i butik og få tilsendt. Hurtig levering og info om dette undervejs.
Har nu handlet nogle gange med Friluftsland og været tilfreds hver gang.
Var inde i butikken ved nørreport…
Var inde i butikken ved nørreport station og hjalp en mand fra holland. Den unge mand der skulle forstille at ekspedere var meget sur og ikke spor imødekommende.... det ved jeg ikke... den må du ikke tage.... etc aldrig har jeg oplevet en ringere assistance og tænker det her en turist så vi gik i nabo butikken spejdersport.... helt fantastisk hjælp smilende og imødekommende..... så måske I skal sende jeres unge mand med det blonde hår på et lille kursus 🙄🤷♀️
Friluftland
Friluftland, vestergade, Odense.
Virkelig dårlig kundeservice.
Et par støvler til 2000kr har ikke holdt 1 år. Både læder og sål er helt ødelagt trods vedligeholdelse.
Ekspedient ville ikke engang prøve, at sende dem til retur og kunne kun tilbyde os, at købe et par tilsvarende til samme pris. Selvom han sagde at det ikke er brugerens skyld at sålen smuldrer....
Kan absolut ikke anbefale denne butik!
Jeg har købt en jakke i Friluftsland,og…
Jeg har købt en jakke i Friluftsland,og finder derefter ud af at jeg har mistet kvitteringen.
Jeg henvender mig i forretningen, hvor personalet straks begynder at lede i deres system efter kvitteringen. De finder den, og jeg får den - sikke en god service.

Resposta da Friluftsland
Netop fået ekspedition af Bo i…
Netop fået ekspedition af Bo i Friluftsland, Vestergade i Odense. Skade på rygsæk - byttet uden bemærkninger. Super flot kundeservice og samtidig nærvær til at spørge yderligere til planlagt tur og gode råd i den forbindelse 👍

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. God indpakning. Fair pris. Ordre nr.848852.
Jeg foretrækker andre butikker til…
Jeg foretrækker andre butikker til outdoor. Jeg købte for mindre end et år siden et par Meindl sienna. De er ikke særligt slidte og er brugt ca 1 gang om ugen. Nu er der hul i sålen, tydeligvis en fejl. Manden i butikken siger at det pga måden jeg går på. Latterlig påstand. Dårlig kundeservice og dårligt produkt…..prisen på skoene er i øvrigt tæt på 2000 kr ….25/6 til Jakobs svar, nej det er ikke korrekt at jeg har takket nej til at indlevere skoene til reklamation. Tværtimod så har jeg takket ja. Men da jeg havde skoene på i butikken den dag, så var det vanskeligt at gå hjem uden sko. Men jeg forstår godt, at du gerne vil have mig til at fremstå som en dårlig kunde. 18/7 det er fint at du har fjernet din ukorrekte kommentar, tak for det. Nu venter vi fortsat på svar på reklamationen som blev indleveret for snart en måned siden. Det er helt urimeligt at det skal tage så lang tid.

Sjuskede og inkompetente
Jeg vil starte med at sige, at jeg har gode erfaringer med Friluftslands fysiske butik i Aarhus. Men jeres webshop og den dertilhørende “ekspertise” er jeg dybt skuffet over.
I skilter med hurtig levering. Jeg bestilte for flere tusind kroner for 14 dage siden - de er end ikke sendt afsted.
Først skriver I, at én af varerne ikke er på lager som angivet. Den fjerner I fra bestillingen med mit samtykke. Dage senere uden at jeg hører fra jer, spørger jeg til status. Nu er der åbenbart en anden vare, der er udsolgt. Den tilbyder I at bytte ud med en TILSVARENDE, dyrere vare, som jeg kan få til samme pris. Jeg takker ja som et plaster på såret. Desværre begår jeg den store fejl ikke at nærlæse på det produkt, I har tilbudt mig - det er hele 300g tungere end det, jeg havde bestilt (mere end en fordobling af det oprindelige produkt i vægt), og det har i øvrigt ikke, så vidt jeg kan se, de specifikationer, I skrev ville være bedre end på det foregående produkt.
Jeg ved ikke, hvad det er for nogle friluftseksperter, I har siddende i jeres webshop, men der hvor jeg kommer fra, er 300g en anseelig vægtforøgelse i tasken, for ikke at nævne pakkestørrelsen. Det kan på ingen måde kategoriseres som et tilsvarende produkt. Jeg tør dog ikke skrive og bede om et andet produkt af frygt for yderligere forsinkelser. Den klarer jeg i en fysisk butik. Jeg håber snart, I får taget jer sammen til at sende mine varer. I er søde og rare, men sikke noget sjusk og hvilken inkompetence.

Resposta da Friluftsland
Stol ikke på denne webshop
Stol ikke på denne webshop.
Varerne kom ikke. Så jeg annullerede ordren. De trak alligevel mine penge.

Resposta da Friluftsland
Jeg vil rigtig gerne anbefale
Jeg vil rigtig gerne anbefale.
Jeg har bestilte et par gange fra deres hjemmeside, i starten var jeg lidt usikker men hver gange jeg fik varer, var jeg meget tilfreds med ! Min oplevelse er:
Hurtigt levering
Rigtig god indpakning
Varer er meget god Kvalitet og i god pris.
Følger retur sedlen med!
“Effektiv “
Tak

Resposta da Friluftsland
Fejl og slid er ikke det samme
Jeg havde d. 10/06/2024 købt et par Scarpa Mojito GTX i str. 45 fra Friluftsland. Nogle måneder efter bemærker jeg, at gummiet (sålen) på hælen er ved at skilles fra resten af skoen. Dette affejer jeg i første omgang, men da den anden sål også skilles fra sålen skoen, valgte jeg at udforme en reklamation. Jeg fremsender billeder af skoen og får at vide, at skoen skal vurderes fysisk. Ved ankomst i Friluftslands butik på Frederiksborggade 50-52 mødes jeg af en ekspedient, der har lagt grundlaget for denne anmeldelse. Vedkommende påstår nemlig, at de sko, jeg altså har købt for netop ét år siden er udtjente. De er simpelthen færdige. Det undrer mig, at Scarpa, en velrenommeret skofabrikant, kun kan lave sko, der kan holde ét år, hvorefter de er udtjente. Det tror jeg ikke på. Jeg får derefter at vide, at jeg ikke har passet på mine sko (og derfor var de udtjente). De er selvfølgelig ikke nye, men kigger man eksempelvis under sålen, er det absolut ingen tegn på slid. Hermed insinuerer vedkommende jo også, at den nærværende fejl netop skyldes min mangel på vedligehold, og at det derfor er min egen skyld, og ligeledes at jeg forsøger at reklamere for slid. Hvor han så bruger et eksempel med, at man heller ikke reklamerer for et par bildæk, når disse slides. Og nej; jeg reklamerer ikke for bildæk, der slides, men jeg reklamerer for en fejl, der åbenlyst IKKE er skabt af slid, men af en fejl fra fabrikantens side. For hvordan kan jeg slide en sål af hælen, der sidder bag på og ikke er i kontakt med underlaget nogensinde? Hertil skal der knyttes den pointe, at jeg er i besiddelse af et andet par Scarpa Mojito, der er 5 år gamle og var blevet brugt dagligt op til købet af de andre, som ikke udviser samme fejl. Jeg købte også et par andre Mojito i samme farve, som så heller ikke besidder den nærværende fejl.
Jeg synes, det er aldeles frækt, at jeg både får at vide, at fejlen skyldes, at jeg ikke vedligeholder mine sko ordentligt; og at det indikeres, reklamationen ikke er gyldig. Specielt når det er åbenlyst fordi, der er en fejl ved skoen, og yderligere fordi, beslutningen bliver taget af Scarpa selv. Friluftsland skulle tage og få ansat nogle ekspedienter, der ved, hvad de taler om, og hvordan man behandler kunderne godt.

Dårlig kundeservice
Kundeservice og butikspersonale kender tilsyneladende ikke almindelige reklamationsregler og deres kundeservice-abc i øvrigt.
Selvom det lykkedes til sidst, var det usædvanligt omstændigt og frustrerende at få sine penge retur i en helt banal sag.

Resposta da Friluftsland
Største anbefaling til Roskilde-afd.
Største anbefaling til forretningen i Roskilde. I jagten på erstatningen til en snart 20 år gammel jakke fik vi sublim og meget seviceminded og kompetent betjening - vel vidende at det hurtigt blev klart, at forretningen ikke kunne matche vores behov. Her fik vi ved selvsyn oplevet, hvad det netop er de fysiske forretninger kan - og selvom de ikke havde varen i dette tilfælde, så ved vi godt, hvor vi går hen næste gang, at vi mangler outdoor-gear😊
Hurtig levering på kun 3 dage
Hurtig levering på kun 3 dage, mega fed jakke ligesom forventet og god kvalitet.
Kan 100% anbefaledes
Fantastisk god og lynhurtig service ved…
Fantastisk god og lynhurtig service ved postforviklinger, reklamation og ombytning til fejlfri vare ved køb af lækre Panama Jack Womens Fara Igloo Trav (Sort) vinterstøvler mv. ved online handel, ( - min varmeste anbefaling - og tak :-) begået af:
Kasper i kundeservice
Friluftsland A/S
Frederiksborggade 52
DK-1360 København K
Odense +5
Odense!
Fantastisk personale, og service. Jeg havde via Odense købt flere bukser, og fjernes prismærker osv.
Jeg tog derind fik byttet, og rådgivet med smil, og opmærksomhed.
Jeg har nu af flere omgange været i butikken, og personale, og ledelse er super.
De får hermed i Odense de bedste anbefalinger.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.