Looad Opiniões 1874

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft lidt udfordringer med at aconto opkrævninger bliver sat op uden varsel, så der skal skrives en del mails for at komme tilbage på sporet med kreditnotaer. Men pludselig ringede Rasmus fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde 2 problemer, som blev løst af henholdsvis Meriam og Rasmus uden meget ventetid ved telefonen, selv om jeg måtte ringe op to gange på grund af min fejl med mobilen. Rigtig god service den 1... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ind til videre har vi kun positive ting at sige. Vi har nu lavet aftale for ladestander, el privat og i vores sommerhus - så glæder vi os bare til, at der gives mængde rabat 🤭

Classificada 5 em 5 estrelas

Vedkommende- person i den anden ende af telefonen god service de ting jeg har bedt om kunne lade sig gøre

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos
  2. Empresa fornecedora de energia eléctrica
  3. Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas

Escrito pela empresa

Hos Looad gør vi os umage med at udvikle morgendagens førende ladeløsninger, der gør livet lettere for de danske elbilsbilister. Vi sætter en ære i at tilbyde produkter og tjenester, der er enkle at forstå og skaber stor værdi for den enkelte husstand, virksomhed eller boligforening.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Kort ventetid før svar

Kort ventetid før svar. Præcis besvarelse på mit spørgsmål

14 de abril de 2026

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede kort ventetid og fik et præcist svar på dit spørgsmål.
Vi arbejder hele tiden på at give hurtig og klar hjælp.

Klar besked med forklaring

Klar besked med forklaring

14 de abril de 2026

Hej Niels,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede at få en klar besked med en god forklaring. Det er vigtigt for os at kommunikere tydeligt og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Den dyreste løsning jeg nogensinde har…

Den dyreste løsning jeg nogensinde har været ude for.
Dårlig service fanfrøst jeg blev bundet til aftaler , der har taget , nu , op til 5 mdr at komme ud af igen.
Kan på ingen måde anbefale at lade sig binde på op på en aftale med firmaet.
Har selv sparet 2000 kr mdl ved at komme over til anden løsning

1 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Den meget behagelig samtale med jeres…

Den meget behagelig samtale med jeres medarbejder den forklaring jeg fik og at hun var så rolig at tale med
Mvh Nils Lodahl

Hej Nils,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en behagelig samtale med vores medarbejder, og at du oplevede både en god forklaring og en rolig dialog.

Virkelig god App- let forståelig

Virkelig god App- let forståelig, og aldrig problemer med udfald.

17 de fevereiro de 2026

Hej Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du synes appen er let at forstå, og at du har haft en stabil oplevelse uden problemer. Vi arbejder løbende på at gøre oplevelsen endnu bedre, så din feedback betyder rigtig meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og manglende udbetaling Jeg venter fortsat på både…

Jeg venter fortsat på både slutopgørelse og udbetaling fra Looad efter flere ugers opfølgning. Svarene er overfladiske, og intet sker. Det er paradoksalt, at de selv er hurtige til at pålægge rykkergebyrer, når de omvendt ikke kan udbetale til tiden.
Som fortsat kunde er jeg ærligt talt skuffet – og overvejer nu seriøst at finde et andet selskab.

12 de abril de 2026

Behagelig kundeservice

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en behagelig oplevelse med vores kundeservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fin support via mail

Virkelig fin support via mail. Fik mig hurtigt op at køre igen efter skift af telefon.

Hej Tommy,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har fået virkelig fin support via mail, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig godt videre efter skift af telefon. Vi sætter stor pris på din feedback.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er ikke altid enige om fakturaer

Men pludselig ringede Rasmus fra Looad for at finde ud hvorfor vi var lidt utilfredse med afregnigerne. Så i løbet af 5 minutter havde vi klaret alt på telefonen. Stor ros til Rasmus = tak

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at Rasmus tog kontakt og fik løst udfordringerne med afregningerne hurtigt og effektivt over telefonen.

Fin information

Tak 🙏til Nicolai for den bedste hjælp 👍

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fik fin information og god hjælp.
Vi sætter stor pris på din positive feedback og din ros af hjælpen.

Meget sød og hjælpsom kundeservice

Meget sød og hjælpsom kundeservice

Hej Kathrine,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet vores kundeservice som både sød og hjælpsom.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ind til videre har vi kun positive ting…

18 de março de 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at I indtil videre kun har haft positive oplevelser, og at I nu har samlet både ladestander og el-aftaler hos os. Både hjemme og i sommerhuset.
Vi sætter stor pris på jeres feedback og jeres tillid til os. Vi ønsker jer god fornøjelse med løsningen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Looad

Hold jer langt væk fra Looad! vi har haft det i nogle måneder, da vi opdager, at de har registreret vandværkets el måler i vores navn, så vi både betaler for vores eget el og for vandværkets - vel og mærke 3 måneder forud. De har estrimeret vores forbrug til 24000 kWh om året, som vi betaler tre måneder forud for. Vi har normalt et elforbrug på 4000kWh om året og så har vi fået elbil, så det er sigende. Men jo da ikke 24000!! For over to måneder siden gjorde vi opmærksom på det her problem og der sker bare ingen ting. De er ikke til at få fat på og de svare ikke på mails. Vi er så trætte af dem men tør ikke skifte selvskab før det her er gjort op og vi har fået alle penge tilbage, som vi har betalt for vandværkets måler. Hold jer bare langt væk fra Looad.

Tak for hjælpen Rasmus rar

Jeg har snakket med en der hedder Rasmus han er bare så fantastisk en rar Rasmus så jeg kalder ham Rasmus rar han har hjulpet mig hele vejen igennem og vi har simpelthen fået det til at fungere nu virker det på træfs jeg er så glad for at snakke med ham det kan stærkt anbefales at bruge load kundeservice

Hej Preben,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre om din gode oplevelse med Rasmus, og hvor godt han har hjulpet dig hele vejen igennem, så det hele nu fungerer. Vi sætter stor pris på din varme feedback og anbefaling.

Effektiv telefonservice.

Hej Steen,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede effektiv telefonservice. Det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons for support og god…

Hurtig respons for support og god vejledning i forbindelse med valg af og bestilling af ladeboks.

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig respons fra vores support samt god vejledning i forbindelse med valg og bestilling af ladeboks.

Sød og venlig dame

Sød og venlig dame

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du blev mødt af en sød og venlig medarbejder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hjælpsomme og venlige…

Altid hjælpsomme og venlige medarbejdere 😀

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du altid oplever vores medarbejdere som hjælpsomme og venlige.

God hjælp af kundeservice

God hjælp af kundeservice. Hurtig afklaring og forklaring på begrænsninger.

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fik god hjælp af kundeservice, og at du oplevede en hurtig afklaring samt en god forklaring på begrænsningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

En venlig dame der var villig til at…

En venlig dame der var villig til at hjælpe

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du blev mødt af en venlig medarbejder, som var villig til at hjælpe dig.

Looad

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais