Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Var på besøg i Herning butikken fordi de havde gode 20% rabat i følge reklamer. Men var en rigtig trist oplevelse. Blev mødt af det mest snobbet personale jeg nogen sinde har oplevet. Ingen tilbud om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice den oprindelige ordre kom hurtigt - Desværre lavede jeg selv en fejl, da jeg skulle returnere en del af ordren, men fik løst problemet med fin service fra Friluftsland

Classificada 1 em 5 estrelas

Lørdag i jeres butik i Odense. Er faktisk stadig lidt chokeret! Utrolig dårlig oplevelse. Vi havde set at de havde 20% udsalg på alt ,stort banner ud mod gå gaden. Så vi fandt en jakke til konen, pris... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. também em
  3. Desportos de aventura
  4. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 27% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

3,0

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Nok en gang tager jeg til friluftsland…

Nok en gang tager jeg til friluftsland for en tilbudsvare. Og nok en gang havde de den ikke inde, som det er oplyst på hjemmesiden. Dette sker 8 ud af 10 gange.

15 de outubro de 2022

Hej Jan

Jeg er ked af at høre, at du måtte køre forgæves til en af vores butikker. Det beklager jeg meget.
At du så ovenikøbet har oplevet det 8 ud af 10 gange, gør kun ondt værre. Du må have været ganske ekstraordinært uheldig, for nok er det udfordrende at styre webshop+butikker der deler samme lagertal, men så dårlige plejer vi ikke at være :-/

Classificada 2 em 5 estrelas

Intet styr på leveringen..!

Købte"dyr" jakke.. blev lovet levering på max 9 dage... efter 2 uger måtte jeg selv på jagt for at finde min jakke, da der er rod i deres system.. Dårlig oplevelse med kundeservice..!

10 de outubro de 2022

Hej Nicolai

Jeg beklager, at der gik kuk i din ordre. Jeg kan ikke finde detaljer om, hvad der er sket i dit tilfælde, men selv når vi må trækker på vores allerfjerneste lagre, overstiges de 9 dage kun meget sjældent. Dvs. at der er sket en ekstraordinær fejl, hvilket naturligvis er pisseirriterende for dig. Det er jeg ked af.

Jeg tror godt jeg tør love, at du har bedre held næste gang - håber du har mod på, at gi' os en chance til.

Classificada 1 em 5 estrelas

I dag ville jeg hente en…

I dag ville jeg hente en click-and-collect ordre 108586462 hos jer i Lyngby, men nææh nej. Til trods for SMS omkring at pakken var klar til afhentning og at jeg både fremviste SMS’en og videregav de sidste 4 cifre til ekspedienten.

Frem for at yde den fjerneste indsats for at fremfinde pakken ud fra ordrenr. Bliver jeg straks møædt af en byge af spørgsmål omkring pakkens udseende og hvad jeg havde bestilt. For hede hule (/¤U=)(/=)¤/( I har et ordrenr – som jeg forventer er entydigt for den pakke. For det det andet, I har pakket den pakke – ikke mig – så hvordan h”)(¤/O(/¤ forventer I at jeg skal vide hvordan pakken ser ud?

For det tredje – så er det dels jer ufattelig uvedkommende hvad jeg har bestilt, det vedkommer jer ikke – og dels så er varerne pakket ind så det ikke er muligt at se dem. Endelig så kan I for h/&%)/ da tage og slå ordren op på jeres computer – ud fra ordrenummeret.

Men nej - Vi blokerer bare, bombarderer kunde med stupide spørgsmål – og er fuldstændig ude af stand til at yde den fjerneste gran af kundeservice eller engagement. I kunne lige så godt ligge på sofaen og sove.

I kan da i det mindste trøste Jer med at niveauet for kundeservice og intelligens næppe kan blive lavere end ovenstående situation beskriver.

6 de outubro de 2022

Hej Thomas

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med en af vores ekspedienter under en Click-and-Collect afhentning.

Når det så er sagt, så forstår jeg ikke helt, hvorfor det er nødvendigt, at ty til et så voldsomt og nedsættende sprogbrug.

Skuffende omgang i Kolding butikken

Har bestilt en del ved friluftsland online altid uden problemer, men var forbi deres Kolding butik for 2 dage siden for at købe en Osprey talon 11 taske, og måtte selv finde hoved og hale i div. Modeller og finder efter lidt tid frem til rette størrelse ved hjælp af ospreys side. spørger derefter ekspedienten ved kassen om han ikke kan slå lidt af de 999 kr da eventyrsport pt. Annoncerede med den til 699, (bad ham slå lidt af, ikke matche prisen), svaret var kækt, Nej overhovedet ikke! Så jeg gik derfra uden.
nu 2! dage efter kører de kampagne med 25% på tasken.
Det er efter min mening virkelig total mangel på kundeservice.

13 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun godt at sige om…

Jeg har kun godt at sige om Friluftsland. Fik fin vejledning omkring køb af vandrestøvler mht. indsendt spørgsmål. Fik dog alligevel bestilt en forkert støvle med Goretex, men det var min egen fejl. Min eneste anke er, at man selv skal betale returporto, men kunne købe returlabel til 39 kr via hjemmesiden, hvilket er bedre end fuld pris, hvis man selv skulle købe label via pakkeleverandøren. Pengene blev sat ind på min konto samme dag som de modtog returpakken.

8 de agosto de 2022

God vejledning

Vi er netop hjemvendt fra en vandretur i Harzen. Min kone skulle inden afrejse have nye støvler. Hos Friluftsland fik hun en perfekt service/vejlening i forbindelse med købet. Samtidig fik vi et tip til binding af støvlen. Det var helt perfekt.

24 de julho de 2022

Falsk markedsføring.

Falsk markedsføring.
Friluftland.dk
De viser på deres hjemmeside en sko, Scarpa Mojito i forskellige farver. På skoens side vises et rabat-logo på 36% og prisen er reduceret fra 1099,- til 699,-. Men når man trykker på størrelserne viser det sig at ingen af skoene i den viste farve er sat ned.

18 de julho de 2022

Hej Mark

Jeg forstår godt din frustration, og beklager at du føler dig ført bag lyset.

Vores hjemmeside fungerer desværre p.t. således, at en tilfældig farve vises, når man kommer ind på et produkt. For at få vist en pris på en konkret farve/størrelse kombination, skal man vælge dem først - som du sikkert også fandt ud af.

Vi ønsker på ingen måde at bedrive falsk markedsføring eller føre folk bag lyset. Vi er klar over, at det nuværende set-up ikke er godt nok, og arbejder aktivt på at få tilpasset visningen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen opfølgning på anerkendt reklamation

Når man laver en reklamation på en købt vare og Friluftsland anerkender reklamationen skal man ikke nøjes med at spørge om man vil have ny vare eller penge tilbage.
Når kunden beder om ny vare som erstatning skal man fremsende varen og meddele kunden at det har man gjort.
Som kunde skal man ikke rykke for svar et par gange for til sidst selv at hente ny vare fordi tålmodigheden er sluppet op omgang skal bruge varen!

15 de julho de 2022

Hej Leif

Du har helt ret, og din oplevelse lyder helt skør! Det er absolut ikke vores vanlige, gode standard.

Jeg beklager mange gange, og håber ikke du helt har mistet tiltroen til Friluftsland.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre varer og god service

Har både handlet online og et par gange i butikken i Odense. Altid fantastisk service, rådgivning og hyggesnak undervejs. Er rigtig søde til ikke at skubbe en mod et køb, men rådgive og gøre opmærksom på, at det nogle gange kan betale sig at holde øje med tilbud.

16 de junho de 2022

Suveræn betjening i Roskilde

Kort før påske havde jeg akut behov for vandrestøvler og lagde vejen forbi Friluftsland i Roskilde. Jeg er nybegynder i vandring og blev, lige da jeg kom ind i butikken, kontaktet af Niels Emil, der tilbød sin hjælp. Han lyttede til mit behov, hjalp mig prøve adskillige par støvler, teste dem på broen for højdemeter, og han skabte i øvrigt en superbehagelig stemning imens. Jeg var ganske længe i butikken og oplevede, at han havde al den tid, jeg måtte behøve, idet det vigtigste for ham var at jeg fandt den helt rigtige løsning. Vel hjemme fra en uges vandring på Mallorca i helt nye støvler har jeg ikke haft antydningen af hverken vabler eller trætte fødder. En helt igennem suveræn betjening fik jeg, foruden de helt rigtige støvler for mig. Tak for det, Niels Emil!

5 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Umiddelbart der Friluftslands online…

Umiddelbart der Friluftslands online shopløsning fin. Nem, overskuelig og lige til. Bortset fra deres tilbudsvarer. Jeg er blevet forelsket i et par blå sko af mærket Scarpa. Prisen hedder 589 kr, efter en bespar else på 46%. Billedet er de blå sko, alt ser rigtigt ud så jeg tænker shaps, haps, haps. Men når jeg forsøger at vælge min størrelse, så ændres prisen til 1099 kr. Og Selvfølgelig er det fordi, at det ikke er den farve der er på tilbud, men den røde. Det er misvisende, når nu billedet på varen er de blå, og ikke de røde sko. Det er et kæmpe irritationsmoment, fordi min hjerne er i købsfasen - den havde netop besluttet sig for at købe de pæne blå sko. Det ødelægger oplevelsen, og giver nul køb herfra

2 de maio de 2022

Hej Peter

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores webshop. Jeg kan sagtens forstå, at det har været skuffende at tro at man kunne hapse et par lækre sko til -46%... og så ikke alligevel :-(

Vi har for nyligt skiftet vores webshop fra et system til et andet, og der er stadig en del justeringer der skal gøres og funktionalitet der skal bygges. Jeg håber vi får fikset det der skuffede dig, hurtigst muligt.

Gavekort

Ville købe online med mit gavekort, men der kan det åbenbart ikke bruges, så jeg kontaktede kundeservice for at høre om muligheden for at sende et billede af gavekortet, så det kunne scannes. Det kunne heller ikke lade sig gøre, på trods af jeg sendte et billede med af gavekortet så bare kunne scannes.

Så for dem der bor langt fra et friluftland, skal fysisk i butikken for at bruge et gavekort. Det er jeg desværre meget ærgelig over, da jeg sjældent har mulighed for at komme fysisk i butikkerne og synes faktisk det er for dårligt at det ikke kan bruges online.

Dog var der hurtigt svar fra kundeservice.

2 de maio de 2022

Hej!

Ja, du rammer os på et ømt punkt dér, og jeg forstår godt, at du er ærgerlig over det...

Vi er kede af, at vi endnu ikke har fået implementeret gavekortene i vores webshop. Det lyder som en simpel funktion, men det er det desværre ikke. Vi fortsætter implementerings-arbejdet, men har p.t. ikke en dato for hvornår det kan gå i luften.

Frank,

Super sko, super betjening

Har købt et par Scarpa Mojito Fresh, og gik 162 km. På en uge, på Gran Canaria. Da jeg kom hjem købte jeg et ekstra par Scarpa Mojito, fantastisk sko. Kan kun anbefales. Tak for hjælpen, Friluftsland, Aalborg.

12 de abril de 2022

Hej Erik

Tak for de fine ord om Scarpa Mojito og vores Aalborg butik. Og ja, du har helt ret - genial sko til ture, rejser og hverdag. Jeg er selv på mit 3. par nu, og tænker jeg skal supplere med et par Mojito Fresh. Selvom skoene strengt taget ikke er lavet til længere vandreture, vil folk med lidt stærkere fødder fint kunne bruge dem til det også.

Jeg håber du får mange gode ture med Mojito fremover :-)

Friluftsland

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais