Var på besøg i Herning butikken fordi de havde gode 20% rabat i følge reklamer. Men var en rigtig trist oplevelse. Blev mødt af det mest snobbet personale jeg nogen sinde har oplevet. Ingen tilbud om... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super kundeservice den oprindelige ordre kom hurtigt - Desværre lavede jeg selv en fejl, da jeg skulle returnere en del af ordren, men fik løst problemet med fin service fra Friluftsland
The worse service then any other shop, København afdeling. Specially in the shoes department, completely disrespectful and unwilling to help each time, is like they don’t bother to use their time on... Ver mais
Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
- também em
- Desportos de aventura
- Loja de artigos desportivos
Escrito pela empresa
Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia
Informações de contacto
Frederiksborggade 52, 1360, København K, Dinamarca
- kundeservice@friluftsland.dk
- www.friluftsland.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 30% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Rigtig god rådgivning
Har længe kiggede på liggeunderlag besøgte jeres butik i Frederiksborggade lørdag efter Black friday i 22 ikke rigtig den store hjælp ventede længe. Medarbejder havde travlt med anden kunde og brugte efter min mening for meget tid pågældende dag. Ville jo godt have købt med rabat men nej måtte gå igen. Fik i Fields og senest i Århus rigtig god rådgivning. Desvære ligger jeres normal priser noget højere end nettet faktisk 360 kr over billigste net pris. Spurgte om i havde prismatch nej desvære. Medarbejderen solgte desvære ikke der underlag til mig ville nu godt have betalt lidt mere end nettet for rådgivning og service. Men 360 kr mere var for meget. Men stadigvæk 2 positive oplevelser i Fields og Århus
Magen på pli og dannede sno go ende mail…
Magen på pli og dannede sende mail kostan om nat og ønsker ikke ret op på man sende mail ud om nat tver om få man en næsten nat igen Falster lige gylde mail rem spam og no go mail
Så lade være med og tilmælde jer der mail spam dig ned men lige gyse mail ! Stopper ikke før du selv melde dem for spam
Produktet lever op til forventningerne
Perfekt
Alt klappede. God hjemmeside. God bestillingsproces. En henvendelse til kundeservice blev hurtigt og fint besvaret. Hurtig levering af vel emballeret pakke
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering.
Var i Randers butikken mandag, for at købe en vare, der kun var på lager i 2 butikker (på Fyn og Sjælland). Bestilte derfor online mandag og kunne hente varen i postbutik tirsdag. Lynhurtig levering og varen som forventet.
Har ofte bestilt online hos Friluftsland og oplever altid god kundeservice og hurtig levering.

Hurtig og nem forsendelse
Hurtig og nem forsendelse. Desværre er varen forkert i str. Passer ikke i forhold til hjemmesidens str. Vejledning i forhold til længde..

Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering. Altid klar til venlig og kompetent rådgivning
Informativ hjemmeside og hurtig…
Informativ hjemmeside og hurtig forsendelse
Fin og hurtig levering
Super hurtigt
Super lækkert oplevelse
Alt gik efter bogen
Super handler gerne igen
God kvalitet til pengene
God kvalitet til pengene. Lynhurtig levering
Alletiders produkt
Alletiders produkt
Altid tilfredsstillende at handle her
Hurtig ekspedition og nemt med…
Hurtig ekspedition og nemt med afhentning i butik dagen efter bestilling :)
Nemt og hurtigt
Bestilte til afhentning i butik
Der gik 1 dag, så var mine ordre klar
Virkelig lækker kvalitet
Pakken kunne hentes fra pakkeshoppen indenfor 48 timer.
Friluftsland havde det jeg skulle brug, til en god pris. Pakken kunne hentes fra pakkeshoppen indenfor 48 timer.
Bestilte fjällräven bukser på webshop
Bestilte fjällräven bukser på webshop. De ankom som forventet.
Bestilte støvler på nettet og to dage…
Bestilte støvler på nettet og to dage efter kunne jeg hente dem i pakke boksen ... super service ganske enkelt.
Åbningsugen hos "Friluftland Næstved"
Åbningsugen hos "Friluftland Næstved", super stemning, venligt personale osv osv.. Nu, et par måneder senere, jeg tjekker ind i butikken og spørger til en specifik Fjäll Räven jakke, jeg googler lige jakken for at vise ekspedienten jakken han siger den er på lager og viser mig den, jeg mindes en pris ved min hurtige google søgning i butikken og der er 1.300,00 til forskel, han er hurtig og fortæller mig at de er ejet af Fjäll Räven og matcher selvfølgelig pris, FEDT. Det var en tilfældighed der gjorde mig opmærksom på pris. Jeg er IKKE pris jæger på alm. vis.
14 dage efter er det ved at være min kones fødselsdag og jeg vil give hende en strik fra Fjäll Räven og forsøger selvfølgelig at se om denne skulle være lagervarer hos lokal Friluftland, fra første skridt ind i butikken mærker jeg sindssyg dårlig stemning, da jeg spørger ind til denne strik gider han ikke rigtig kontakt men, tilføjer da at den service han (på egen opfordring) tilbød mig ved seneste besøg ikke længere var en mulighed, nå jamen TAK for info og genkendelighed :)
Grundet denne "service" og pludselige kommentar med på vejen tjekker jeg selvfølgelig op på pris og denne gang 500,00 til forskel på butikkens pris og net pris, jeg nævner det og han spørger hans chef, dette afvises og ud fra baglokale kommer en tydeligt irriteret mand som er "chefen" han ønskede kun at signalere "jeg er pisse sur"
Inden jeg går ud, der får hans ansatte ekspedient også en overhalning over en retuneret vare, det er et par sko som han ikke var enig i at skulle ha været retur, og der er meget dårlig stemning mellem de 2 Jeg er "STOR" køber af Fjäll Räven tøj, sko, udstyr gennem mange år, jeg vender nu frygteligt retur som net kunde på Fjäll Räven hjemmeside da besøget var en lodret underlig og ubehagelig oplevelse. Tak for nu.

Alt for lang leveringstid
Jeg købte et par klatresko med forventet leveringstid på 6-8 dage. Bestillingen gjorde jeg 22. februar og 8. marts er skoene endnu ikke kommet. Det er to uger efter bestilling.

Højt kundeserviceniveau
Anmeldelse af Friluftslands kundeservice i forbindelse med problemhåndtering af en enkelt fejlslået ordre samt et par ord om den fysiske butik og servicen i Friluftsland i Randers.
Jeg købte et produkt, som på mærkatet så vel som på kassen angav én størrelse. Da jeg kom hjem viste det sig, at størrelsesmærkatet på selve produktet var en anden. Træls, tidsrøvende fejl.
Det havde været rart at kunne ringe til lokalafdelingen, da jeg opdagede fejlen indenfor dennes åbningstid.
Jeg anmodede kundeservice om størrelsesbytte via e-mail om aftenen og fik svar næste morgen.
Morgenen to dage derpå havde afdelingen i Randers fået bestilt den rette størrelse hjem.
Servicen via e-mail så vel som i den fysiske butik var tjep og imødekommende. Jeg fik løbende opdateringer på e-mail og SMS. Super tilfredsstillende.
Butikken Friluftsland i Randers: godt lys, stemningsskabende dekorationer og fuglesang i højttalerne, mestendels god gangplads, overskuelig segmentering af interessante produkter, tøjet hænger væsentligt for tæt presset sammen på stativerne, hvilket desværre medfører, at produkterne ikke er nær så imødekommende eller overskuelige, som de fortjener, omklædningsrummene kunne være større med mere albue-, skammel- og hængeplads. Alt i alt er det pulssænkende og interessant at ose i Friluftsland i Randers.
Medarbejderne er servicemindede og yderst venlige sælgere med varieret produktindsigt.
Jeg ville ovenud værdsætte, om der lig var en produktekspert til stede, som virkelig kunne nørde dybdegående om sortiment og materiale.
Jeg værdsætter samarbejdet med Ældresagen.
Jeg kunne ønske mig disse mærker til sortimentet:
- Z-packs: letvægtsudstyr
- Bonfus: letvægtsudstyr
- Enlightened Equipment: letvægtsudstyr
- Altra: fodformede, zero-drop fodtøj
- Injinji: tåsokker
- Sewyer Squeeze: vandfilter - i kombination med:
- Cnoc Outdoors: transparent vandblære
samt produkterne:
- Seam seal (vandtætgørende lim)
- Lette, foldbare skumsiddeunderlag
- Vandrestave af kulfibre (fx Grossamer Gear)
Efter min mening fortjener den fysiske butik ikke helt fem stjerner.
At kunden får det forkerte produkt med hjem fortjener ikke fem stjerner.
Friluftsland fortjener til gengæld fem stjerner på grund af denne professionelle, hurtige og helt igennem imødekommende kundeomsorg, jeg blev mødt med.
Jeg har tillid til Friluftsland, føler mig taknemmelig for god behandling og svinger med stor sandsynlighed snart forbi igen.
Tak for nu og på gensyn.

Resposta da Friluftsland
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.